Ben olsam ben de öyle derdim. Benim koynumdan çıkıp onun koynuna mı gireceksin? Ne bu acele bu ateş derdim ama ben zaten lafını esirgemeyen bir insanım. Siz de öylesiniz herhalde.Iyi aksamlar, beni üzen bi tartışma hakkında sizlerin fikrini almak isterim.
Sevdigim adamın en iyi ahiretligim dediği bir arkadaşı var, ilk konuşmalarımızdan beri sürekli bahseder ve aramıza hiç bir nedenle giremezsın diye ikaz eder. Ben ilişkilerini normal karşıladım, en eski en yakın arkadaşı ve en zor zamanların da yanında kalan tek kişi. Benimle de ilk tanıştırdığı kişi. Buraya kadar herşey normaldi ama bir gün kıyaslama yaparak “sen X kadar önemlisin benim için, seni kıyaslayabileceğim tek insan o” dedi, benim hiç hoşuma gitmedi bu kıyaslama çünkü sen eşit gördüğünü kıyaslarsın öyle değil mi? oysa yâr yârdir, arkadaş arkadaş. Ne gerek var ikisini kıyaslamaya?
Sonra çok sıklıkla X ile bana karışma derdi konuşmalarımızda, benim hiç öyle bir şeye yeltenmediğim halde yani durduk yere, oysa çok şukur akıldan noksan değilim, bir şeyin veya kişinin ne kadar önemli olduğunu sizin için bir defa yahut iki defa tekrar ederseniz tutarım aklımda ve saygı duyarım değer verdiğim için. Ama bu kadar göze batırarak söylemek neden?
En son bardağı taşıran bana “evlendiğimizde de X gece üç te ararsa senin koynundan ayrılır giderim yanına” oldu. Bir insan evini barkını eşini gecenin bir yarısı kankisinin canı sıkılıyor diye bırakıp gider mi? Normal mi? Hani deseydi darda olur, ihtiyacı olur, yardıma muhtaç olur arar giderim, anlardım ama senim koynundan kalkar giderim çok çirkin bir cümle olmadı mı?
Yapısal olarak en kötüsünü düşünürüm ve düşündüm de, birazda öfkeyle kalktım gittim adama sen biseksüel misin diye sordumiki gündür görüşmüyoruz ve konuşmuyoruz. Çok mu ağır oldu? Abartıyor muyum?
Bu söylediğiniz çok önemli bir sorun ama. Eve bağlı olmayan erkek çok büyük problemBen 29 o 34, benim ilk ciddi ilişkim. Kankisi evli barklı çocuğu olacak, bu salak hala kankim de kandim diyor . Ama bu konu dışında gerçekten aradığım erkek özelliklerinin hepsini taşıyor
Ağır olmamış, isabet olmuş. Biseksüel olsun veya olmasın, gitsin hayatını o X kişisiyle kursun. Aralarına el kızı, çoluk çocuk sokmadan tüm değerli zamanlarını birbirlerine adasınlar ve çoook ama çook mutlu olsunlar.Iyi aksamlar, beni üzen bi tartışma hakkında sizlerin fikrini almak isterim.
Sevdigim adamın en iyi ahiretligim dediği bir arkadaşı var, ilk konuşmalarımızdan beri sürekli bahseder ve aramıza hiç bir nedenle giremezsın diye ikaz eder. Ben ilişkilerini normal karşıladım, en eski en yakın arkadaşı ve en zor zamanların da yanında kalan tek kişi. Benimle de ilk tanıştırdığı kişi. Buraya kadar herşey normaldi ama bir gün kıyaslama yaparak “sen X kadar önemlisin benim için, seni kıyaslayabileceğim tek insan o” dedi, benim hiç hoşuma gitmedi bu kıyaslama çünkü sen eşit gördüğünü kıyaslarsın öyle değil mi? oysa yâr yârdir, arkadaş arkadaş. Ne gerek var ikisini kıyaslamaya?
Sonra çok sıklıkla X ile bana karışma derdi konuşmalarımızda, benim hiç öyle bir şeye yeltenmediğim halde yani durduk yere, oysa çok şukur akıldan noksan değilim, bir şeyin veya kişinin ne kadar önemli olduğunu sizin için bir defa yahut iki defa tekrar ederseniz tutarım aklımda ve saygı duyarım değer verdiğim için. Ama bu kadar göze batırarak söylemek neden?
