Yok ben sadece “şey sen biseksüel misin” diyebildimTamam erkekler için kankaları aşırı önemli olabiliyor, ama zırt pırt vurgulamak o kadar anlamsız ki.
Ben olsam daha ağır konuşur "ibne misin olm?" derdim.
Elbette homofobik değilim sonsuz saygım var ama, gaysen de git ona göre yaşa allaalla.
Ben 29 o 34, benim ilk ciddi ilişkim. Kankisi evli barklı çocuğu olacak, bu salak hala kankim de kandim diyor . Ama bu konu dışında gerçekten aradığım erkek özelliklerinin hepsini taşıyorYaşlar kaç? Biraz doğmamış çocuğa don biçilmiş gibi olmuş. Evlilik farklı bir sorumluluk o yeterliliğe gelmemiş olabilir. Yaşlar küçük gibi geldi bana
Yok ben sadece “şey sen biseksüel misin” diyebildim
Hala bir açıklamasını bekliyorum ama bu tepkisi başlı başına red flag değil mi?
Yol yakınken bırak arkadaşının koynuna gitsin
Hayır, öpüşmeden ileri gitmedik, bazı şeyleri kocama saklamak istiyorum dediğim için.bana kalırsa kendiside böyle düşünüyor sevgiliside eşide arkadaşı zaten.
siz seviştiniz mi hiç?
Ciddi ciddi soruyorum,iki gündür ne konuşuyoruz ne görüşüyoruz
evlendiğimizde de X gece üç te ararsa senin koynundan ayrılır giderim yanına”
Bence de gay olup koyun koyuna yatsınlar
Ben 29 o 34, benim ilk ciddi ilişkim. Kankisi evli barklı çocuğu olacak, bu salak hala kankim de kandim diyor . Ama bu konu dışında gerçekten aradığım erkek özelliklerinin hepsini taşıyor
Ben 29 o 34, benim ilk ciddi ilişkim. Kankisi evli barklı çocuğu olacak, bu salak hala kankim de kandim diyor . Ama bu konu dışında gerçekten aradığım erkek özelliklerinin hepsini taşıyor
Yıldırım gibi düşmüş dediklerin, adama bi aydınlanma gelmişya ayrıca tepkisi? Söylediğim de önce bu iğrenç bir şey dedi ve ardından “kafam zaten ağırıyordu, yıldırım gibi düştü bu dediklerin, kalbini kırmak istemiyorum o yüzden hiç bir şey demeyeceğim, bu şok ta bana ömür boyu yeter” dedi öyle kapattı telefonu. iki gündür ne konuşuyoruz ne görüşüyoruzne bi açıklama, ergenler gibi küstüm oynuyoruz
Birisi bana dese sen lezbiyen misin? Ben güler, iyi soru der, sonra ki soruya geçelim derim ya.
Ya açıkcası ilk tepkisinin gülmek olmasını isterdim ve öyle düşündürdüğü için dediklerini ve hareketlerini sorgulayıp, düzelteceği güvencesini vermesi çünkü normalde çok olgun birisi. İlk tepkisi şaşırmak, sinirlenmek ve ardından sessizlik oldu.Ciddi ciddi soruyorum,
Hâlâ konuşup, görüşme beklentiniz mi var?
Ben okurken midem bulandı.
İnsan şunu söylemeye hayâ eder.
Hastalık olur, acil durum olur hadi dersin,
Kankası icin karimin koynundan çıkıp giderim diyen adamın tercihleri sorgulanmali
Elinize firsat geçmişken, bitirme seceneginizi kullanmayi düşünmenizi oneririm
Hayır, öpüşmeden ileri gitmedik, bazı şeyleri kocama saklamak istiyorum dediğim için.
Ayyy bir de koca adam yaaaa…kankam kankam diye ölen erkekten nefffffretttt.. bir tane vardı böyle tanıdığım birisi aman kankasına kardeşim o benim, adamım o benim yok bilmem neyim o benim diye canını verecekti sonra kankası kazık attı buna iyi oldu.Ben 29 o 34, benim ilk ciddi ilişkim. Kankisi evli barklı çocuğu olacak, bu salak hala kankim de kandim diyor . Ama bu konu dışında gerçekten aradığım erkek özelliklerinin hepsini taşıyor
Gitsin ahretliği ile evlensinIyi aksamlar, beni üzen bi tartışma hakkında sizlerin fikrini almak isterim.
Sevdigim adamın en iyi ahiretligim dediği bir arkadaşı var, ilk konuşmalarımızdan beri sürekli bahseder ve aramıza hiç bir nedenle giremezsın diye ikaz eder. Ben ilişkilerini normal karşıladım, en eski en yakın arkadaşı ve en zor zamanların da yanında kalan tek kişi. Benimle de ilk tanıştırdığı kişi. Buraya kadar herşey normaldi ama bir gün kıyaslama yaparak “sen X kadar önemlisin benim için, seni kıyaslayabileceğim tek insan o” dedi, benim hiç hoşuma gitmedi bu kıyaslama çünkü sen eşit gördüğünü kıyaslarsın öyle değil mi? oysa yâr yârdir, arkadaş arkadaş. Ne gerek var ikisini kıyaslamaya?
Sonra çok sıklıkla X ile bana karışma derdi konuşmalarımızda, benim hiç öyle bir şeye yeltenmediğim halde yani durduk yere, oysa çok şukur akıldan noksan değilim, bir şeyin veya kişinin ne kadar önemli olduğunu sizin için bir defa yahut iki defa tekrar ederseniz tutarım aklımda ve saygı duyarım değer verdiğim için. Ama bu kadar göze batırarak söylemek neden?
En son bardağı taşıran bana “evlendiğimizde de X gece üç te ararsa senin koynundan ayrılır giderim yanına” oldu. Bir insan evini barkını eşini gecenin bir yarısı kankisinin canı sıkılıyor diye bırakıp gider mi? Normal mi? Hani deseydi darda olur, ihtiyacı olur, yardıma muhtaç olur arar giderim, anlardım ama senim koynundan kalkar giderim çok çirkin bir cümle olmadı mı?
Yapısal olarak en kötüsünü düşünürüm ve düşündüm de, birazda öfkeyle kalktım gittim adama sen biseksüel misin diye sordumiki gündür görüşmüyoruz ve konuşmuyoruz. Çok mu ağır oldu? Abartıyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?