• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim seni seviyorum diyemiyor

Bir erkek neden seni seviyorum demez

• Sevmiyordur

OY: 2 33,3%
  • Dile getirmeye zorlaniyordur

OY: 4 66,7%

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

izmireya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
4
2
1
31
Merhaba . Yaklaşık 1 yillik bir ilişkim var . Mutluyuz ama sevgilim seni seviyorum diyemiyor. Hareketlerinden anlıyorum beni sevdiğini ama seni seviyorum demiyor. Gerçekten çıldırmak üzereyim. Bu konuyu ne zaman acsam hep bu şekilde ikna ediyor beni ama kendimi değersiz hissediyorum haksız miyim ? Bir erkek neden seni seviyorum demez..Düşüncelerinizi bekliyorum kızlar ..

Seni seviyorum demesi bu kadarmi önemli. Sözcüklere fazla anlamlar yüklememek gerek. Agizinda olana degil yüreginde olana bak. SEvdigini belli ediyormu, deger veriyormu, saygi duyuyormu, mutlu olman icin elinden geleni yapiyormu?

Ya doğru söylüyorsunuz .. :) teşekkür ederim :) ama hani insan seni seviyorum felan bunları duymak istiyor ..

Ben aynı fıkırde değilim,bak banada o çeşit bır odun denk geldi,ben ayrıldım,bir yerde okudum,insanın içi çoşar,demıyorsa içinden gelmediği içşndir,ben demiyorsam içimden gelmediği için,piskolof diyorki ne olursa olsun içten dışa çıkar o söZcükler,bence bişey eksık tatlım,benımkide bılıyorsun nıye sölim,filan derdi,ama bence kafasında gönlünde başka biri var,tatlım bır daha düşün,kızma bana

Ya doğru söylüyorsunuz .. :) teşekkür ederim :) ama hani insan seni seviyorum felan bunları duymak istiyor ..

anliyorum ama benimkide öyle seni özleyecegim bile zor diyo. Bir kere arabada oturuyoruz ayrilacagiz diyorumki seni seviyorum elinide tutuyorum gözünün icine bakiyorum hadi diye ahaha kizardi bozardi bakamadi bile zorla dedi vallahi napiyim yazarken sorun yok ama :D

sözcüklere gerek kalmayacak şekilde sevgisini gösteriyorsa gerek varmı ki demesine?

Merhaba . Yaklaşık 1 yillik bir ilişkim var . Mutluyuz ama sevgilim seni seviyorum diyemiyor. Hareketlerinden anlıyorum beni sevdiğini ama seni seviyorum demiyor. Gerçekten çıldırmak üzereyim. Bu konuyu ne zaman acsam hep bu şekilde ikna ediyor beni ama kendimi değersiz hissediyorum haksız miyim ? Bir erkek neden seni seviyorum demez..Düşüncelerinizi bekliyorum kızlar ..
Canım evet insan duymak istiyor haklısın.mesela benim erkek arkadasım telefonu her kapatışımızda söyle gün içinde sık sık diler getirir hoşuma gidiyormu evet çok ama mesela bazı şeyler vardır benim için.yani ondan beklediğim şeyler buyüzden ona bazen bana seni seviyorum demene bedel bunları yapman derim.oyüzden sıkma canını yeterki sevdiğini hissettirsin sana.arada birde söyler olur biter :)

Nice seni seviyorumlar, canımlar, herşeyimler diyeni gördük. Sakın takma buna eğer ki gösteriyorsa sana sevgisini illada sözcüğe dökmeye gerek yok. Bu kelimeyi söyleyememesi onun oun olduğunu anlamına gelmez. Asıl odunlar seviyorum deyipte tam zıddı hareket yapanlardır. Öyleleri daha odun daha manyak sana diyim. Ağzımı bozacağım olmayacak ya yine sinirlendim!
Bak arkadaşım tamam önemlidir ama bazen sürekli söylenen kelimeler değersizleşir basitleşir yani. Hemde bunun tam aksini yapmazlar mı deli olursun. Bırak adam diyemesin veya sende bir desin gerçekten bir şey olduğunda gözlerine bakarak o an o kadar büyük bir hediye olur ki senin için... Mutluluktan uçarsın sana verdiği en güzel hediye olur. Ama mallık yapıp yapıp karşına seni seviyorum diye geçenler var ya ahh ahh neyse..

canım kimse sevmediği bir insanla zamanını boşa harcamaz bence seni sevdiğini söylemediği için ona eziyet etme belki çok çekingendir artık seni seviyorum demek kolay bir şey herkesin ağzına yapışmış 2 kelime... eğer ilişkiniz bir gün biterse diğerlerinden farkı sana her şeyi hissetirip 2 kelimeyi ağzından dökmeyecek kadar sevdiğini düşünerek aklında yer edecek bunu unutma:) üzme her gün seni sevdiğini belirttiği için onu daha çok sev ilişki emek ister :)

Back