Sevgilim sabaha kadar dışarda duruyo.

Dünyada erkek mi kalmadı? Niye bu? Gündüz dışarı çıkmanızı sorun yapan bir herifle beraber olmayı nasıl kendinize yakıştırabilirsiniz?

Ayrılmadan düzeltmek falan yok çünkü bu kafanın düzeleceğini hiç sanmıyorum. Klasik saygısız tiplerden.

O 3-4e kadar oturmaya devam ederken gündüz çıktığınız yerin hesabını vermeye devam etmek istiyorsanız devam edebilirsiniz tabii ki. Düzgün bir ilişki istiyorsanız olmaz gibi duruyor maalesef.

Zor iş Allah kolaylık versin ..Güvenin varsa bırak yaşasın ama bu ortamlar ve saatlerden pek hayır geleceğini sanmam..Hele bir de alkol falan varsa ..Umarım çok üzüleceğin olaylar olmaz .Umarım yol yakınken düzeltirsiniz ..

Kimseyi değiştiremezsiniz.
Kimse için de değişmeyin.
Ve kimsenin sizi değiştirme çabasına da izin vermeyin.
Yürümüyorsa ayrılın.
Dünyadaki son erkek değildir değil mi?

Ayrılık olmadan bu işi çözmek istiyorum demişsin. Duyan da ayrılırsan 3 çocukla sokakta kalacaksın sanır.

Bir anda akşamları evden çıkmayan alkol almayan birine dönüşeceğini sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Bu haliyle kabul ediyorsanız devam edin, yok ben katlanamam diyorsanız yollarınızı ayırın

eğer şikayet ediyorsan ve memnun değilsen güzelce konuştuğunda da hayır ben böyleyim diyorsa tabii ki ilişkini bitirmelisin. mutlu olmadığın sürekli şikayet ettiğin bir ilişkinin içinde neden olasın ki? bu şekilde mutlu olamazsın zaten ki değilsin anladığım kadarıyla.

Lütfen bu soruma cevap verin. Çünkü bence mesele sizsiniz barzo hanzo hödük muhatabınız değil. Sevgiliniz ilk başlarda size "çıkamazsın gidemezsin yapamazsın... istemiyorum" falan dediğinde etkileniyor muydunuz? Yani bana değer veriyor, zarar görmemi istemiyor, özel olmamı istiyor gibi düşüncelere kapıldınız mı? Kaba olmak istemiyorum ama böyle hastalıklı düşünceleri sevgi aşk olarak görenlerden misiniz? Ya çok romantik, sevgilim beni herkeslerden kıskanıyor, beni korumak için başka kızların yaptığı şeyleri yapmamı istemiyor şapşik falan mı geçiyor kafanızdan?

Kardeşim bir uyan silkelen kendine gel nedir bu eziklik? Bu kişi arkadaşlarıyla bazen de kızlarla sabahlara kadar alkol alıyorsa sarhoş geziyorsa kimin eli kimin cebinde belli değildir haberin olsun. Sakın ola benim sevgilim yapmaz demeyin. En çok senin sevgilin gibiler yapar çünkü buna hakkı vardır. O erkektir yapar sen kadınsın yapamazsın olur. Ben gençlerin arkadaşlarıyla istedikleri gibi takılmaları taraftarıyım. İçsinler maç seyretsinler yemeğe gitsinler.. Geri kafalı değilim ama eğer sevgilim diyorsa hayatında özel biri varsa biraz hareketlerine çeki düzen vermeli. Arkadaşlarıyla da gezsin kız arkadaşıyla da vakit geçirsin. İleride resmiyet olursa da sarhoş olacak kadar içmelere son verir eşine ilişkisine gereken özeni gösterir. Bu adam iyi niyetli olsaydı size yasaklar koyup höt höt yapmazdı. Tabi hayatım sen de arkadaşlarınla plan program yapabilirsin derdi.

Ayrılmadan çözmek istemiyorum ne demek? Sözlü nişanlı evli değilsiniz. Öyle bile olsanız hadi kardeşim sana hayırlı kısmetler deyip tekmeyi basmanız lazım. Ben mi öyle sezinledim yoksa siz sevgilinizi yola getirmek için nasihat isteme niyetinde misiniz? Bizden istemeniz gereken nasihat bu adam başıma bela olmadan ondan nasıl kurtulabilirim olmalı.

Siz temiz bir aile kızısınız. Bu tipler sizin gibi kızları her zaman elinde tutar. Çünkü ileride kendisine bir eş lazım. Eşi hem evi çekip çevirecek çamaşırını yemeğini yapacak hem de çoluk çocuğa bakacak. Oh kafası rahat en ufak şüphe yok eşinin bağlılığından. Kendi de alemlere akacak. Buradaki konulara geriye doğru bak bakalım bir incele. Böyle barzoların gelişim çizelgelerini oku. Hiç iyi yönde ilerleme olmadığı gibi bir de üstüne şiddet, aldatma ve ailesine karısını ezdirme köle etme gibi davranışlar ekleniyor.

Ayrıca aileniz niye dışarı çıkmanıza izin vermiyor? İşte böyle aile baskısından bunalan kızlar soluğu hödük tiplerde alıyor. Sonra ailesi arkasında durmuyor çoluğuyla çocuğuyla perişan oluyor kızları.
Yine de sevgiliniz için kullandığım sıfatlara kızarsanız şimdiden özür diler kusura bakmayın derim. Yani kaba olmak istemiyorum dedim dedim salon kadını çizgimden çıktım sonunda.

Böyle öküz de ne buldun da ayrılmak istemiyorsun acaba bacım

Evli degilsin, nisanli degilsin. Ne bu israr? Uygun degil iste size, neden bunu gormek yerine, onu degistirmeye calisiyorsunuz. Yerinizde olsam ayrilir, kendi kriterlerime uyan birini bulmaya calisirdim

Canım olmaz sizin iş üzgünüm.
Sen bu adamı sittin sene düzeltemezsin.
En başında taviz verirsen sonra ağlarsın işte böyle beni takmıyor,hep onun dediği oluyo diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…