Sevgilim ve arkadaşlarımın söyledikleri!

össye hazırlanırken sevgilim yoktu ama adaylarım çoktu, ama derslerime odaklanmak için adayları değerlendirmeye almadım, çok da iyi oldu.
ama bir sevgilim olsaydı ve beni iyi yönde motive edip vaktimi almasaydı da sırf derslerim için ayrılmazdım
o yaşlarda başlayan ilişkilerin çoğu bitiyor doğru ama bir kısmı da devam ediyor sizin ilişkiniz yeterli olgunlukta gibi geldi bana bence bu şekilde devam edebilirsiniz

amaaaaaaaaaaaaaaaaaa abuk subuk bir zamanda ayrılırsanız senin için hiç iyi olmaz bu da bir doğru çok çalışkan ve başarılı bir kız vardı 2 yıllık sevgilisi sınavdan önceki gün ayrılmıştı kız da çok duygusaldı ağlamaktan falan mahvetti sınavını 1 sene daha hazırlandı.

Sınavımdan bir gün önce ayrılmak değil, sınav senesi üzmez diye düşünüyorum. Kendi de bu dönemi görüp geçirdiği için anlayışla karşılar. Benden de büyük ve olgun düşündüğünden problem olmaz umarım.

Bana kalırsa anlattıklarından anladığım kadarıyla tabi; gayet sağlıklı ve iki tarafında anlayışlı olduğu bi ilişkin var.. O söylentilere gelincede şöyle birşey; sürekli tartışılan, sıkıntılarla dolu bi ilişkisi olan ve kafasına sevgilisini fazla takıyosa evet sınavlarda başarılı olamayabilir. Konsantrasyonu dağılr ve sınava odaklanamaz sevgilisini düşünür hep. Ama eğer sen bu kadar takıntılı biri değilsen sevgilini bu kadar olumsuz şeklde kafaya takmıyosan ve sınava odaklandıysan bence bir sorun yok söylenenlere hiç takma kafanı gülüp geç ve ilişkine devam et..

Sınav sürecinden yeni çıkmış biri olarak yardımcı olmaya çalışayım.Bu tamamen sana bağlı,dersler ve sevgili arasındaki dengeyi kurabilecek yapıdasın gördüğüm kadarıyla.Ben de bunu başardım,sevgilim de, neden olmasın ki.Söz konusu ders oldu mu ikimizde taviz vermedik.Aynı dershanede hatta kütüphanede birkaç sıra önümde ders çalışıyordu bende arkada arkadaşlarımla ders çalışıyordum.Dershane sınırları içerisinde selamlaşıyorduk sadece,çünkü orası ders çalışma alanıydı.Vakit olursa tatil günlerinde buluşuyorduk.Kesinlikle arkadaşlarına kulak asma derim,sevdiğin bir insandan vazgeçmek hem de böyle bir nedenden daha çok canını yakar,hiç odaklanamazsın.Aranızda sorun da yokken böyle birşeye kalkışma derim.Bizim aramızda sorunlar vardı,ona rağmen derslere yansıtmamaya çalıştım.Çabalayınca oluyor inan ki.Bu 1 seneyi atlat sonra istediğiniz kadar görüşürsünüz zaten rahat rahat..belki de aynı şehirde olursunuz hatta :) Sana başarılar tatlım,herşey istediğin gibi olur umarım :) ayrıca o arkadaşlarının hiç ''dost'' olduğunu sanmıyorum sana.Belki de kötü niyetleri yoktur ama aklını karıştırmasınlar. :)

Tavsiyeler için teşekkür ederim, gülüp geçeceğim...

Bence ayrılmayı aklına bile getirme canım.Sevgilin zaten sana anlayışlı davranıyor anladığım kadarıyla. Öyle insanlar varki sevgilisi aramadığı zaman "Napabilirim,dersin dahamı önemli?" diyebilen.
Sen sevgilin ve derslerini birbirine karıştırmadıkça hiçbir problem göremiyorum ben.Üstelik arkadaşların senin iyiliğini düşünüyor olabilir ama bilmeleri gerekirki sevgilisi olanlarda üniversiteyi kazanır derste çalışır :) Ayrılıkla kafanı meşgul edersen mazallah başınıza gelir,sonra hiç çalışamazsın,üzülürsün..
Mutluluklar

Son düzenleme:

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…