En son bardağı taşıran bana “evlendiğimizde de X gece üç te ararsa senin koynundan ayrılır giderim yanına” oldu. Bir insan evini barkını eşini gecenin bir yarısı kankisinin canı sıkılıyor diye bırakıp gider mi? Normal mi? Hani deseydi darda olur, ihtiyacı olur, yardıma muhtaç olur arar giderim, anlardım ama senim koynundan kalkar giderim çok çirkin bir cümle olmadı mı?
Yapısal olarak en kötüsünü düşünürüm ve düşündüm de, birazda öfkeyle kalktım gittim adama sen biseksüel misin diye sordumiki gündür görüşmüyoruz ve konuşmuyoruz. Çok mu ağır oldu? Abartıyor muyum?
Hahaha önce sen kapat yok sen dr diyorlar mi?Valla benim eşiminde bi arkadaşı var yaklaşık 7-8 yıldır çok yakın arkadaşlar. Arkadaşı bekar, ben ilk başlarda çok sorun etmiyordum ama çocuğun eşimi aramaları çok arttı düşünün haftada 5 gün arıyor mutlaka, kaç kere münasebetimizi böldü haftasonu evdeyim o zaman bile benim yanımdan alıp görüşmeye çalışıyor. Sürekli eşimin izin günlerini takip ediyor görüşüyorlar eşim eve geliyor, eşimi eve vardın mı diye arıyor kapatıyor tekrar arıyor bugün çok güzeldi diye, kapatıyor tekrar arıyor paketin bende kalmış diye aslaa bu çocuk evli eşi rahatsız oluyordur diye düşünmüyor resmen kuma gibi, en son eşim eve geldi ona ben geldim evdeyim diye haber vermesiyle patladım. Dedim bana bile bi yere gidince haber vermiyosun hayırdır diye, eşimde eve gidince haber ver mutlaka demiş ona istinaden aradım dedi……. Alkol alırken eşime sen ne kral adamsın seni seviyorum gibi şeyler söylüyomuş,… ben en sonunda bu çocuğun sana ilgisi var bu kadarı fazla görmüyor musun artık dedim tartıştık iğrenç midemi bulandırma öf pöf dedi dedim bi daha bu evde onun adı geçerse, benim yanımda seni ararsa alırım ağzıma geleni sayarım terkederim evi dedim. 2 haftadır ses yok sanırım eşim tiksindihele bi arasın valla açacağım konuşacağım eşimi rahat bırak senin hiç durağın yok mu evli adamı zırt pırt arıyorsun belki işimiz var diyeceğim
Ayrıl. Yoksa üçlü grup olacaksınız. Sevgiliniz bir birey olamamış. Yazık. Onu adam etmekle mi uğraşacaksınız?Iyi aksamlar, beni üzen bi tartışma hakkında sizlerin fikrini almak isterim.
burada da kaçak dövüşmüş farkında mısınız?ya ayrıca tepkisi? Söylediğim de önce bu iğrenç bir şey dedi ve ardından “kafam zaten ağırıyordu, yıldırım gibi düştü bu dediklerin, kalbini kırmak istemiyorum o yüzden hiç bir şey demeyeceğim, bu şok ta bana ömür boyu yeter” dedi öyle kapattı telefonu. iki gündür ne konuşuyoruz ne görüşüyoruzne bi açıklama, ergenler gibi küstüm oynuyoruz
Birisi bana dese sen lezbiyen misin? Ben güler, iyi soru der, sonra ki soruya geçelim derim ya.
Ya düşünebiliyor musun tatildeyiz yürüyüş yapıyoruz iki günlüğüne kaçamak yapmışız arıyor izinli olduğunu bilseydim beraber bişey yapardık diyo eşimleyim tatil yapıyoruz diyo ona ayırdım zamanımı diyo, o da dönünce bişeyler yapalım diyo orda koptum zaten o çocuğa karşı bilendim iyice.Hahaha önce sen kapat yok sen dr diyorlar mi?
Böyle durumlarda dalga gecmek çok ise yarıyor erkeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?