Kaşınıyosun galiba cevapla öyleyseYeni sevgilinin nosunu ver bi gün daha duygusal olarak boynuzlanmasına engel olalım zavallı çocuğun.
Ek olarak mide hapını düzenli kullan emi.
Sen ne demek istiyorsun?Yeni sevgilinin nosunu ver bi gün daha duygusal olarak boynuzlanmasına engel olalım zavallı çocuğun.
Ek olarak mide hapını düzenli kullan emi.
Sor cevaplayayımKaşınıyosun galiba cevapla öyleyse
Teşekkürler madonnam :)M e g g Migi , birazdan sinirlenebilirsin kuzum, lütfen grilenmemeye bak olur mu.
Zaten asfahajsha kullanıcı adını hatırlayamacağı ya da yazması zor geleceği için uğramayacak sanırım buralara
Kaliteyi sen mi belirliyorsun?Sen ne demek istiyorsun?
Mide hapı falan?!..
Buranın kalitesi iyice düştü
Bu konuda kaliteyi düşürenSen ne demek istiyorsun?
Mide hapı falan?!..
Ne demişler kızlar p.ç erkek sever efendileri harcarlar bu konuda da doğrulanmış oldu....
Ya işte...illa pezvnkmi olalim diyen erkekler görüyorum ki karakterlerini bu yüzden değiştirdi.....
Biri kasiniyorsa o kişi senin alıntı yaptığın kişi değil gibi.Kaşınıyosun galiba cevapla öyleyse
Çivi çiviyi söker mantığı ile yeni sevgilinizi hayatınıza aldıysanız bu yanlış olmuş. Keşke acı çekmeyi reddetmeyip zamanla eski sevgilinize karşı olan duygularınızın dinginleşmesini bekleseydiniz. Siz bilirsiniz ama bence daha fazla kendinize ve karşınızdaki insana haksızlık etmeyin.Üzerime düşen ilgi gösteren beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm sevgilim var. Fakat aklımın kalbimin bir köşesinde eski sevgilim çok kavgalı aglamali zor donemler geciridm gerçekten çok seviyordum onu 1 yıl ilişkimiz oldu onu ne zaman görsem için ciz ediyor bilmiyorum şimdi ki sevgilimin tam tersi ilgisiz yalancı birisi doğru olan kişi şimdiki sevgilim ama kendimi hep kotu hissediyorum bazen ona sarılırken gözlerim doluyor lütfen sizden yorumlar bekliyorum
Ne ilginç bir uyesiniz.bi kaç konudur 'ayar verme' tarzında bir iki yorumunuzu okuyorum hatta seviye düştü konu sahibine saldiriliyor tarzi şeyler yazıyorsunuz ama geçen haflarda siz yurt dışında eğitim görmek isteyen birisinin konusuna gelip saldirmadiniz mı? Hem de durduk yere.Sen ne demek istiyorsun?
Mide hapı falan?!..
Konuyla ilgisi ne?Ne ilginç bir uyesiniz.bi kaç konudur 'ayar verme' tarzında bir iki yorumunuzu okuyorum hatta seviye düştü konu sahibine saldiriliyor tarzi şeyler yazıyorsunuz ama geçen haflarda siz yurt dışında eğitim görmek isteyen birisinin konusuna gelip saldirmadiniz mı? Hem de durduk yere.
Yurt dışına değil önce mardin gobekli tepeye git diye üyeye saydirdiniz durduk yere.üstelik gobeklitepe de mardinde bile degilmis :)))
Yani sözler ve davranışlar tutarlı olmalı.dikkatimi çekiyor bu tavrınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?