- 3 Şubat 2009
- 9.756
- 16.550
- 44
-
- Konu Sahibi selinnazli
Ben ileri gitmek istemiyorum daha masum şeyler çünkü kötü hissediyorum evlenmeden. Diyorum ki sarılsin öpsün hadi diyelim bir an kendimizi kaptırdık ileri oldu birazcık bunda da sıkıntı yok. Her gün böyle olur mu hiç, evlenince de hoş değil her gün olsa
dokunur o zaman temas bizim için onemliEvet akrep Burcu
OkYaşınızı ısrarla söylemiyorsunuz bence ilk bu önemli.
Evlenmeden cinsellik yasamaya karşı değilim. Ama eğer doğru düzgün muhabbet konuşma olmadan her buluşmada direkt bunu talep ediyor ileri gidiyorsa ,buluşmanın temel amacı bu oluyorsa bi düşün derim .
14 yıllık kocam ben bisey anlatırken lop diye buna kalkışsa bi susarım iki susarım hayırdır derim .
Evli olsan bile sen istemediğin sürece tacizdir .
Ben yorumlardan istiyorum ama korkuyorum ya evlenmezsek diye dusunmediginizi algıladım.
Seviyorum ama ilişkimizin odak noktası cinsellik oluyor bi paylaşım yapmaya fırsat kalmıyor diye anladim .
Bence yaşlarınız küçük bilemed
OkKonu sahibi adam seni bi yerlere zorla mı götürüyor? Baş başa kaldığınız yrlerde zorla mı tutuyor? Bu kadar rahatsızsan nasıl bir tepki veriyosun da aynısını bir daha yapıyor?
Birlikte hiç mi vakit geçirmiyosunuz bi kafede oturmuyomusunuz beraber film izlemiyomusunuz mesela?
Eğer bunları yapıp bunların yanında sürekli dokunmak istiyorsa bundan normal ne var? Ayrıca her gün mü olacak derken bunun bir sınırımı var?
Haa bana ters diyosan da öyle her yere gitmiceksin işte. Hatta ayrılcaksın. Biraz istemem yan cebime geldi durumun bana kusura bakma.
Mesela nerenizi elliyor? Ellerken hali tavrı nasıl? O kadar saçma ki kafamda canlandıramadımmesela her gün dokunuyor her gün elliyor. Buluşacağımiz zaman tenha yerlere de gitmek istiyor.
Uygun olmayan bölgeler ve sürekli yapıyor ondan, mesela normal öpmeden oraya gidiyor sonu her defasında.Mesela nerenizi elliyor? Ellerken hali tavrı nasıl? O kadar saçma ki kafamda canlandıramadım
Çok yanlış onun beni iyi hissettirmesinden bahsetmiyorum. Normal iki kişinin yapacağı aktivitelerden bahsediyorum. Film izlemek konuşmak dolaşmak sadece beni mi iyi hissettirecek anlamadım1- ilk mesajda anlattıklarınızı okurken içimden şu soru geçti: bu kız adami ne kadar seviyor? Çünkü yazdıklarınızda hep onun sizi iyi hissettirmesi var ama sizin bir duygunuzu yakalayamadim
2- istemediginiz bir şeyi yapmayın
Diyeceklerim.bu kadar...
Peki bunları tenha yerlerde mi yapıyor? Tenha yerlerden kasıt ne? Kafe, park gibi mi?Uygun olmayan bölgeler ve sürekli yapıyor ondan, mesela normal öpmeden oraya gidiyor sonu her defasında.
Şimdi bazen olur ya o an istersin yaparsın buna çok takılmaz insan ama buluşunca aklı buralara kayıyor hemen ya da bir yerde oturunca başbaşa kalacağımiz yerlere gitmekte ısrar ediyor. Baş Başadan kastım dokunmak içinSiz istemediginiz halde yapıyorsa cok iğrenç kesinlikle bunun üzerine konuşun, hala devam eder bitirin gitsin. Çünkü siz istemeden kimse dokunamaz.
Ama karşılıklıysa, 'seven bekler dokunmaya kıyamaz' kısmına katılmıyorum. Seven erkekte ister kadında. Cinsel çekim diye birşey var yahu. Istemeseniz tuhaf olur..
Cafe veya sinema gibi ev gibiPeki bunları tenha yerlerde mi yapıyor? Tenha yerlerden kasıt ne? Kafe, park gibi mi?
Birileri tarafından görülme riski olan umuma açık yerlerde halleniyorsa sevgisinden şüphe etmelisiniz bence. Sevip arzulamak normal bir durum ama bu ayrı, abazanlığını biraz törpülemeli. Buram buram kalitesizlik bu.Cafe veya sinema gibi ev gibi