Sevgilim ve annesi nasıl davranmalıyım sizce

qzdee_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
1.652
48
Kızlar benim 7 yıllık bi ilişkim var daha öncede yazmıştım zaten 14 yaslarında tanışmıştık. Son 3-4 yıldır gayet gayet güzel sorunsuz bi ilişkimiz var annemle falan tanıştırmıştım baya önce. Sevgilimlede çok iyiyizdir herşeyi konuşabiliriz falan evlerimiz işlerimizde yakın. Bu sene askere gidicekti haziranda ben çok gidip gelmesini istiyodum abiside asker kaçağıydı o ara diyodum geldi bu 23 24 yasına hala gitmedi sen tam gidicekken gitmesin falan oda yok diyodu gitmez o falan neyse hayaller falan kuruyoruz gitsin gelsin de artık bi söz falan yapalım o ara abisi bi kızla tanıştı 1 ay falan çıktılar sonra getirdi ailesiyle tanıştı bende bu 7 senede bi kere gidip tanışmadım sevmiyorum iş ciddiye binmeden samimiyeti . Sonra birden askere gitti nasıl üzüldüm varya kaçgün perişan oldum bunun nedeni işyerleri var birinin basında durması lazım o askerdeyken sevgilim gidemiyo o gelicek oyle gidicek bu beni çok rhatsız etti onların yüzünden benim hayatımın ertelenmesi. Neyse o günlerde bizde tanıştık asker eğlencesi falan filan derken annesi rahatsızdı biraz bende işten izin aldım gidim yardım edim diye gittim abisinin sevgilisi ortalarda yok çalışıyomuş neyse o günler öyle geçti askere gitmeden önce kız hergün evlerindeydi haftada 2 3 gün geliyodu çocuk gittikten sonra 2 3 hafta hiç uğramadı sevgilimin anneside baya rahatsızdı o ara çokta ttizz bi kadın ben gittm evlerini falan temizledim yardım ettim . Yine gelmedi çalışıyorum diye . Bu arada sevgilimin annesi o oğlunu çok sever sürekli aman o öyle böyle diye över durur ama çocukta sürekli para harcayan 1 senede 12 binlik telefon aldı ne çıksa gidip ondan aldı kendine araba aldı kredi çektirdi annesine falan iş yapıyolar para kazanıyolar 10 15 bin yok oluyo birden okadar sorumsuz ki anlatamam. benim sevgilimde tam tersi her aldığı malzemeye kadar herşeyini yazar o paralardan 1 kuruş alamaz sürekli der çalmış gibi hissederim öyle alsam etsem falan tutumludurda hesabını bilir . buda biraz benden kaynaklı ben çalışırım sürekli para biriktirirm ev alcam tek hayalim bu falan derim sürekli oda beni böyle azimli görünce zamanla oda böyle oldu. Neyse işte annesini hastaneye kaldırdılar ben sabah hemen izin aldım gittim endoskopi kolonzkopi falan oldu 2 3 kerede ziyaretine gittim yemek falan yaptım götürdüm hastaneden geldi aradım sordum ettim . Beni o asker eğlencesinde falan akrabaları çok beğenmiş sürekli duyuyodumda zaten gözde çok tatlı çok cana yakın hamarat falan diyolardı abisnn sevgilisi için soğuk falan diyolardı kadında sürekli yok oda iyidir o da güzel oda öyle böyle diye onu savunmaya geçiyo . Sürekli oğlum askerden gelsin ev alalım düğünüzü yapalım diyo ona sonra benim sevgilim gitcek gelcek öyle bişeyler yapcaklar falan bide kiradalar şimdi dublex ev almak istiyo kadın üstte o sevdiği oğlu oturcakmış falan filan söylemiyo ama düşüncesi bizimde onun yanında yaşamamız heralde farkeediyorum bunu. Neyse hastaneye gittiğimizde bile odadaki diğer hasta kadına yardımcı olmustum çok hosuna gitmişti kadında beni seviyodu o ara annesi hemen araya girdi diğer oğlumun sevgiliside güzel falan filan saymaya basladı. sürekli bu şekilde her zor durumlarına koşuyorum geçenlerde yine rahatsızlanmış hastaneye götürmüştü sevgilim geldiler yemek falan hazırladım ilacını verdim üstünü değiştirdim kadının kolunu bacağını kımıldatamıyodu sonra fenalastı yine ambulans çağırdım tekrar hastaneye götürttüm . sonra evini topladım çıktım yine aşırı titiz çünkü sonraki gün kahvaltı hazırladım gidip yataktan kalkamıyodu 1 2 gün sevgilimde anlamaz öyle şeylerden izin aldım gittim hazırladım kaldırdım onu allah razı olsun diyo memnun oluyo ama arada sürekli abisinn sevgilisi için oda çalışıyo çalışmasa gelirdi izinli gününde gelir falan diyo bende bende çalışıyorum dedim sadece . artık ciddi derecede rahatsız oluyorum hastaneye götürdüm ettim o günden sonra 3 4 gün aramadı beni bende sevgilime anlattım dedim böyle böyle farkındamısın bilmiyorum ben izin alıyorum ediyorum düşünceli biriyim hep öyleyimdir hastalıkta falan dayanamam hiç annen sürekli abinn sevgilisi için oda öyle böyle gelsinler düğünlerini yapalım arasana bi onla konuşim falan diyip duruyo dedim çok daha fazlası var tabi kolay kolay rahatsız olmam aslında. oda dedi farkındayım bebeğim uğraşıyosun ediyosun yaptıklarının farkında olmuyo napim sence dedim kırılma banada dedi arama sorma bakalım dedi bi süre gelmede değerini anlasın (sevgilimde beni çok düşünür hani ifademden falan anlar hemen bişeye bozulduğumu ) tamam dedim tekrar özür diledi kırılma banada falan dedi yok dedim seninle bi alakası yok sevgilimde cidden çok düşkündür bana bu durum onuda rahatsız ediyo farkındayım sizinde bi fikrinizi alim dedim karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın

