Evet ama ilişkide bu durum benim için kötü bir durumHerkes kendi yediğini ödesin.
O zaman size yemek yedirecek birini bulun ve anlamadım neden kötü bir durum?Evet ama ilişkide bu durum benim için kötü bir durum
Çünkü biz sevgiliyiz böyle şey mi olur o 5 ödüyrsa ben 1 ödeyim ben baynm o erkek sonuçtaO zaman size yemek yedirecek birini bulun ve anlamadım neden kötü bir durum?
Yav anlamıyorum ki düzenli olarak böyle konular açılıyor. Hiçbir sonuca da varılamıyor. Periyodik bir olay sanırım.
Neden??? Kadınsınız diye mi.. yeri geldi mi kadın erkek eşitiz ama hesabı hep erkek ödesin.. ben bu düşünceyi anlayamadım gitti..Evet ama ilişkide bu durum benim için kötü bir durum
Hep demiyorum ki ben 5 o ödediyse 1 ben ödeyimNeden??? Kadınsınız diye mi.. yeri geldi mi kadın erkek eşitiz ama hesabı hep erkek ödesin.. ben bu düşünceyi anlayamadım gitti..
Peki evlendiğinzde nasıl oldu çalışyormusunz siz?Biz sevgiliyken cogunlukla hep ortak odedik esimle. Yol parasi ben verdiysem yemek o ismarlardi, sinemayi birimiz karşilarsa baska seyi digeri karsilardi.
Adam 6 aydir pinti değildi şimdi mi pinti oldu? Kimsenin maddi durumunu icine girmeden bilemezsiniz. Aldigi paraya bakarak konusmak kolaydir ama kimse kimsenin giderlerini tam olarak bilemez.
2 sene çalıştım paramız hep ortakti. Senin benim olmadiPeki evlendiğinzde nasıl oldu çalışyormusunz siz?
Eşitlik 1e 1dir benim gözümde.. bizde eşimle sevgiliyken ödetmek istemezdi ama ben mutlaka birşeyleri öderdim.. hiçte erkek ödemeli ben bayanım sonuçta diye düşünmedim.. hatta ödemezsem gitmem diye tehdit etmişliğim bile vardır.. benim düşünceme göre bunun hesabını yapmak pintiliktir. Durumun yoktur o zamanda ona uygun yere gidersin yada illaki dışarda yiyip içmek zorunda değilsin bence.. önemli olan birlikte geçirilen vakittir..Hep demiyorum ki ben 5 o ödediyse 1 ben ödeyim
Sürekli demedim.ki zaten ama ağırlıklı olarak erkek öder kadın arada öderBen bu konuda çok netim, kesinlikle kural olarak yapmayın ama dönüşümlü olarak ikinizde ödeyin. Ama bunu geçen sefer ben ödedim sıra sende vs yapmayın.Birbirinizi alıştırın yada eğer gerçekten birbirinizi çok seviyorsanız maddi olarak durumlarınızı açıkça belirtin ,hesabı sürekli erkek ödememeli.
Taraflardan biri yada ikisi de çalışmıyorsa maddiyat gerektiren buluşmalar yapılmamalı
Niye ağırlıklı olarak erkek ödesin ki? Erkekte alın teriyle kazanıyor parayı kadın da.Sürekli demedim.ki zaten ama ağırlıklı olarak erkek öder kadın arada öder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?