• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim var ama, galiba eski sevgilimi unutamıyorum

Şuanki sevgilinize bakarken hiç utanıyor musunuz? Bu durum hiç iyi değil karşınızdaki insan için. Ayrılın herkes mutlu yoluna devam etsin

Üzerime düşen ilgi gösteren beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm sevgilim var. Fakat aklımın kalbimin bir köşesinde eski sevgilim çok kavgalı aglamali zor donemler geciridm gerçekten çok seviyordum onu 1 yıl ilişkimiz oldu onu ne zaman görsem için ciz ediyor bilmiyorum şimdi ki sevgilimin tam tersi ilgisiz yalancı birisi doğru olan kişi şimdiki sevgilim ama kendimi hep kotu hissediyorum bazen ona sarılırken gözlerim doluyor lütfen sizden yorumlar bekliyorum

gözlerinin neden dolduğunu anlamadım, yeni sevgiline karşı vicdan azabı çektiğin için mi yoksa eskiyi özlediğin için mi

Doğru söyleyen doku köyden kovulurmuş. Burdanda kovulmuşlar kuzularım. asdfghbtl kişisi kesinlikle gerçek olduğuna inanmıyorum.

Eğer yeni sevgilin doğru insan olsaydı eskiyi hatırlamazdın emin ol...

Bir sürü iyi huyu var olabilir ama bunlar sana yetmiyor. Bence ileride yaşadığın ilişkşden pişman olmuş bir halde ayrılırsın böyle giderse. Bitir ilişkini

Ooo buralar karışmış hemen şuraya ilişeyim :kahve: Bunu yaşayan birçok kişi var. Nedendir bilinmez zarar verenler, acı çektirenler vazgeçilmez oluyor. İyiler kaybediyor gerçekten de. Siz sevgilinizin yerinde olmak ister miydiniz ? Cevaba göre hareket edin.

eski kötü sevgili...
Antika eşya gibidir..bugün alsan kullanamazsın.onun sana fayda etmeyeceğini bilirsin ama Yine günden güne eskidikçe değerlenir..çünkü eskide kalmıştır kayıptır,yitiktir..her zaman gizemini artırır.aslında sıradan bir Demir parçasıdır..hatırasına takılır kalırsın.beyninde onun sana yaşattığı duygular farklı kodlandı çünkü .belki ilkti...bırak antikacıda kalsın o eşya.hiç bir zaman aldığına memnun olmayacaksın .işine yaramaz olduğu için orda...ne dedim ben biri bana da anlatsın :))

eski kötü sevgili...
Antika eşya gibidir..bugün alsan kullanamazsın.onun sana fayda etmeyeceğini bilirsin ama Yine günden güne eskidikçe değerlenir..çünkü eskide kalmıştır kayıptır,yitiktir..her zaman gizemini artırır.aslında sıradan bir Demir parçasıdır..hatırasına takılır kalırsın.beyninde onun sana yaşattığı duygular farklı kodlandı çünkü .belki ilkti...bırak antikacıda kalsın o eşya.hiç bir zaman aldığına memnun olmayacaksın .işine yaramaz olduğu için orda...ne dedim ben biri bana da anlatsın :))
Ama güzel dedinn :bicak::KK9:

Back