Bide biraz patavatsız bir kadın ne dediğini nasıl davrandığını pek bilmiyo ne bilim ben alışkın değilim bu tür şeylere. Benim annem çok düşünceli bi kadındır abim var benimde annem onun sevgilisini falan el üstünde tutar kendi kızı gibi görür bana ne alırsa onada alır ayırt etmez. Benim sevgilimi de abimden ayırmaz bi oğlum daha oldu falan der ne dediğine ne konuştuğuna çok çok dikkat eder.

Son düzenleme:
ağzım açık kaldı.ben bile kayınvalideme ;3 yıldır evliyim bi yılda nişanlılık dönemi etti 4 yıl onun öncesinide saymıyorum hiç bukadar koşturmadım.....hayran kaldım.çok azimlisin.millet öz annesine bu kadar koşturamıyor çalışmaktan hayat telaşından

Son düzenleme:

Kendimi övmek için falan demiyorum yanlıs anlamasın kimse lütfen ama ne bilim düşünceliyimdir annemde benim gibi hastalık olsun bişey olsun hemen koşar giderim iş güç müş izin alırım nolucak hastalıktan önemlimi ben izin alıp gidiyorum o diğer kız için çalışıyo çalışmasa oda gelir oda yapar falan çok rahatsız edici oluyo yine bişey demiyorum ama kırılıyo insan . Babası öyle değildir mesela

Sende ağırdan al biraz kendini bu kadar içli dışlı olma niye dersen öbürü mesafeli duruyor farkındaysan ona karşı bi çekingenlik var onlarda bide bu kadar düşkün olma kadına kadın sana güvenecek bu bana bakar diye ayağını kes biraz o evden bakalım.

yanlış anlamadım.sadece yaptıkların bana biraz fazla geldi şu aşama için

Aynı fikirdeyim bende hep mesafeli durmuşumdur ama ne bilim bazı şeylerde dayanamıyorum böyle. Kızı yok bide sürekli ah düştüm kim bakıcak bana olayında 43 yasında heryernde bi sorun var sürekli rahatsız annem 45 yasında hala çok çok ağır bi işte çalışıyo ondan çok daha sağlıklı. Ona karşı bu kadar ilgiside oğluna çok düşkün ya aşırı ah kadirim bana benziyo ah o çok iyi o öyle böyle bazen sevgilme diyorum üvey olmadığına eminmisin falan o kadar para yiyo ediyo hala onu savunuyo herseyde babasıda farkında onun bu kadar para yediğinin falan annesi hemen savunmaya geçiyo

yanlış anlamadım.sadece yaptıkların bana biraz fazla geldi şu aşama için

Zaten dedğim gibi içli dışlı olmayı gerçekten sevmiyorum bi mesafe olsun hep ama kızı yok hastaydı yanında kimse yoktu kendimi yanında olmak zorunda hissediyorum öyle konularda. Bende uğrardım haftasonları normalde gitmedim aramadımda uzun süre hiç gitmeyide düşünmüyorum

