- 13 Haziran 2024
- 37
- -34
- 1
- 31
- Konu Sahibi kadikoynever
Yanaklarını sıkmak Aşkım demekten çok daha manidar geldi banaBen aşkım demiyorum ama koca adamın yanaklarını mıncırıyorum, umarım eşi rahatsız olmuyordur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanaklarını sıkmak Aşkım demekten çok daha manidar geldi banaBen aşkım demiyorum ama koca adamın yanaklarını mıncırıyorum, umarım eşi rahatsız olmuyordur
Yaratıcılığı zayıflar için öyledir muhtemelenHahahaha güldürdünüz teşekkür ederim normal türkçemizde aşkım aslında bir sevgili sözcüğü değil midir oradan yola çıktım ben
Farketmez ki demek ki araları yakın kardeşlik olarakOğlunuzu sevin tabiki ama evlenecek üzere olan bir kardeşe aşkım demek ne kadar doğrudur :)
Eşinizin nişanlınızın yanında bu şekil konuşmak doğrumu sizceBende ablama aşkım diyorum. Ben 32 ablam 37. Aşkım bir sevgi sözcüğüdür. Annene de dersin babana da arkadaşına da ablana da abine de. Böyle düşünmeyin bence.
Höff bir de 30 yaşındaymış. Oysa ki ılgıt ılgıt ergen kokusu geliyordu.Ay abartmıyorsun püüü nasıl söyler öyle şeyler terbiyesiz kadın deseydik şurda sanki gidip adama çatmayacaktın aşkımsu
Keşke anlaşıp öyle deseydik ya, eğlenceli olurmuş aslında
Görümce buraya üyedir işallaOğlunuzu sevin tabiki ama evlenecek üzere olan bir kardeşe aşkım demek ne kadar doğrudur :)
Sana saçma gelirse demezsin anne olmadığın nasıl belliAbla abiye askim denmez cok sacma ask sadece iki kisiliktir kalan insanlara sevgi duyulur ask degil
Cocuguna askim diyenler var oda bana cok sacma gelir
Ay şakaaaa sosyal zeka ergenlikte kalmış.Höff bir de 30 yaşındaymış. Oysa ki ılgıt ılgıt ergen kokusu geliyordu.
Evet? Aşkım diyince sizin aklınıza karşı cins geliyor olabilir ama herkes böyle kullanmak zorunda değil. Sevgiyi gösteriş biçimi. Kedime de diyorum.Eşinizin nişanlınızın yanında bu şekil konuşmak doğrumu sizce
Sukurler olsun anneyim ama cocugum benim yavrum ona ettigim bissuru guzel hitap var ama askim bunlardan biri degilSana saçma gelirse demezsin anne olmadığın nasıl belli
Siz rahatsız olur muydunuz?Yanaklarını sıkmak Aşkım demekten çok daha manidar geldi bana
Eeee?Sukurler olsun anneyim ama cocugum benim yavrum ona ettigim bissuru guzel hitap var ama askim bunlardan biri degil
Aynen valla eee? Kendince kınıyor
Merhaba herkese benim 5 yıldır bir sevgilim var ilişkimiz çok iyi gidiyor tek sorun ablasının sevgilime aşkım diye hitap etmesi mesajda telefonda aşkım diyor, sevgilim 35 ablası 39 yaşında bana çok saçma geliyor eğer abartıyorsam beni uyarırmısınız fikrinize ihtiyacım var :)
Kıskançlık adı altında yorum yapanlara şimdiden söylemek isterimki kıskançlık olarak değil de aşkım kelimesi bana özel olsun isterim çünkü genellikle sevgiliye söylenen bir söz ikimiz birden aşkım dersek saçma gelir diye düşünüyorum ve koskoca insanlar ne biliyim ablasını tanımıyorum bu arada hiç görmedim zaten kafamızın uyuşacağını da pek düşünmüyorum bana biraz değişik geliyor ön yargılı olmak istemiyorum yine de yardımcı olurmusunuz değerli fikirlerinize ihtiyacım var dostlar :)
Teşekkür ederim sonunda benim gibi düşünen biriAbla abiye askim denmez cok sacma ask sadece iki kisiliktir kalan insanlara sevgi duyulur ask degil
Cocuguna askim diyenler var oda bana cok sacma gelir
Kınım kınım kınayabilir de bize ne yani. Milletin çocuğuna, anasına, babasına, kardeşlerine nasıl hitap ettiğine karışmadıkları kalmıştı bir.Aynen valla eee? Kendince kınıyor
Eeeesi askimi gitsin asik oldugu kisi ona soylesin annesi ablasi babasi degil
Peki bundan size ne?Eeeesi askimi gitsin asik oldugu kisi ona soylesin annesi ablasi babasi degil
Bence gayet normal. Ben evliyim. Siz daha değilsiniz. Daha ortada birsey yokken ablasıyla kardesinin iliskisine karısmaniz yanlış bence. Benim fikrim bu sekilde. Erkek arkadasiniz bu duruma birsey yapamaz kim ablasina bana askim deme der ki?Eşinizin nişanlınızın yanında bu şekil konuşmak doğrumu sizce