- Konu Sahibi mehtapguzeli
-
şaka gibisin...Ayrılamam yapamam onsuz demişsin,nasıl bir yardım bekliyorsun.Seni kapatmak istiyorlar.Köyde otur diyorlar.Ne yapacaksın,giyeceksin şalvarını oturacaksın evinde,seni bekleyen hayat bu.Kapanmak istemediğimi nasıl söyleyeyim ikna edeyim,bu yüzden aram bozulsun istemiyorum diyorsun.Ya sanki bu önemsiz birşey gibi konuşmuşsun,tabiki aran bozulucaksa bozulucak,istemediğin kıyafetler istemediğin hayat tarzı...Sevgilin şimdi geçiştirdiği şeyleri o zaman baskıyla yaptırmaya kalksarsa hala çok seviyorum onu onsuz yapamam mı diyeceksin yoksa keşke evlenmeseydim bu ben değilim mi diyeceksin acaba
ben açık bir bayanım gittiğim yerin kurallarına uyarım şalvar giyinmem gerekiyorsa eşimin ailesinin yanına normal giderim "verin bana bir şalvar bakimm"derim örterimde tülbentimi gezerim hizmetimi hürmetimide yaparım
ama eşim baştan kapanaksın derseeee evlenmem kapanırsam Allah içimi yakacak Allahım için kapanacam öyle eş istiyor diye kapanmanında dinen bir anlamı yok çünkü..ama eşimde ailesinin yanına gittiğimde onlara uygun, evimize geldiğimde kişiliğime uygun giyipde benide ailesi gördüğünde yadırgamayacaksa ne ala alırlar beni alırlar...yoksa ailemden istemeye hiç gelmesinler...ailem vermez başta...daha düne kadar annem şortlarla dışarda gezerdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?