Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen..illa karşısındakini düzeltecek,adam edecek..bu sadece ego..diyelim adam 30 yaşında..30 yıl duzelmemis adam seni görünce mi düzelecek..aaaaa ama aşk var ve aşk herşeyi yaptırır değil mi? adam birden alkolü bırakacak.kumarı bırakacak.sorumsuz adam sorumluluk alacak. (He he alir) olmuyorsa B planı devreye girecek, çocuk yapılacak..Kaıdınların bu serseriyi ben adam edeyim merağı ne zaman bitecek acaba? Karışmayın, karıştırtmayın. Olmuyorsa ayrılın çok basit.
Böyle konuları okudukça tüylerim diken diken oluyor Sizin yaşadığınız ilişki değil. Duygusal istismar. Erkek mi yok abicim tonla kaynıyor dışarda.Basın tekmeyi. Kaldırmayın böyle arsızların bir tarafını.Dün gece sabaha kadar dışardaydı ve alkol içti. Erkek arkadaşlarıylaydı. Ama ben bu gece sokağa çıkma durumlarından hiç hoşnut değilim. Yazın bu durum her gece oluyo. 1-2 tane kız da oluyo yazın. Geç saatlere kadar dışarda olmanı istemiyorum diyorum olucam diyo. Ama ben gündüz bile dışarı çıkarken bi ton sorun oluyo. Yarın izinlisin yarın gündüzden vakit geçir arkadaşlarınla diyorum hayır akşam da oturcam diyo. Gündüzleri çalıştığı için sadece akşam dışarı çıkabiliyo ama en geç eve gidiş saati 1 olmalı bence. Sabaha karşı 3 lere 4 lere kadar dışarda alkol içiyor. Bana yaptırmadığı şeyi kendisi de yapamaz. Çok düşüncesiz ve bencilce davranıyo beni hiçbir zaman dinlemiyo ama benim onu hep dinlememi bekliyo. Ben bu durumu ayrılık olmadan düzeltmek istiyorum. Yaptıklarının aynısını yapamam çünkü ailemle yaşıyorum sabaha kadar dışarda olamam.. Bu durum fazlasıyla canımı sıkmaya başladı bana bu zaman kadar hiçbir konuda bir kere olsun tamam demedi. Hep kendi istediğini yaptı ben de hep onun istediklerini yaptım. Lütfen yardımcı olun..
ikiniz de kendi huyunuza suyunuza uygun kisiler bulsaniz halbuki ne kadar mutlu olursunuz.
neden bu israr?
Doğru insan seçmemişsiniz evlenmeden kendini gostermiş. Değiştiremezsiniz. Çunki zaten siz ağzinizi açtiginiz anda olucam diyor. saygi yok. Dinleme yok. Alkol var, kizlar var. Gozunuzun açilmasi için başka ne olmasi lazim? Evlendikden sonra inanin hiçbir şey değişmeyecek. Bu insana zaman harcamaya deymez.Dün gece sabaha kadar dışardaydı ve alkol içti. Erkek arkadaşlarıylaydı. Ama ben bu gece sokağa çıkma durumlarından hiç hoşnut değilim. Yazın bu durum her gece oluyo. 1-2 tane kız da oluyo yazın. Geç saatlere kadar dışarda olmanı istemiyorum diyorum olucam diyo. Ama ben gündüz bile dışarı çıkarken bi ton sorun oluyo. Yarın izinlisin yarın gündüzden vakit geçir arkadaşlarınla diyorum hayır akşam da oturcam diyo. Gündüzleri çalıştığı için sadece akşam dışarı çıkabiliyo ama en geç eve gidiş saati 1 olmalı bence. Sabaha karşı 3 lere 4 lere kadar dışarda alkol içiyor. Bana yaptırmadığı şeyi kendisi de yapamaz. Çok düşüncesiz ve bencilce davranıyo beni hiçbir zaman dinlemiyo ama benim onu hep dinlememi bekliyo. Ben bu durumu ayrılık olmadan düzeltmek istiyorum. Yaptıklarının aynısını yapamam çünkü ailemle yaşıyorum sabaha kadar dışarda olamam.. Bu durum fazlasıyla canımı sıkmaya başladı bana bu zaman kadar hiçbir konuda bir kere olsun tamam demedi. Hep kendi istediğini yaptı ben de hep onun istediklerini yaptım. Lütfen yardımcı olun..
