• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim uzakta ona nasıl kendimi affettirebilirim?

busra_misin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
43
8
1
27
Sevgilimle bi konuda tartıştık ve beni affetmiyo hatamdan dolayi napmaliym sizce affetmesi için hani uzakta birde napilabilir mesajlasarak veya konuşarak .. Özür dilerim diyorum affet diyorum ama yok napabilirm kii:KK61::KK61:

Sürekli özür dilerim özür dilerim diye arayıp yazmayın. Bir süre sessiz kalın. Onu sevdiğinizi ve çok üzgün olduğunuzu, affetmesini beklediğinizi söyleyin ve yapabileceğiniz bir şey olup olmadığını sorun ve bekleyin. Bu arada eğer bütçeniz elveriyorsa küçük bir hediye de gönderin. En kötü ihtimalle yemeksepetinden bir pasta gönderin habersizce. Hoşuna gidebilir. Ya da cüzi miktarda parayla alınabilecek bir hediye, yanına kısa ama güzel bir not yazıp kargoya verin. Şahsen sevgilim hatalı olduğunda dk başı özür dilerim demesi de batıyor bana tamam sus falan diyorum düşün artık.

Bu arada ne yapmıştın ki?

Normalde hiç boş kalamiyorum sürekli meşgul oluyorum müsait oldukça ona dönüyorum bu 2-3 gündür doğru dürüst konusamiyoruz sadede geceleri konuşuyoruz oda bundan çok şikayetçi geç geliyorum diye benden uzaklaşıyosun falan diyo ama alakası yok çok yoğun oluyorum o hep aklımda konuşmak fırsat bulduğumda direk arıyorum ve sen nerdesin cevabını aliyorum sürekli açıklıyorym ama affetmiyor özür dilemekten de bıktım kolay kolay affetmiyor beni çaresiz kaliyorum öyle napmaliyim artık bilmiyorum :(

İyi de suçun yok ki neden özür diliyorsun? İşin dolayısıyla devamlı haberleşememek çok normal birşey. Kendisi çalışmıyor sanırım halden anlamadığına göre...

Kesinlikle katılıyorum arkadaşlara. Video çek hatta şarkı bile söyleyebilirsin. Ben sevgilimi üzdüğüm zaman genellikle kısa bir şarkı ikimizinde sevdiği bir şey söyleyip atıyorum. Sonra değişik fotoğraflar gönderiyorum öpücük atmış gibi kendimi şirin göstermeye çalışıyorum affetmesi için. ha bu arada sesim de berbattır ama ona sevdiğinizi göstermeye yetiyor. İnan bana dayanamaz ve hemen sizi affeder :)

Normalde hiç boş kalamiyorum sürekli meşgul oluyorum müsait oldukça ona dönüyorum bu 2-3 gündür doğru dürüst konusamiyoruz sadede geceleri konuşuyoruz oda bundan çok şikayetçi geç geliyorum diye benden uzaklaşıyosun falan diyo ama alakası yok çok yoğun oluyorum o hep aklımda konuşmak fırsat bulduğumda direk arıyorum ve sen nerdesin cevabını aliyorum sürekli açıklıyorym ama affetmiyor özür dilemekten de bıktım kolay kolay affetmiyor beni çaresiz kaliyorum öyle napmaliyim artık bilmiyorum :KK43:

Özür dilemeyin bence meşguliyetiniz varsa nasıl konuşasınız?
Sakın özür dileyip de tepenize çıkarmayın asıl onun anlayışlı olması gerek.
Tüm gün yorulan sizsiniz yine de gece zaman ayırıp konuşuyorsunuz, bir de üstüne trip yiyorsunuz, ve özür diliyorsunuz. Oldu canım.

Kesinlikle katılıyorum arkadaşlara. Video çek hatta şarkı bile söyleyebilirsin. Ben sevgilimi üzdüğüm zaman genellikle kısa bir şarkı ikimizinde sevdiği bir şey söyleyip atıyorum. Sonra değişik fotoğraflar gönderiyorum öpücük atmış gibi kendimi şirin göstermeye çalışıyorum affetmesi için. ha bu arada sesim de berbattır ama ona sevdiğinizi göstermeye yetiyor. İnan bana dayanamaz ve hemen sizi affeder :)
Gerçekten mi yaa teşekkür ederim denicem mutkaka

Gerçekten mi yaa teşekkür ederim denicem mutkaka

Pardon ama genelde bu tip tripleri kadınlar yapar, sizin ilişkinizde erkek arkadaşın yapıyor. Meşgul olduğun için bir de özür mü dileyeceksin yani? Yerinde olsam bunu yapmazdım.

Back
X