Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilim var ama, galiba eski sevgilimi unutamıyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
Yönetici ismi etiketlemekte yeni moda oldu, kib ne diye varsa.
Sanki siz söylemiştiniz bunları , merak etmemi mazur görün
- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
Çok ilgisi var.hem konularında durduk yere insanlara saldırıp sonra da başka konularda seviye dersi vermek çok çirkin.
Anne babasını çağıran çocuklar gibisiniz
Ceza alsam da önemli değil:)
- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Kib de yaparım, etiket deYönetici ismi etiketlemekte yeni moda oldu, kib ne diye varsa.
Sanki siz söylemiştiniz bunları , merak etmemi mazur görün
Affedersiniz, sizin için mahsuru var mıydı?
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
Soru da sorarım, merakta ederim. Cevaplayıp cevaplamamak size kalmış.Kib de yaparım, etiket de
Affedersiniz, sizin için mahsuru var mıydı?
Mahsuru var mı ?
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
:))))) hhhahah seviyorum seni ya hahhaha keyfim yok bunu okuudum kahkaha patlattım daha sık takılım ben buraya senin yazılaraBağa girdim bağ budanmış bağa bülbül dadanmışşş hop hop hop, duydunuz zilin sesini, 100 kişiye sorduk tek popüler cevap istiyoruz, cımbız sesiyle başlar günler sürer
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
Üzerime düşen ilgi gösteren beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm sevgilim var. Fakat aklımın kalbimin bir köşesinde eski sevgilim çok kavgalı aglamali zor donemler geciridm gerçekten çok seviyordum onu 1 yıl ilişkimiz oldu onu ne zaman görsem için ciz ediyor bilmiyorum şimdi ki sevgilimin tam tersi ilgisiz yalancı birisi doğru olan kişi şimdiki sevgilim ama kendimi hep kotu hissediyorum bazen ona sarılırken gözlerim doluyor lütfen sizden yorumlar bekliyorum
gözlerinin neden dolduğunu anlamadım, yeni sevgiline karşı vicdan azabı çektiğin için mi yoksa eskiyi özlediğin için mi
- 16 Haziran 2015
- 1.609
- 1.055
- 83
Bence "mide hapı " konuya süper bi cevap olmuşSen ne demek istiyorsun?
Mide hapı falan?!..
Buranın kalitesi iyice düştü
- 20 Aralık 2016
- 85
- 62
- 3
- 34
- 15 Aralık 2016
- 182
- 226
- 18
- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 133
- 37
eski kötü sevgili...
Antika eşya gibidir..bugün alsan kullanamazsın.onun sana fayda etmeyeceğini bilirsin ama Yine günden güne eskidikçe değerlenir..çünkü eskide kalmıştır kayıptır,yitiktir..her zaman gizemini artırır.aslında sıradan bir Demir parçasıdır..hatırasına takılır kalırsın.beyninde onun sana yaşattığı duygular farklı kodlandı çünkü .belki ilkti...bırak antikacıda kalsın o eşya.hiç bir zaman aldığına memnun olmayacaksın .işine yaramaz olduğu için orda...ne dedim ben biri bana da anlatsın :))
Antika eşya gibidir..bugün alsan kullanamazsın.onun sana fayda etmeyeceğini bilirsin ama Yine günden güne eskidikçe değerlenir..çünkü eskide kalmıştır kayıptır,yitiktir..her zaman gizemini artırır.aslında sıradan bir Demir parçasıdır..hatırasına takılır kalırsın.beyninde onun sana yaşattığı duygular farklı kodlandı çünkü .belki ilkti...bırak antikacıda kalsın o eşya.hiç bir zaman aldığına memnun olmayacaksın .işine yaramaz olduğu için orda...ne dedim ben biri bana da anlatsın :))
- 4 Aralık 2012
- 1.638
- 1.491
- 333
Ama güzel dedinneski kötü sevgili...