• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve Ailesi ynnden ok skntdaym. Korkuyorum, skntdaym

benim bildiğim kadarıyla sözlenmek demek ailelerin tanışması birbirlerini ölçmeleri tartmaları demektir.
sözlenmek öle çok resmi bir şey değildir nişan gibi mesela.bakarsın sana uygunmu ailene uygunmu
anlaşabiliyorlarmı sadece sizin rahat buluşmanız değildirki sözlenmek.
bence aileni saf dışı bırakma herzaman karışmalarına izin ver sen onları evlatlarısın onların görüşleri çok
önemli senin aşkından göremediğin bazı olayları onlar görebilir es geçme anneni babanı her zaman dinle
bu işler aceleye gelmez öle ben onsuz yaşayamam falan deme öle bi yaşarsınki sen bile şaşarsın.
neden hayatı sana uygun olmaya bi aile ve eşle geçiresinki yanlış hesap bağdatdan döner diye bi laf
duymadınızmı siz.bu kadar gözü kara olmayın lütfen bakın eltinizi siz kendiniz anlatıyorsunuz
yani öle olmanızda pek uzak gibi görünmüyor.
lütfen söz atılır adım sanım çıkar bunlar geçmişde kalan şeyler topluma endeksli yaşarsak kendi ,hayatımız diye bişiy kalmaz.akıl istemişsiniz alın size akıl iyi düşünün.
8 senelik tecrübe konuşuyor benim ailem ve eşimin ailesi şuan görüşmüyorlar neden acaba...

sözlenmek için acele etme kaydirigubbakcemile4

oturup bu durumu düzgünce konuşmanız lazımCADIARZU

kapanmak istemediğini,böyle bir düşüncen olmadığını,köyde oturmak istemediğini açık yüreklilikle dile getirmelisinCADIARZU

arkadaşının haklı olduğu konu :bulunduğun yere ayak uydurmak durumundasın doğru. diğer türlü göze batarsın yerimseniben

köye gittiğinde üstüne uzun ceket vari birşey giyersin illa şalvar giymek zorunda değilsin ki

bulunduğun ortama içinden geldği kadarıyla ayak uydurabileceksen devam et ilişkine:olmaz:

yoksa sözü falan ortaya sokup iyice zorlaştırma işini :umursamaz:

Back