Sınav sürecinden yeni çıkmış biri olarak yardımcı olmaya çalışayım.Bu tamamen sana bağlı,dersler ve sevgili arasındaki dengeyi kurabilecek yapıdasın gördüğüm kadarıyla.Ben de bunu başardım,sevgilim de, neden olmasın ki.Söz konusu ders oldu mu ikimizde taviz vermedik.Aynı dershanede hatta kütüphanede birkaç sıra önümde ders çalışıyordu bende arkada arkadaşlarımla ders çalışıyordum.Dershane sınırları içerisinde selamlaşıyorduk sadece,çünkü orası ders çalışma alanıydı.Vakit olursa tatil günlerinde buluşuyorduk.Kesinlikle arkadaşlarına kulak asma derim,sevdiğin bir insandan vazgeçmek hem de böyle bir nedenden daha çok canını yakar,hiç odaklanamazsın.Aranızda sorun da yokken böyle birşeye kalkışma derim.Bizim aramızda sorunlar vardı,ona rağmen derslere yansıtmamaya çalıştım.Çabalayınca oluyor inan ki.Bu 1 seneyi atlat sonra istediğiniz kadar görüşürsünüz zaten rahat rahat..belki de aynı şehirde olursunuz hatta :) Sana başarılar tatlım,herşey istediğin gibi olur umarım :) ayrıca o arkadaşlarının hiç ''dost'' olduğunu sanmıyorum sana.Belki de kötü niyetleri yoktur ama aklını karıştırmasınlar. :)