Sevgilim sabaha kadar dışarda duruyo.

Ne düzeltmesi ya, çocuğun mu bu? Bu kafayla evlenip boynuz yiyip eşim eve gelmiyor beni aldattı affettim çocuğum var hamileyim şimdi de ne yapacam diye başlık açıyorsunuz bizi meşgül ediyorsunuz. Bela geliyorum diyor kaçsanıza macera aramayın ayrılın

Kaıdınların bu serseriyi ben adam edeyim merağı ne zaman bitecek acaba? Karışmayın, karıştırtmayın. Olmuyorsa ayrılın çok basit.
Aynen..illa karşısındakini düzeltecek,adam edecek..bu sadece ego..diyelim adam 30 yaşında..30 yıl duzelmemis adam seni görünce mi düzelecek..aaaaa ama aşk var ve aşk herşeyi yaptırır değil mi?😆 adam birden alkolü bırakacak.kumarı bırakacak.sorumsuz adam sorumluluk alacak. (He he alir) olmuyorsa B planı devreye girecek, çocuk yapılacak..

Dün gece sabaha kadar dışardaydı ve alkol içti. Erkek arkadaşlarıylaydı. Ama ben bu gece sokağa çıkma durumlarından hiç hoşnut değilim. Yazın bu durum her gece oluyo. 1-2 tane kız da oluyo yazın. Geç saatlere kadar dışarda olmanı istemiyorum diyorum olucam diyo. Ama ben gündüz bile dışarı çıkarken bi ton sorun oluyo. Yarın izinlisin yarın gündüzden vakit geçir arkadaşlarınla diyorum hayır akşam da oturcam diyo. Gündüzleri çalıştığı için sadece akşam dışarı çıkabiliyo ama en geç eve gidiş saati 1 olmalı bence. Sabaha karşı 3 lere 4 lere kadar dışarda alkol içiyor. Bana yaptırmadığı şeyi kendisi de yapamaz. Çok düşüncesiz ve bencilce davranıyo beni hiçbir zaman dinlemiyo ama benim onu hep dinlememi bekliyo. Ben bu durumu ayrılık olmadan düzeltmek istiyorum. Yaptıklarının aynısını yapamam çünkü ailemle yaşıyorum sabaha kadar dışarda olamam.. Bu durum fazlasıyla canımı sıkmaya başladı bana bu zaman kadar hiçbir konuda bir kere olsun tamam demedi. Hep kendi istediğini yaptı ben de hep onun istediklerini yaptım. Lütfen yardımcı olun..
Böyle konuları okudukça tüylerim diken diken oluyor Sizin yaşadığınız ilişki değil. Duygusal istismar. Erkek mi yok abicim tonla kaynıyor dışarda.Basın tekmeyi. Kaldırmayın böyle arsızların bir tarafını.

Arada sırada olur ama ben şahsen varis gibi araba sokak manzaraya karşı içen erkegide sevmem adam gibi otursun evinde içsin yada bir bar pub meyhanede arada sırada arkadaşları ile buluşup kafa dagitsin buna bişey demem kız arkadaşlarıda olabilir buda normal öyle ortamlarda kızları biliyorsam amma velakin sokaklarda disarilarda arabalarda içen kızlarinda olduğu ortamdaki ne kızdan ne erkekten hayır gelmez o ortamda sırayla neler olduğunu ben az çok biliyorum arkadaşımda senin iliskine benzer bir ilişki yaşadı sürekli aldatıldı gibi sonradan ogrendi diyeceğim o ki ipini sal gitsin anasının babasının baş edemedigiyle sen mi baş edeceksin

Direk yaftalamak istemiyorum ama alkolden başka madde kullanımı da olabilir.
Siz birisini düzeltemezsiniz. Düzeltirim, değiştiririm diyerek bir adım atmayın.
Birisi de sizi yapacaklarınıza engel olamaz. Yetişkin bireyler ilişkilerini bu şekilde yürütmez.

