Yönetici ismi etiketlemekte yeni moda oldu, kib ne diye varsa.
Kib de yaparım, etiket deYönetici ismi etiketlemekte yeni moda oldu, kib ne diye varsa.
Sanki siz söylemiştiniz bunları , merak etmemi mazur görün
Soru da sorarım, merakta ederim. Cevaplayıp cevaplamamak size kalmış.Kib de yaparım, etiket de
Affedersiniz, sizin için mahsuru var mıydı?
:))))) hhhahah seviyorum seni ya hahhaha keyfim yok bunu okuudum kahkaha patlattım daha sık takılım ben buraya senin yazılaraBağa girdim bağ budanmış bağa bülbül dadanmışşş hop hop hop, duydunuz zilin sesini, 100 kişiye sorduk tek popüler cevap istiyoruz, cımbız sesiyle başlar günler sürer
Üzerime düşen ilgi gösteren beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm sevgilim var. Fakat aklımın kalbimin bir köşesinde eski sevgilim çok kavgalı aglamali zor donemler geciridm gerçekten çok seviyordum onu 1 yıl ilişkimiz oldu onu ne zaman görsem için ciz ediyor bilmiyorum şimdi ki sevgilimin tam tersi ilgisiz yalancı birisi doğru olan kişi şimdiki sevgilim ama kendimi hep kotu hissediyorum bazen ona sarılırken gözlerim doluyor lütfen sizden yorumlar bekliyorum
Bence "mide hapı " konuya süper bi cevap olmuşSen ne demek istiyorsun?
Mide hapı falan?!..
Buranın kalitesi iyice düştü
Ama güzel dedinneski kötü sevgili...
Antika eşya gibidir..bugün alsan kullanamazsın.onun sana fayda etmeyeceğini bilirsin ama Yine günden güne eskidikçe değerlenir..çünkü eskide kalmıştır kayıptır,yitiktir..her zaman gizemini artırır.aslında sıradan bir Demir parçasıdır..hatırasına takılır kalırsın.beyninde onun sana yaşattığı duygular farklı kodlandı çünkü .belki ilkti...bırak antikacıda kalsın o eşya.hiç bir zaman aldığına memnun olmayacaksın .işine yaramaz olduğu için orda...ne dedim ben biri bana da anlatsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?