• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve hesap sorunsali ?

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.143
2.729
133
28
Öncelikle lütfen tartşmak veya hakaret için yorum yapacaklar yazmasn sevgilimle 6 aydr
Birlikteyiz yaklaşk flört dahil ben çalışmıyorum yeni mezunum buda onu biliyor hesabı bugüne kadar o öderdi teklifte etmedim böyle olması gerektiğini düşündüm için o çalışyor 2 aydr işi yoktu anlattığı kadar ile maddi durumları iyi gibi 1 aydr bana görüşelim vs demedi hiç bende normal olarak aynı sehirdeyiz ancak neden göruşmyruz fln dedim işte zamanm yok maddi olarakta belki uygun değilim dedi dedim bana neden söylemiyosun hesap sana kalırdı oda uygun olurmu bilmem dedi gülücük fln koymuş buluştuk ben ödedim hesabi hiç ses çıkarmadi hemen kabul etti zaten maddi olarak ben zorda olduğuna inanmyrm açıkçası sürekli olarak bu şekilde beklediğini düşünüyorum toplasan zaten 6 ayda 2 kez yemek yemişzdr benmi yanlış düşünürüm sevgilim sanki pinti gibi Ve bilimiyorum seven insan bunlara takılırmi bir bayana üstü kapalıda olsa böyle bir şey teklif eder mi?

Herkes kendi yediğini ödesin.

Evet ama ilişkide bu durum benim için kötü bir durum
O zaman size yemek yedirecek birini bulun ve anlamadım neden kötü bir durum?

Yav düzenli olarak böyle konular açılıyor. Hiçbir sonuca da varılamıyor. Periyodik bir olay sanırım.

O zaman size yemek yedirecek birini bulun ve anlamadım neden kötü bir durum?

Yav anlamıyorum ki düzenli olarak böyle konular açılıyor. Hiçbir sonuca da varılamıyor. Periyodik bir olay sanırım.
Çünkü biz sevgiliyiz böyle şey mi olur o 5 ödüyrsa ben 1 ödeyim ben baynm o erkek sonuçta

Biz sevgiliyken cogunlukla hep ortak odedik esimle. Yol parasi ben verdiysem yemek o ismarlardi, sinemayi birimiz karşilarsa baska seyi digeri karsilardi.
Adam 6 aydir pinti değildi şimdi mi pinti oldu? Kimsenin maddi durumunu icine girmeden bilemezsiniz. Aldigi paraya bakarak konusmak kolaydir ama kimse kimsenin giderlerini tam olarak bilemez.

Biz sevgiliyken cogunlukla hep ortak odedik esimle. Yol parasi ben verdiysem yemek o ismarlardi, sinemayi birimiz karşilarsa baska seyi digeri karsilardi.
Adam 6 aydir pinti değildi şimdi mi pinti oldu? Kimsenin maddi durumunu icine girmeden bilemezsiniz. Aldigi paraya bakarak konusmak kolaydir ama kimse kimsenin giderlerini tam olarak bilemez.
Peki evlendiğinzde nasıl oldu çalışyormusunz siz?

Ben bu konuda çok netim, kesinlikle kural olarak yapmayın ama dönüşümlü olarak ikinizde ödeyin. Ama bunu geçen sefer ben ödedim sıra sende vs yapmayın.Birbirinizi alıştırın yada eğer gerçekten birbirinizi çok seviyorsanız maddi olarak durumlarınızı açıkça belirtin ,hesabı sürekli erkek ödememeli.
Taraflardan biri yada ikisi de çalışmıyorsa maddiyat gerektiren buluşmalar yapılmamalı

Hep demiyorum ki ben 5 o ödediyse 1 ben ödeyim
Eşitlik 1e 1dir benim gözümde.. bizde eşimle sevgiliyken ödetmek istemezdi ama ben mutlaka birşeyleri öderdim.. hiçte erkek ödemeli ben bayanım sonuçta diye düşünmedim.. hatta ödemezsem gitmem diye tehdit etmişliğim bile vardır.. benim düşünceme göre bunun hesabını yapmak pintiliktir. Durumun yoktur o zamanda ona uygun yere gidersin yada illaki dışarda yiyip içmek zorunda değilsin bence.. önemli olan birlikte geçirilen vakittir..

Ben bu konuda çok netim, kesinlikle kural olarak yapmayın ama dönüşümlü olarak ikinizde ödeyin. Ama bunu geçen sefer ben ödedim sıra sende vs yapmayın.Birbirinizi alıştırın yada eğer gerçekten birbirinizi çok seviyorsanız maddi olarak durumlarınızı açıkça belirtin ,hesabı sürekli erkek ödememeli.
Taraflardan biri yada ikisi de çalışmıyorsa maddiyat gerektiren buluşmalar yapılmamalı
Sürekli demedim.ki zaten ama ağırlıklı olarak erkek öder kadın arada öder

hesap ödemenin kadını erkeği olur mu ? hani ilk buluşmayı anlarım, jesttir, kadına nezakettir. ama sevgili olduktan sonra o 5 öder ben 1 öderim yanlış bir yaklaşım. kimin parası varsa o öder yada maddiyat neye yetiyorsa oraya gidilir.
önemli olan beraber olmaksa bunlar problem edilmez ilişkide.
problemse o zaman maddi durumu çok iyi erkeklere yöneltmeniz lazım dümeninizi.
türkiye şartlarında maaşlar ortada, işsiz de kalmış 2 aydır.

Karşıyım erkeğin hesap ödettirmesine
Hele de böyle nazlı gibi rica etmesine ...
Bayanlar hiç ödemesin demiyorum ama erkek ağırlıkta olmalı ve bunun eşitlik kavramı ile ilgisi yok
Benim görüşüm böyle , bana itici geliyor
Hiç bir birey tek özelliği ile değerlendirilemez Zaten.
Hesap ödeten erkek şöyle böyledir diyemem.
sevgiliniz bana hiç samimi gelmedi
O ne öyle açıklamalar ...

Back
X