• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim var ama ...

2 kere turneye cikti 2 sinde de İstanbul yoktu
Sanirim istanbuldaki organizatorlerin davet etmesi gerek

Gelir umarim istanbula ya justim bieber bile geldi umarim o da gelir :9:

Hay o biber kafalı :27:
Belki de İngiliz aksanını tek sevdiğim insan kendisi
Chaseinki de çok tatlı of neyse çok dağıttım galiba konuyu ama hayranlık diyoduk ya :27:

ahhh bir de bana sor :43: ne çektim ben 1 yıl ....9 senedir ilk defa 3 gündür gene aklıma geliyor ...

hayırdır inşallah...:31:

Ben hiç o kadar uzun süreli takmadım da bir kez bir kızı kurtaran adam vardı onu beğenmiştim gazetede :60:

Hay o biber kafalı :27:
Belki de İngiliz aksanını tek sevdiğim insan kendisi
Chaseinki de çok tatlı of neyse çok dağıttım galiba konuyu ama hayranlık diyoduk ya :27:

Konu sahibesine yardimci olalim :9:
Bi hayal yuzunden iliskisini heba etmez umarim

Hugh gelse beni istese ben de sevgilimden ayrilirim ama :27:
Bunlar imkansiz seyler :27:

Konu sahibesine yardimci olalim :9:
Bi hayal yuzunden iliskisini heba etmez umarim

Hugh gelse beni istese ben de sevgilimden ayrilirim ama :27:
Bunlar imkansiz seyler :27:

Yok daha neler yapmaz herhalde yapmazsın değil mi konu sahibi :53:

Ben karısını görünce çok sinirim bozulmuştu bekardım o zamanlar dur bakayım heh şu

tz6fb.jpg

:19::19:

Çok tatlı bir konu buuu. :D
Ben de birçok ünlüye aşık olmuşumdur. :27:
Geçen gün de aşık oldum birine hatta. :D

Yalnız lily sen sevgilini sevmiyorsun işte.
Ama bunda anormal bir şey yok ki.
Hayalindeki erkek değil demek ki.
Ben de senin hissettiğin duyguları yaşadım hep sevgili olduğum, flörtleştiğim insanlara karşı.
Bir süre sonra duygularım bitiyor. Önce iyi, sonra soğuyorum. Ben bunu yıllardır yaşıyorum.

Ünlü birine böylesi hayranlık beslemek eğlenceli, zevkli,insanın içine aşk enerjisi yayan bir durum.
Tadını çıkar. Dilediğin gibi hisset. :))

Sevgilinle de hazır olduğun vakit ipleri koparırsın zaten. ;)

Son düzenleme:
Çok tatlı bir konu buuu. :D
Ben de birçok ünlüye aşık olmuşumdur. :27:
Geçen gün de aşık oldum birine hatta. :D

Yalnız lily sen sevgilini sevmiyorsun işte.
Ama bunda anormal bir şey yok ki.
Hayalindeki erkek değil demek ki.
Ben de senin hissettiğin duyguları yaşadım hep sevgili olduğum, flörtleştiğim insanlara karşı.
Bir süre sonra duygularım bitiyor. Önce iyi, sonra soğuyorum. Ben bunu yıllardır yaşıyorum.

Ünlü birine böylesi hayranlık beslemek eğlenceli, zevkli,insanın içine aşk enerjisi yayan bir durum.
Tadını çıkar. Dilediğin gibi hisset. :))

Sevgilinle de hazır olduğun vakit ipleri koparırsın zaten. ;)

Sevmiyor muyum sence? boyle dusununce cok kotu hissediyorum o benim icin neler yapti :( beni mutlu etmek icin cabaliyor kac gundur soguk davraniyorum hep alttan aliyor beni birakma diye yalvariyor :( cok uzuluyorum. cok bencilim. aslinda tam da hayalimdeki erkegi bulduguma inaniyordum herkese hayatimin askini buldugumu soyluyordum ama hayalimdeki erkek degil sanirim. bu gunlerde daha iyi anladim. mesela adamin filmdeki rolu beni cok etkiledi boyle sozunu gecirebilen biri ama benim sevgilim cok hassas cok nazik boyle beni birakma diye yalvaran biri mesela bunlar soguttu sanki beni :( kiyaslama yapiyorum surekli. simdilik devam ediyorum ama ona seni seviyorum derken bile istemeyerek soyluyorum artik. yaninda olmak falan gelmiyor icimden. onun varligi mutlu etmiyor artik beni. sabah uyaninca ilk aklima gelen aksam uyumadan once son dusundugum kisi artik o degil malesef..
keske dedigin gibi eglenceli guzel bi duygu olsa canim :( ben resmen ask acisi cekiyorum huzunlu sarkilar dinleyip agliyorum icime cok kotu bi aci oturdu cunku umutsuz vakayim ben adamin gencligine asik oldum suan 80 yasinda bi dede :27:

Sevmiyor muyum sence? boyle dusununce cok kotu hissediyorum o benim icin neler yapti :( beni mutlu etmek icin cabaliyor kac gundur soguk davraniyorum hep alttan aliyor beni birakma diye yalvariyor :( cok uzuluyorum. cok bencilim. aslinda tam da hayalimdeki erkegi bulduguma inaniyordum herkese hayatimin askini buldugumu soyluyordum ama hayalimdeki erkek degil sanirim. bu gunlerde daha iyi anladim. mesela adamin filmdeki rolu beni cok etkiledi boyle sozunu gecirebilen biri ama benim sevgilim cok hassas cok nazik boyle beni birakma diye yalvaran biri mesela bunlar soguttu sanki beni :( kiyaslama yapiyorum surekli. simdilik devam ediyorum ama ona seni seviyorum derken bile istemeyerek soyluyorum artik. yaninda olmak falan gelmiyor icimden. onun varligi mutlu etmiyor artik beni. sabah uyaninca ilk aklima gelen aksam uyumadan once son dusundugum kisi artik o degil malesef..
keske dedigin gibi eglenceli guzel bi duygu olsa canim :( ben resmen ask acisi cekiyorum huzunlu sarkilar dinleyip agliyorum icime cok kotu bi aci oturdu cunku umutsuz vakayim ben adamin gencligine asik oldum suan 80 yasinda bi dede :27:

Sevmiyorsun. Ama kendine kötü davranma. Bencil falan değilsin ki, duyguların değişti sadece.
Duygularımız değişebilir.
Bunu karşındaki erkek kabullenmeyip, yüzsüzce ve gurursuzca sana beni bırakma diye yalvarıyorsa, bu onun sorunudur.
Yalvarmak çok itici gerçekten.
Sen zaten rengini belli etmişsin. Bu senin dürüstlüğün aslında.
Bu çocuk sana göre değilse ve sen ondan etkilenmiyorsan bitireceksin.
Eğer karşındaki böyle kendini küçük düşürmeye , yalvarmaya devam ederse de yapacağın bir şey yok.
Onun biraz kafasını çalıştırması lazım. Asıl beni bırakma demek bencillik bence.
Seni istemediğin bir şeyin içinde tutmak istemesinin başka bir açıklaması olamaz zaten.
Senin sevemediğin biri senin için istediği kadar bir şeyler yapsın neye yarar?
Biz de sevmeliyiz ki anlamı olsun di mi?! Düşünce tarzının sana bir getirisi yok.
Bir şeyler başlar ve sonra bitebilir. Geçmişteki güzellikler geçmişte kalır.
Eğer senin dediğin gibi olsa bize biri iyilik yaptı diye, bizi sevdi diye ölene dek onunla yaşamamız lazım.
Ama öyle olmuyor. 24 yaşındayım ve bu tarz durumları hep yaşadım diğer mesajımda da belirttiğim gibi.

Aşk acısı çekmek, ağlamak istiyorsun demek ki ve yaşıyorsun.
Kendin kurdun, kendin yazdın, kendin yaşıyorsun. Buna ihtiyacın vardı belki de.
İstediğin anda bitireceksin bu durumu da.
Şimdi ağlasan bile bunun içinde belki senin bile fark etmediğin bir zevk var aslında.
Aşkı yaşamayı özlemiş olabilirsin. Büyütme bunları. :31:
Hepsi birer tecrübe.

Bir de yaşadığımız her şey mantıklı olmak zorunda değil ki.
Bak başından beri ne örnekler varilmiş bu konuda. :))
O örneklerden pay çıkar kendine.
80yaşında olabilir. Sen bu adamla değil, onun genç silüetiyle ilgileniyorsun.
Hatta sadece tipiyle de değil, filmdeki karakterinden de çok etkilenmişsin.
Hayalindeki erkek modeline uyduğu için , aklına yattığı için böyle bir duygu seline kapılman normal.
Zaman zaman olur. :D

Son düzenleme:

Sevmiyorsun. Ama kendine kötü davranma. Bencil falan değilsin ki, duyguların değişti sadece.
Duygularımız değişebilir.
Bunu karşındaki erkek kabullenmeyip, yüzsüzce ve gurursuzca sana beni bırakma diye yalvarıyorsa, bu onun sorunudur.
Yalvarmak çok itici gerçekten.
Sen zaten rengini belli etmişsin. Bu senin dürüstlüğün aslında.
Bu çocuk sana göre değilse ve sen ondan etkilenmiyorsan bitireceksin.
Eğer karşındaki böyle kendini küçük düşürmeye , yalvarmaya devam ederse de yapacağın bir şey yok.
Onun biraz kafasını çalıştırması lazım. Asıl beni bırakma demek bencillik bence.
Seni istemediğin bir şeyin içinde tutmak istemesinin başka bir açıklaması olamaz zaten.
Senin sevemediğin biri senin için istediği kadar bir şeyler yapsın neye yarar?
Biz de sevmeliyiz ki anlamı olsun di mi?! Düşünce tarzının sana bir getirisi yok.
Bir şeyler başlar ve sonra bitebilir. Geçmişteki güzellikler geçmişte kalır.
Eğer senin dediğin gibi olsa bize biri iyilik yaptı diye, bizi sevdi diye ölene dek onunla yaşamamız lazım.
Ama öyle olmuyor. 24 yaşındayım ve bu tarz durumları hep yaşadım diğer mesajımda da belirttiğim gibi.

Aşk acısı çekmek, ağlamak istiyorsun demek ki ve yaşıyorsun.
Kendin kurdun, kendin yazdın, kendin yaşıyorsun. Buna ihtiyacın vardı belki de.
İstediğin anda bitireceksin bu durumu da.
Şimdi ağlasan bile bunun içinde belki senin bile fark etmediğin bir zevk var aslında.
Aşkı yaşamayı özlemiş olabilirsin. Büyütme bunları. :31:
Hepsi birer tecrübe.

Beni o kadar iyi anliyorsun ki, yazdiklarin cok iyi geldi tesekkur ederim :) Haklisin galiba. Sevmiyorum artik. Simdilik devam edicem ama hazir oldugum noktada bitiricem. Cunku dedigin gibi duygularim degisti artik biseyler hissedemiyorum ona karsi. Suan mesela sevgilimden vazgecmeye hazirim. Fikret Hakan gencligindeki haliyle ciksa karsima bana asik olsa sevgilim ve onun arasinda secim yapmami istese onu secerdim :27: Bide bu var. Sevgilimden ayrilsam bile kafamda soyle bi dusunce var. Ben bundan sonra kimseyi sevemem. Tek sevebilecegim kisi Fikret Hakan'di. Kimse onun gibi olamaz, ona benzeyemez, onun gibi biri karsima cikmaz bende boyle yalniz yasar giderim :27: boyle dusunuyorum surekli. kendimden korkmaya basladim sence gecer mi bu dusuncelerim. ya gecmezse :26:

Son düzenleme:
Beni o kadar iyi anliyorsun ki, yazdiklarin cok iyi geldi tesekkur ederim :) Haklisin galiba. Sevmiyorum artik. Simdilik devam edicem ama hazir oldugum noktada bitiricem. Cunku dedigin gibi duygularim degisti artik biseyler hissedemiyorum ona karsi. Suan mesela sevgilimden vazgecmeye hazirim. Fikret Hakan gencligindeki haliyle ciksa karsima bana asik olsa sevgilim ve onun arasinda secim yapmami istese onu secerdim :27: Bide bu var. Sevgilimden ayrilsam bile kafamda soyle bi dusunce var. Ben bundan sonra kimseyi sevemem. Tek sevebilecegim kisi Fikret Hakan'di. Kimse onun gibi olamaz, ona benzeyemez, onun gibi biri karsima cikmaz bende boyle yalniz yasar giderim :27: boyle dusunuyorum surekli. kendimden korkmaya basladim sence gecer mi bu dusuncelerim. :26:

Merak etmeee. Geçecek tabii ki. :)))
Bir anda aşık olunca hep onu seveceğine, asla başka birine bakamayacağına inanıyorsun ama öyle değil. ;)
Şimdilik kendi yarattığın şeye sahip çık ve hiç korkma.
Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. :D

Merak etmeee. Geçecek tabii ki. :)))
Bir anda aşık olunca hep onu seveceğine, asla başka birine bakamayacağına inanıyorsun ama öyle değil. ;)
Şimdilik kendi yarattığın şeye sahip çık ve hiç korkma.
Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. :D

Icim rahatladi inan :1: o zaman dedigin gibi yapicam yasadigim seye sahip cikicam gerisini zamana birakicam. :)

Dün gece Kayıp dizisini izliyoruz.Mete Horozoğlunun hastanede yatarkenki sahnesini izlerken bi ah çekmişim ki bizde şu sahneyi çektik :57:.Ama napim çok tatlı ya.Şu yaşımda ünlüye aşık ettirecek beni :1: Bak örneklerle dolu sayfalar merak etme yanii geçecektir.

Dün gece Kayıp dizisini izliyoruz.Mete Horozoğlunun hastanede yatarkenki sahnesini izlerken bi ah çekmişim ki bizde şu sahneyi çektik :57:.Ama napim çok tatlı ya.Şu yaşımda ünlüye aşık ettirecek beni :1: Bak örneklerle dolu sayfalar merak etme yanii geçecektir.

Haha cok hos :1: ins gecer yeterince aci cektim. :27::1: aslinda bi yandan da gecmesini istemiyorum bu guzel duyguyu icimde yasatmak istiyorum :)

biz yaşımızı aldık tabi
çok komik geliyor bu konular
çok tatlısınız kızlar
filmlerdeki gibi mükemmel olsalar
mükemmel ilişkileri olurdu dimi

bu arada sevgilileriniz kocalarınız başkalarını beğenip iç geçirse
kıyameti kopartırsınız dimi:9:

biz yaşımızı aldık tabi
çok komik geliyor bu konular
çok tatlısınız kızlar
filmlerdeki gibi mükemmel olsalar
mükemmel ilişkileri olurdu dimi

bu arada sevgilileriniz kocalarınız başkalarını beğenip iç geçirse
kıyameti kopartırsınız dimi:9:

kesinlikle kiyameti kopartirdim :52: ay evet adamla ilgili herseyi ogrendim 5 kere evlenmis bosanmis :27: demekki hayalimdeki gibi biri degil diye teselli ediyorum bende kendimi :27::1:

Kizlarrr :52: Fikret Hakan'in facebook hesabini buldum sahte falan degil o olduguna eminim mesaj gonderdim insallah okur kizlar :52: cok mutluyumm ya ona ulastim :46:

ohooo ben çağatay ulusoya kıvanç tatlıtuğa paul walker a aşığım sevgilimle birlikte dizilerini filmlerini izliyorum hem de

yaşın küçük, dizi film karakterlerine aşık olman doğal ben de senin yaşındayken öyleydim, kitap karakterlerine bile aşık oluyordum. edward cullen a aşıktım mesela uzun süre.

tavsiyem, fazla takılma o aktöre kafana takma, ona hayranlığın hep kalacak ama eskisi gibi olmayacak bi süre sonra sıkılacaksın.

çık dolaş biraz kafanı dağıt obsesyon yapma

ohooo ben çağatay ulusoya kıvanç tatlıtuğa paul walker a aşığım sevgilimle birlikte dizilerini filmlerini izliyorum hem de

yaşın küçük, dizi film karakterlerine aşık olman doğal ben de senin yaşındayken öyleydim, kitap karakterlerine bile aşık oluyordum. edward cullen a aşıktım mesela uzun süre.

tavsiyem, fazla takılma o aktöre kafana takma, ona hayranlığın hep kalacak ama eskisi gibi olmayacak bi süre sonra sıkılacaksın.

çık dolaş biraz kafanı dağıt obsesyon yapma

canim daha once de boyle seyler yasadim ama hic bu kadar aci cekmemistim hislerim hic bu kadar kuvvetli olmadi. ilk defa boyle oluyorum. ask acisi cekiyorum resmen. suan sanki bu aci hic gecmicek sevgilimle eskisi gibi olamicaz kimseden hoslanamicam cunku kimse fikret hakana benzemiyo cunku ondan bi tane daha yok bu hayatta. boyle dusunceler icindeyim :26: gecer mi dersin. ben cok fena taktim kafama :17:

birde eskilerden ediz hun'u çok beğenirdim...
soluksuz izlerdim filmlerini..oğlumun adını da ediz koydum.. :)

ben de Kartal Tibet'in gençliğine bayılırım. fikir hoşuma gitti, oğlum olursa ben de adını "Kartal" mı koysam :52:

bu arada konu sahibi arkadaşım, bu tür şeyler genellikle kısa süreli oluyor. kafana takma, olur öyle. hayranlık çok güçlü bir duygu, seni anlayabiliyorum:34:

Back
X