- Konu Sahibi mehtapguzeli
mrh kızlar yakında sözlenicem sekiz aylık bi beraberliğim var aileler, sözlenmmizi istiyor. bizde istiyoruz adı konsun diyoruz. görüşürken zorlanıyoruz. ben çok seviyorum sevgilimi oda beni çok seviyor fakat bi sorun var, o kıskanç ve bu beni rahatsız ediyor tamam bu sevdiğinden kaynaklanıyor, sahiplenmesinden dolayı ama ailesi kapanırsam memnun olurmuş ailesi köyde yaşıyor,, evlendikten sonra arada bi köye gittiğimizde tülbent ve salvar giyilmem isteniyor hiçte köyde yaşamı sevmiyorum hele salvar ve tülbent bana göre deil ben kumaş pantolon kot falan gömlek tarsı şık giyinmeyi seven biriyim . etek giyerim ama şalvar giymemdiyorum biraz geçistiriyo ailesinden çekiniyo babası köyde çiftçilikle uğrasıyor diktatör biri köyün zenginlerinden malları çok babasından çıkıyo para düğünüde babası yapıcak o yüzden pek kesin tavır veremiyo sözlenicem ama bi korku aldı beni ya sözlenince anlaşamazsak ayrılırsak diye ailem kızar sonra adım duyulur diye. pek dışarı çıkmamaı istemiyo pantolon giyorum üzerine gömlek iki düğme açık olunca çok açık kapa bi düğmeni bu şekide dişarı çıkma üzerine tunik al falan korkuyorum evlenince baskısı artar diye kapan falan der ben kapanmam diyorum pek işine gelmiyo tamam saçın açık kalsın ama dar şeyler giyme üzerine uzun bişeyler al falan. evlenceğim kişinin aileside gelinimiz kapalı olursa daha iyi olur falan diyolarmış. birtane gelinleri var köyde yanlarınde kaynanyla duryo kapalı arada şalvarınıda giyo yardım ediyo köy dışına istediği zaman çıkıp alışveriş yapamıyo arkadaşlarıyla çaybahçesine gitme şansı yok istesede gidemez köyde. evi var köydışında ilçede ama yaz boyu köyde duruyo ayva elma seftali zwmwnı çünkü çüftçi kocası ama benim sevgilim teknisyen çalışıyo kardeşi gibi deil biz ayrı il merkezinde durucaz. ama ailesi pek istemiyo az maaşa çalışacağına köye gelin sende çiftçilik yap iki katını kazan kışında ilçade kendi dairende dur diyolar ama ben bu şekilde istemiyorumve korkuyorum eltim gibi köyde yaşayamam kısıtlanmış bir hayatta sevmiyorum köy hayatını ailem dar görüşlü deil geniş görüşlü o yüzden de evlendiğimde sıkıntı yaşamak istemiyorum sevgilim beni çok seviyo köyde bende durmam çalışıyorum diyo ama nedense korkuyorum napcam bilmem geçen eltim falan alışverişe çıktık kendi alışveriş yaptıkları biyere gittik kapalı olunca o benide kapancak sandı galiba etek falan saten uzun kollu gömlek almaya kalktılar istemedim ben bu tarz giyinmem dedim sevgilim nevar ki negüzel oran buran gözükmez dedi köydede giyersin arada gelince dedi köyde pantolonla dolaşcak halin yok uyum sağlıcan yerine göre dedi of napcam ben ya kendimi nasıl savunayım kızlar kapanmak istemediğimi nasıl ikna sdeyim bende seviyorum onu bu yüzden aram bozulsun istemiyorum illa ben onun ailesi istiyo diye kapanmak zorundamıyım sık sık köye gitmek zorundamıyım ben ya ben ve evlenceğim insana ait bi yasam istiyorum kisenin yönetmesini istemiyorum yardım edin lütfen ya nasıl bi savunma yapacağımı bilmiyorum ailemde iyi düşün sen baskıya gelemezsin pişman olucağın şeyler yaşama diyo ama çok seviyorum bu yüzden ayrılamam yapamam onsuz ama baskı altında istemediğim tarzda da yaşayamam bana kendimi nasıl ifade edip savunabilceğim hakkında yardım edin lütfen bi güvensizlik bi çaresizlik içindeyim evliliğe giden bu yolda yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum kızlar.:sm_confused: