Sanmıyorum olmaz1 saaat içinde içtim ve yumurtlama dönemimde de değilim
Ne bileyim ya insan korkuyor yinedenasıl hamile kalacaksın dışarıdaki spermlerle?
Ya hu öyle bir sürtünmeyle ella içilir mi , bilmiyorsanız yapmayın şu işi, ella öyle basit bisey değil!1 saaat içinde içtim ve yumurtlama dönemimde de değilim
Yooo niye korkuyorsun. Bir şey yapmadan önce temel biyoloji , temel cinsellik bilsen korkup saçma sapan şeyler yapmazsın. Ellayi şeker mi zannediyorsunuzNe bileyim ya insan korkuyor yinede
O korkuyla işte neden öyle dediniz bu arada ne gibi etkileri varYa hu öyle bir sürtünmeyle ella içilir mi , bilmiyorsanız yapmayın şu işi, ella öyle basit bisey değil!
Bu kadar cahilsen girme bu toplaraNe bileyim ya insan korkuyor yinede
Knk ne alaka bu kadar agresifsin cevaplamak zorunda değilsin yaniBu kadar cahilsen girme bu toplara
Hormonlarını baskılıyor ve yan etkileri çok fazla , sürekli bu şekilde kontrolsüzce kullanırsan yumurtalıklarını ve yumurta rezervini kötü etkilersin, ella gerçekten sperm girişi oldu ise kullanılmalı...O korkuyla işte neden öyle dediniz bu arada ne gibi etkileri var
İlk ve son zaten çok teşekkür ederim yanıtın içinHormonlarını baskılıyor ve yan etkileri çok fazla , sürekli bh şekilde kontrolsüzce kullanırsan yumurtalıklarını ve yumurta rezervini kötü etkilersin, ella gerçekten sperm girişi oldu ise kullanılmalı...
Akıl işi mi bu soru senceKnk ne alaka bu kadar agresifsin cevaplamak zorunda değilsin yani
Olabilir. Sperm canlı.1 saaat içinde içtim ve yumurtlama dönemimde de değilim
Niye üç kat kıyafetle hamile kalanlar var internettenasıl hamile kalacaksın dışarıdaki spermlerle?
Ya bu ertesi gün ilaçları için ehliyet falan verilmeli, her halta da bu içilmez ki1 saaat içinde içtim ve yumurtlama dönemimde de değilim
Bu kadar ağır bi şey olduğunu bilmiyordum ya bir kereden bi sıkıntı olur mu acabaYa bu ertesi gün ilaçları için ehliyet falan verilmeli, her halta da bu içilmez ki
Knk dalga mı geçtin ciddi mi şuan o kadar kötüyüm ki her şeyi ciddiye alıyorumNiye üç kat kıyafetle hamile kalanlar var internette
Kankii dalga geçtim. Bir daha ilişki yaşamak istersen partnerin ilişkinin ilk saniyesinde itibaren kondom kullansın.Knk dalga mı geçtin ciddi mi şuan o kadar kötüyüm ki her şeyi ciddiye alıyorum
Spermin ruhu girip yımırtayı dölleyebilir.nasıl hamile kalacaksın dışarıdaki spermlerle?