her zaman fedakarlık gösteren kişinin değeri bilinmez , yaptkları görünmez.
Bakmayan bakandan daha kıymetli olur. Hastalığında yardımcı olman guzel bişey. eğer hastalığı gectyse kv nin o zaman bencede biraz elini ayağını çek.
Çok alıştırmaya gelmez böyleleri.
Hem zaten az görüşmek en iyisi. Çok görüşüp yüz göz olacagına, az git misafir ol el üstünde tutul.
Bnmde 10 yıllık bi ilişkım var şimdi düşündümde iyiki tek gelin olcam :) elti falan vallaa ben kıskanırdım yaa :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay çok şanslısın canım yaaa :) Bende öyle düşünüyorum bide arıyo beni sürekli hasta anam bi iyileşemedi yaaa kolu geçse bacağı bacağı geçse sırtı sırtı geçse omzu tanıdığımdan beri hergün hasta arıyo hastalık muhabbeti yapıyoruz sıkılıyorum bende 2 3 aydır haftada 3 4 gün hastanede sevgilimde sıkılıyo diyo bişeyi olduğundan değil laf olsun diye milletin lafıyla gidiyo kendini hasta ediyo.

içli dışlı olmayı sevmem diyorsun ama yaptığın fedakarlıklarla yeterince içli dışlı olursun bi şekilde.

sizde 7 yıl tanışmaya dahi gitmemişsiniz sonra ortaya elti adayı çıkınca da resmen kapıda yatmışsınız

tuhaf yani her dk yanlarına koşmaya ne gerek vardı ki sonra da böyle olur işte keşke 7 yılki mesafenizi koruyabilseydiniz şu saatten sonra çok yüz göz olmayın

Hastalık hastası desene..
İlgiyi seviyor kadın belli ki :)
Olsun sen yine de hastalık olunca git. Böyle şeylere bende hc dayanamam. Allahtan korkarım bi kere. Sen elinden gelenı yap da varsın o Allah razı olsun demesin. Rabbim zaten senden razı olur. iyilik yap denize at demişler..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkezin işi aynı şekilde rahat izin alınabilecek gibi değildir bence. sen rahat izin alıp gidebiliyormuşsun.. birde arada resmiyet de yok sanırım. neden bu kadar içli dışlı oldun ki... güzel yardımlaşman ama bu işlerin nişan düğünden sonra olması daha iyiolurdu... "çok muhabbet tez ayrılık getirir" derler.. o sözü unutma...

7 yıl tanışmamamın nedeni yaşımın küçük olduğundan ve önce onun benim annemle tanışmasını istediğimdendi. Ortaya elti adayının çıkmasıyla bi alakası yok zaten ondan öncede vardı elti adayları o yüzden gidicek olsam seneler önce tanışmıştım. Konuşurken falan hala mesafeliyimdir birçok konuya hiç girmem annemle falan tanışmak istiyo sürekli ben açmıyorum o tür konuları sadece hastalığı nedeniyle aslında annesini düşündüğüm kadar sevgilimide düşündüğümden yardımcı oldum bakamıyodu ne yapıcağını bilmiyodu zaten bi süredir yine gitmiyorum fazlasıyla ilgilendimde hastalıklarıyla

tabiki herkesin işi farklıdır heryerden rahat izin alınmaz bende rahat izin alamıyorum aksine çok çok zor durumlarda izin alırım kendim için hiç almamışımdır hatta ne bilim hastalık olunca kendimi suçlu hissederdim gitmesem ... allaha şüükür sevgilmle hiçbir sorun yok ama keske bu kadar ilgilenmeseydim diyorum bundan sonra ona göre davranıyorum zaten bunlar yüzünden sevgilimle sorun yaşayabilirim bi süre sonra çünkü haklısın

Sen kendi tezini kendin çürütmüşsün canım, neden kendini o kadar öne attın ki? Oğlunu çok sevdiğinden mi kıza karşı öyle bir savunma içinde bilemem? Sen yardımsever bir kızsın demek ki, ama herkes aynı olmayabilir ve o kız gelmedi, gitmedi diye kötü de olmaz. Çünkü kendin demişsin ben resmiyetten önce tanışmaya karşıyım diye, belki o da gereksiz buluyordur şuan? Gerekte yok bence, yok mu annesinin bir yakını, bir akrabası?

Allah razı olsun der hep hatta dolma çok severim mesela yapınca hep beni çağırır yada gitmesem gönderir falan ah bide allah razı olsundan sonra ya işte oda çalışıyo izinli gününde gelir arasana bi konuşim falan demese :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…