• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim sürekli yalan söylüyor...

nkygol

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
65
10
18
2 yıllık ciddi düşündüğümüz ilişkimiz var. ama sevgilim yalan söylüyor sonra itiraf ediyor bazen bir saat sonra bazen 5 ay sonra... Artık ben bunun hastalık haline geldiğini düşünüyorum. benim ne yapmam gerekli yalandan nefret ediyorum. tamam sonradan itiraf ediyor ama güvenim sarsılıyor bende sürekli yalan söylüyormuş gibi hiç bir dediğine inanmıyorum sürekli tartışmalar yaşanıyor. aslında istemsizce oluyor kavga etmeyelim diye yalan söylüyor sonra itiraf edince daha büyük kavgalar yaşanıyor. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...

Sevgilimin yalan söylemesini istemiyorum. ona nasıl yardımcı olabilirim?

Bunu huy edinmiş. Ve büyük tepki vermemişsin yüzsüzleşmiş. Yapılması gereken belli.

Bunu huy edinmiş. Ve büyük tepki vermemişsin yüzsüzleşmiş. Yapılması gereken belli.

Aslında çok büyük tepkiler gösterdim iş ayrılığa kadar dayanmıştı. Zaten korkudan yani kavga etmeyelim aman aramız kötü olmasın diye korkusundan yalana gidiyor ben sürekli yalancı dedikçe sanki işler daha kötüye gitti daha fazlalaştı nasıl bir yol izlemeliyim? Düşünüyorum da acaba hiç dile getirmesem mi eskiden söylediği yalanları unutturmalı mıyım? Ben sürekli sen şunu yaptın sen bunu yaptın diyerek gün yüzünde tutuyorum. Tek istediğim yalansız bir hayat.

Aslında çok büyük tepkiler gösterdim iş ayrılığa kadar dayanmıştı. Zaten korkudan yani kavga etmeyelim aman aramız kötü olmasın diye korkusundan yalana gidiyor ben sürekli yalancı dedikçe sanki işler daha kötüye gitti daha fazlalaştı nasıl bir yol izlemeliyim? Düşünüyorum da acaba hiç dile getirmesem mi eskiden söylediği yalanları unutturmalı mıyım? Ben sürekli sen şunu yaptın sen bunu yaptın diyerek gün yüzünde tutuyorum. Tek istediğim yalansız bir hayat.
Ne olursa olsun kızcağını da bilse yalan söylememeli
Zaten sürekli yalan söylüyorsa zıtlıklar var demektir
Ayrılmak en mantıklısı

Ne olursa olsun kızcağını da bilse yalan söylememeli
Zaten sürekli yalan söylüyorsa zıtlıklar var demektir
Ayrılmak en mantıklısı

2 senemizi verip zorluklardan geçipte ayrılmak olmaz. Hem çok seviyoruz birbirimizi. Acaba psikiyatristten yardım alsa işe yarar mı?

Bence profesyonel yardım alması gerekiyor. Böyle hastalıklar var. Uzaktan bir tanıdığımında eşi eşya çalıyordu. Değeri önemli değil basit bir kalemi bile çalıyordu. Çünkü hastalık boyutu böyledir. Düzeltemedi boşandılar. Sizin yaşadığınız da benzer bir durum. Yalan dahada kötü. İçinizde ona karşı hep şüphe olucak. İnanın şüpheyle yaşamak dünyanın en kötü hislerinden biri. Hep kafanızda milyonlarca acaba olacak. Bununla yaşamayı göze alıp yıpranmayacağınıza inanıyorsanız ve karşı tarafta düzelmek istiyorsa zor da olsa birlikte aşabilirsiniz.

Bence profesyonel yardım alması gerekiyor. Böyle hastalıklar var. Uzaktan bir tanıdığımında eşi eşya çalıyordu. Değeri önemli değil basit bir kalemi bile çalıyordu. Çünkü hastalık boyutu böyledir. Düzeltemedi boşandılar. Sizin yaşadığınız da benzer bir durum. Yalan dahada kötü. İçinizde ona karşı hep şüphe olucak. İnanın şüpheyle yaşamak dünyanın en kötü hislerinden biri. Hep kafanızda milyonlarca acaba olacak. Bununla yaşamayı göze alıp yıpranmayacağınıza inanıyorsanız ve karşı tarafta düzelmek istiyorsa zor da olsa birlikte aşabilirsiniz.

evet zor bir durum ve sevgilimde düzelmek istiyor her defasında söz verıyor kimi zaman ufak mevzular kimi zaman büyük ama sonuç hep aynı benim gözümde yalan yalandır ama ben inanıyorum birlikte aşabileceğimize güzel yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. bende destek alması yönünde düşünüyorum. bakalım hayırlısı :)

Kavga etmeyelim diye yalan söylüyorsa demekki kızacağınız şeyler yapıyor. Mantıklı düşünmek gerek;polyannacılığın lüzumu yokki:KK15:

ben yalan huyunun kim terapi alırsa alsın değişeceğini düşünmüyorum.
2 sene dediğin nedir ki. kaç yıllık evlilikler bitiyor.

Kavga etmeyelim diye yalan söylüyorsa demekki kızacağınız şeyler yapıyor. Mantıklı düşünmek gerek;polyannacılığın lüzumu yokki:KK15:

aslında bende oturup düşününce diyorumki kızmamam gereken bişey neden bu kadar kötü davranıyorum' yani aslında olay bende de bitiyor gerçekten kavga etmemek için dogru olmayan blgiye sarılıyor ne yapacgımı bilmiyyorum

Back