O senin istediğin gibi biri olmayacak. Açıkçası böyle gece alkollü mekanlarda takılıp bana sadık kalır diye düşünme. Çok kolay aldatır . Senin için vazgeçerim dahi demiyor. Bence ayrilmalisin. Çünkü bı süreliğine bıraksa bile en kısa zamanda bu hayata dönmek isterDün gece sabaha kadar dışardaydı ve alkol içti. Erkek arkadaşlarıylaydı. Ama ben bu gece sokağa çıkma durumlarından hiç hoşnut değilim. Yazın bu durum her gece oluyo. 1-2 tane kız da oluyo yazın. Geç saatlere kadar dışarda olmanı istemiyorum diyorum olucam diyo. Ama ben gündüz bile dışarı çıkarken bi ton sorun oluyo. Yarın izinlisin yarın gündüzden vakit geçir arkadaşlarınla diyorum hayır akşam da oturcam diyo. Gündüzleri çalıştığı için sadece akşam dışarı çıkabiliyo ama en geç eve gidiş saati 1 olmalı bence. Sabaha karşı 3 lere 4 lere kadar dışarda alkol içiyor. Bana yaptırmadığı şeyi kendisi de yapamaz. Çok düşüncesiz ve bencilce davranıyo beni hiçbir zaman dinlemiyo ama benim onu hep dinlememi bekliyo. Ben bu durumu ayrılık olmadan düzeltmek istiyorum. Yaptıklarının aynısını yapamam çünkü ailemle yaşıyorum sabaha kadar dışarda olamam.. Bu durum fazlasıyla canımı sıkmaya başladı bana bu zaman kadar hiçbir konuda bir kere olsun tamam demedi. Hep kendi istediğini yaptı ben de hep onun istediklerini yaptım. Lütfen yardımcı olun..
Evet ya bir de bunun çocuk olunca düzelir dedim diyen versiyonu var.Aynen..illa karşısındakini düzeltecek,adam edecek..bu sadece ego..diyelim adam 30 yaşında..30 yıl duzelmemis adam seni görünce mi düzelecek..aaaaa ama aşk var ve aşk herşeyi yaptırır değil mi? adam birden alkolü bırakacak.kumarı bırakacak.sorumsuz adam sorumluluk alacak. (He he alir) olmuyorsa B planı devreye girecek, çocuk yapılacak..
Siz bu adamın emir eri misiniz? Ananızın babanızın her dediğini yapmak zor gelir baskıcı aile diye şikayet edersiniz daha hiçbir bağınız olmayan birbiriniz üzerinde hiçbir sorumluluğunuz yokken elin adamının lafından çıkmazsınızDün gece sabaha kadar dışardaydı ve alkol içti. Erkek arkadaşlarıylaydı. Ama ben bu gece sokağa çıkma durumlarından hiç hoşnut değilim. Yazın bu durum her gece oluyo. 1-2 tane kız da oluyo yazın. Geç saatlere kadar dışarda olmanı istemiyorum diyorum olucam diyo. Ama ben gündüz bile dışarı çıkarken bi ton sorun oluyo. Yarın izinlisin yarın gündüzden vakit geçir arkadaşlarınla diyorum hayır akşam da oturcam diyo. Gündüzleri çalıştığı için sadece akşam dışarı çıkabiliyo ama en geç eve gidiş saati 1 olmalı bence. Sabaha karşı 3 lere 4 lere kadar dışarda alkol içiyor. Bana yaptırmadığı şeyi kendisi de yapamaz. Çok düşüncesiz ve bencilce davranıyo beni hiçbir zaman dinlemiyo ama benim onu hep dinlememi bekliyo. Ben bu durumu ayrılık olmadan düzeltmek istiyorum. Yaptıklarının aynısını yapamam çünkü ailemle yaşıyorum sabaha kadar dışarda olamam.. Bu durum fazlasıyla canımı sıkmaya başladı bana bu zaman kadar hiçbir konuda bir kere olsun tamam demedi. Hep kendi istediğini yaptı ben de hep onun istediklerini yaptım. Lütfen yardımcı olun..
Sende kafana göre takilsana! Yoksa elini mi kaldirir? Yoksa kavga mi cikarir?Yoksa terör mi yapar??????? Neyden korkuyosun Sen allah askina!terketse de terketsin zaten aslinda Sen onu terk etceksin de neyse. Sen köpek degilsinki neden sana köpek muamelisi yapmasina izin veriyorsun?! Annen seni bir kösenin zibidisi seni assagalasin icin mi dogurdu? Sana bol bol özgüven diliyorum !!!!Dün gece sabaha kadar dışardaydı ve alkol içti. Erkek arkadaşlarıylaydı. Ama ben bu gece sokağa çıkma durumlarından hiç hoşnut değilim. Yazın bu durum her gece oluyo. 1-2 tane kız da oluyo yazın. Geç saatlere kadar dışarda olmanı istemiyorum diyorum olucam diyo. Ama ben gündüz bile dışarı çıkarken bi ton sorun oluyo. Yarın izinlisin yarın gündüzden vakit geçir arkadaşlarınla diyorum hayır akşam da oturcam diyo. Gündüzleri çalıştığı için sadece akşam dışarı çıkabiliyo ama en geç eve gidiş saati 1 olmalı bence. Sabaha karşı 3 lere 4 lere kadar dışarda alkol içiyor. Bana yaptırmadığı şeyi kendisi de yapamaz. Çok düşüncesiz ve bencilce davranıyo beni hiçbir zaman dinlemiyo ama benim onu hep dinlememi bekliyo. Ben bu durumu ayrılık olmadan düzeltmek istiyorum. Yaptıklarının aynısını yapamam çünkü ailemle yaşıyorum sabaha kadar dışarda olamam.. Bu durum fazlasıyla canımı sıkmaya başladı bana bu zaman kadar hiçbir konuda bir kere olsun tamam demedi. Hep kendi istediğini yaptı ben de hep onun istediklerini yaptım. Lütfen yardımcı olun..