Sevgilim ve cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aynı evin içinde nasıl kacican ya adnandan kaçan bihter gibi :))

libidosu fazla sevgilinizin bu benim için sorun olmazdı hatta hoşuma giderdi de tabi herkesin kendi hayat görüşü, libidosu kendine . tabi burda zorla ellemediğini varsayıyorum.

Siz istemediginiz halde yapıyorsa cok iğrenç kesinlikle bunun üzerine konuşun, hala devam eder bitirin gitsin. Çünkü siz istemeden kimse dokunamaz.
Ama karşılıklıysa, 'seven bekler dokunmaya kıyamaz' kısmına katılmıyorum. Seven erkekte ister kadında. Cinsel çekim diye birşey var yahu. Istemeseniz tuhaf olur..

"söz vermesine rağmen yine yapıyor." Yazmışsınız sınırlarınız çiğneniyor dikkatli olmanızı tavsiye ederim. İlişki iki kişiliktir karşı tarafın ne düşündüğü ne istediği önemlidir bir taraf bunu çok da önemsemeden kafasına göre davranıyorsa oarada çok büyük sorun vardır. Ve bu sadece bu konuda kalmaz başka konularda da kendini dayatır size ilerdeç Bi bakmışsınız kişiliğiniz onun kişiliği altında eriyip gitmiş geriye sizden bişey kalmamış. Ayrıca diğer yorumlarınızı da okudum anladığım kadarıyla onun buluşmalardan beklentisi sadece "dokunmak oynaşmak ve belki sevişmek" siz ise sohbet etmeyi başka şeyler paylaşmayı da önemsiyorsunuz.Sizin tavrınız bana sağlıklı geldi sadece tensellik cinsellik paylaşılıyorsa yaşanan ilişkinin derinliğiyle ilgili sorun vardır. Lütfen sevgiliz de dahil kimsenin gazına gelip sorumluluğunu alamayacağınız, altında ezileceğiniz bir karar vermeyin. Bu hayat sizin, hayatınıza, bedeninize, isteklerinize kimseyi karıştırmayın, sahip çıkın.

1- ilk mesajda anlattıklarınızı okurken içimden şu soru geçti: bu kız adami ne kadar seviyor? Çünkü yazdıklarınızda hep onun sizi iyi hissettirmesi var ama sizin bir duygunuzu yakalayamadim
2- istemediginiz bir şeyi yapmayın
Diyeceklerim.bu kadar...

Arkadaşlara verdiğiniz cevapları vs de okudum. Size saygı duymuyor. Muhtemelen evlenince işin boyutu degişip artacak istemediğiniz halde sizinle birlikte olmaya çalışacak ve bu kez evli olduğunuziçin bunu kendine hak görecek. Beyefendi uçkuruna pek düşkün. Sizi seviyor olabilir ama saygının olmadığı yerde sevgi tükenmeye mahkumdur.

Konu sahibi adam seni bi yerlere zorla mı götürüyor? Baş başa kaldığınız yrlerde zorla mı tutuyor? Bu kadar rahatsızsan nasıl bir tepki veriyosun da aynısını bir daha yapıyor?
Birlikte hiç mi vakit geçirmiyosunuz bi kafede oturmuyomusunuz beraber film izlemiyomusunuz mesela?
Eğer bunları yapıp bunların yanında sürekli dokunmak istiyorsa bundan normal ne var? Ayrıca her gün mü olacak derken bunun bir sınırımı var?
Haa bana ters diyosan da öyle her yere gitmiceksin işte. Hatta ayrılcaksın. Biraz istemem yan cebime geldi durumun bana kusura bakma.

Yaşınızı ısrarla söylemiyorsunuz bence ilk bu önemli.
Evlenmeden cinsellik yasamaya karşı değilim. Ama eğer doğru düzgün muhabbet konuşma olmadan her buluşmada direkt bunu talep ediyor ileri gidiyorsa ,buluşmanın temel amacı bu oluyorsa bi düşün derim .
14 yıllık kocam ben bisey anlatırken lop diye buna kalkışsa bi susarım iki susarım hayırdır derim .
Evli olsan bile sen istemediğin sürece tacizdir .
Ben yorumlardan istiyorum ama korkuyorum ya evlenmezsek diye dusunmediginizi algıladım.
Seviyorum ama ilişkimizin odak noktası cinsellik oluyor bi paylaşım yapmaya fırsat kalmıyor diye anladim .
Bence yaşlarınız küçük bilemedim

Ok

Ok

Çok yanlış onun beni iyi hissettirmesinden bahsetmiyorum. Normal iki kişinin yapacağı aktivitelerden bahsediyorum. Film izlemek konuşmak dolaşmak sadece beni mi iyi hissettirecek anlamadım

Şimdi bazen olur ya o an istersin yaparsın buna çok takılmaz insan ama buluşunca aklı buralara kayıyor hemen ya da bir yerde oturunca başbaşa kalacağımiz yerlere gitmekte ısrar ediyor. Baş Başadan kastım dokunmak için

Cafe veya sinema gibi ev gibi
Birileri tarafından görülme riski olan umuma açık yerlerde halleniyorsa sevgisinden şüphe etmelisiniz bence. Sevip arzulamak normal bir durum ama bu ayrı, abazanlığını biraz törpülemeli. Buram buram kalitesizlik bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…