Sevgilim sürekli üzüyor beni

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Bunaldım daraldım ağlamak tan bıktım usandım artık ilgisiz diye konu açmıştım bugün yine akşama kadar yazmadı nöbetçiydi dokuz gibi ben yazdım işim bitsin yazarım dedi sonra uyuyorum diye mesaj atmış konuşmayacakmiyız dedim başım ağrıyor dedi senin triplerini çekemem dedi ve uyudu çok zoruma gitti o kadar yaptığım iyilikler fedakarlıklar hiçbirinin önemi Yok onun için akıl verin bana

Birak gitsin ondan baska insan mi yok anladigim kadariyla kendini bir sey saniyor bu iliskiyi surdurupte kendini yipratma bnce

Bu kadar kötü hisleri yaşatan birinden ayrılmakta bir seçenek mesela.

Adamın umrunda degilsin söylemesi mi gerekiyor illa bunu.Ayrıl gitsin ne bu tripler hakikaten.Zorla mı konuşturacaksın yol ver gitsin

Bunaldım daraldım ağlamak tan bıktım usandım artık ilgisiz diye konu açmıştım bugün yine akşama kadar yazmadı nöbetçiydi dokuz gibi ben yazdım işim bitsin yazarım dedi sonra uyuyorum diye mesaj atmış konuşmayacakmiyız dedim başım ağrıyor dedi senin triplerini çekemem dedi ve uyudu çok zoruma gitti o kadar yaptığım iyilikler fedakarlıklar hiçbirinin önemi Yok onun için akıl verin bana

ne kadar süredir berabersiniz ne iş yapıyor sen ne iş yapıyorsun, yaptığın fedakarlıklar neler, valla o fedakarlıkları karşılık bekleyerek yapmamak lazım, karşılığı olmuyor çünkü

konuyu kısıtlı yazmıssın tam yorum yapamaycağım ama soğumus gibi

bide okumus kültürlü olacak . doktor olmalam olmuyor işte . bu şeilde konusması yanlıs kibarca uykum var diyebilir

Bitmiş gibi... Zorluyorsunuz gibi geliyor bu ilişkiyi. Ağlaya ağlaya sürdürmenin ne anlamı var ki anlamadım.

Konuşmayacak mıyız cümlesini trip olarak algılayan bir erkek kaybedilir bence yaa, değer yani.

Back
X