Dün gece sabaha kadar dışardaydı ve alkol içti. Erkek arkadaşlarıylaydı. Ama ben bu gece sokağa çıkma durumlarından hiç hoşnut değilim. Yazın bu durum her gece oluyo. 1-2 tane kız da oluyo yazın. Geç saatlere kadar dışarda olmanı istemiyorum diyorum olucam diyo. Ama ben gündüz bile dışarı çıkarken bi ton sorun oluyo. Yarın izinlisin yarın gündüzden vakit geçir arkadaşlarınla diyorum hayır akşam da oturcam diyo. Gündüzleri çalıştığı için sadece akşam dışarı çıkabiliyo ama en geç eve gidiş saati 1 olmalı bence. Sabaha karşı 3 lere 4 lere kadar dışarda alkol içiyor. Bana yaptırmadığı şeyi kendisi de yapamaz. Çok düşüncesiz ve bencilce davranıyo beni hiçbir zaman dinlemiyo ama benim onu hep dinlememi bekliyo. Ben bu durumu ayrılık olmadan düzeltmek istiyorum. Yaptıklarının aynısını yapamam çünkü ailemle yaşıyorum sabaha kadar dışarda olamam.. Bu durum fazlasıyla canımı sıkmaya başladı bana bu zaman kadar hiçbir konuda bir kere olsun tamam demedi. Hep kendi istediğini yaptı ben de hep onun istediklerini yaptım. Lütfen yardımcı olun..
Doğru insan seçmemişsiniz evlenmeden kendini gostermiş. Değiştiremezsiniz. Çunki zaten siz ağzinizi açtiginiz anda olucam diyor. saygi yok. Dinleme yok. Alkol var, kizlar var. Gozunuzun açilmasi için başka ne olmasi lazim? Evlendikden sonra inanin hiçbir şey değişmeyecek. Bu insana zaman harcamaya deymez.

O senin istediğin gibi biri olmayacak. Açıkçası böyle gece alkollü mekanlarda takılıp bana sadık kalır diye düşünme. Çok kolay aldatır . Senin için vazgeçerim dahi demiyor. Bence ayrilmalisin. Çünkü bı süreliğine bıraksa bile en kısa zamanda bu hayata dönmek ister

Aynen..illa karşısındakini düzeltecek,adam edecek..bu sadece ego..diyelim adam 30 yaşında..30 yıl duzelmemis adam seni görünce mi düzelecek..aaaaa ama aşk var ve aşk herşeyi yaptırır değil mi?😆 adam birden alkolü bırakacak.kumarı bırakacak.sorumsuz adam sorumluluk alacak. (He he alir) olmuyorsa B planı devreye girecek, çocuk yapılacak..
Evet ya bir de bunun çocuk olunca düzelir dedim diyen versiyonu var.

Aslan terbiyecisi misin sen? Ayrılmadan düzeltmeye çalışacağını düşündüğün adam evlenirseniz farklı mı olacak sanıyosun? Ondan sonra vay bana vaylar bana. Adam olmayanı gönder gitsin.

Siz bu adamın emir eri misiniz? Ananızın babanızın her dediğini yapmak zor gelir baskıcı aile diye şikayet edersiniz daha hiçbir bağınız olmayan birbiriniz üzerinde hiçbir sorumluluğunuz yokken elin adamının lafından çıkmazsınız
Siz de karışamazsınız o da karışamaz
Hareketlerinden hoşlanmıyorsanız ayrılın size uygun birini bulun

Sende de iş yok sevgilinde de. Sevgili diye ölmüş gibi davranıyorsun. Her dediğini yapan sensin tabi ki dinlemez seni bi ağırlığın bile yok…

Sevgiliniz şimdi yapmayacak da ne zaman yapacak ki böyle şeyleri? Gençliğini yaşasın tabii. Bu tarz şeylerin kısıtlanmaması gerekiyor bence. 40ında yapsa abes durur ama 20lerde bekarken çoook normal.

Ha şu da var, aynı şeyi sizin yapmanızı istemiyorsa iki yüzlülüğüdür. Yanlış işler peşinde demek ki, size karışıyor. Kendinize saygınız varsa yol belli

Herşey başından o kadar belliki aslında. Ama bunu ısrarla görmeyip, bundan 3-5 sonra suçu kadere atacaksınız. Hiç şaşmaz.

Erkeksiz kalmaktan bu kadar korkmayın lütfen ya.

Sende kafana göre takilsana! Yoksa elini mi kaldirir? Yoksa kavga mi cikarir?Yoksa terör mi yapar??????? Neyden korkuyosun Sen allah askina!terketse de terketsin zaten aslinda Sen onu terk etceksin de neyse. Sen köpek degilsinki neden sana köpek muamelisi yapmasina izin veriyorsun?! Annen seni bir kösenin zibidisi seni assagalasin icin mi dogurdu? Sana bol bol özgüven diliyorum !!!!

X