Sevgilim oral istiyor?

Valla hicbir erkek evlenecegi ciddi dusundugu bir kadina boyle bir sey atmaz,boyle davranmaz ..Bundan ne sevgili olur ne de koca...Aaa adam manyak midir nedir?ilk defa duydum boyle bir seyi....
Aynısı söyledim ona, bana niye böyle şeyler yazıyosun dedim. Anladım ben senin gerçek niyetini gibisine konuşmuştum. Dram yapmaya başladı, yok sen bana güvenmiyosun,sevmiyosun vs vs. ona güvenmem için seni annemle tanıştırıvam diyo. Hee bende o kadar salaktım 😂

Aynısı söyledim ona, bana niye böyle şeyler yazıyosun dedim. Anladım ben senin gerçek niyetini gibisine konuşmuştum. Dram yapmaya başladı, yok sen bana güvenmiyosun,sevmiyosun vs vs. ona güvenmem için seni annemle tanıştırıvam diyo. Hee bende o kadar salaktım 😂
Hep oyun... adam gibi adam cinselliği nişanlılık döneminde dile getirir. Öyle değil mi? Bana birde çok geri kafalısın demişti. Bana göre uygum değil dediğim de modu düştü beyefendinin

Hep oyun... adam gibi adam cinselliği nişanlılık döneminde dile getirir. Öyle değil mi? Bana birde çok geri kafalısın demişti. Bana göre uygum değil dediğim de modu düştü beyefendinin
Bosver modu dussun..Ay bu gerikafalisin laflarinida cok duyduk.Inanma inanma boylelerine...Iyi yetismis bir erkek efendidir..

Ben olsam onu ifşa ederdim

Heyecanlı bir şekilde okudummm :)) neler var yaa. Zaten içimde hep bir şüphe vardi. Maalesef bende öptüm çok pişmanım. Bilmiyordum içinde gizli sapık yattığını. peşimi bırakacak gibi de değil. Arkamdan bile konuşur. Hiç bişey yapmadğım halde. İyi ki öpmekten ileriye gitmemişim iyi kii.
O zaman çok tehlikeli aman diyorum. Yapmadığın halde iftira atacak biriyse yapmaya kalksan neler yapardı. Şantaj bile yapardı. Bir şekilde kurtul lütfen bu sapıktan

Evet bir değil iki değil. Birde bana göz dağı veriyor. Arkadaşlarımın sevgilileri yapmayınca başka kızlara gidiyormuş diyor🤦🏻‍♀️
Valla canım hiç kusura bakma ama ne yazdıkların 25 yaşına yakışıyor nede anlattıkların. Etraflı bakmak lazım duâ et ki bişiler olmadan fazla zaman geçmeden gerçek yüzü çıkmış ortaya.. 😑 Burdaki çoğu arkadaşımızn yorumunu okudum iyide güzelde yazmışlar Hemsirecik Hemsirecik olsun diğer arkadaşlae olsun güldümde yani ne yalan söyleyim..🤩 tabiki insan sevdiği kadına cinsellikten bahsedebilir ama böyle değil. Ve sizin adınıza da demedim say bu cümleyi çünkü 2 buçuk ay yani şöyle bişey var 2 buçuk ay bi süre değil iki insan adına çift olmak adına. Bırakki sevgililik cinsellik evlilik ohooo yürümeden daha uçmaya geçmiş seninki bunlar 2 buçuk aydan fazlasını alır insanın sen o insanı tanıyamamışsın bile hoş oda seni tanımamış.😊 Böyle bi cürreti buluyorki senden atıyor resmini. kocaman insanlarsınız evlenecek adam madem 2 buçuk ayda cinselliğe getiriyor işi ona getirene kadar kapına gelirdi annesiylede ozaman tanışmış olurdun.. üstelik senin gözünü gitmekle boyuyor artık nasıl bi muamele gördüyse kaybetme korkusu sevgi ilgi vs. Beni kaybetmeyi göze almaz diye özgüven patlaması yaşıyor.. 🤣 herneyse demem o ki gülüm bundan bi iş çıkmaz heleki böyle yaklaşan erkek tipinden nadiiir yani yaklaşıpda sonradan evlenen erkek oda sana gerçek aşık olcakda mantığına yatacakta falan 🤷‍♀️ at bi yoluna bak msjı sende rahatla yoluna bak.

Son düzenleme:
Beni galiba bi siz anlamışsınız 🙏🏻🤗 gel git yaşıyordum, ama bitti zaten 🙏🏻
Çok sevindim canimmmm. Valla içim rahatladı aklım sende kalmıştı. Inan dünya dolusu erkek var hiç birşey de unutulmaz değil. Umarım devamında karakterini belli etmez hani ayrılık sonrası delirenler var..

Ay ne rahat biri attı diyo bide aklım duracak zamane gençleri
sizin bu rahatlığınız ne asıl .internetee rasgele atılmış bir şey sanki ben tanıdığım birinin gittim şeyinin fotosunu istedim..siz utanmadan dalga geçince bir şey olmuyor .dursun aklınız gerek yok zaten. evlenince öp başına koy .saçmalık

yok unutamamışım ilk defa siz nerede gördünüz erkek cinsel organını .kocanızın yatağında mı ? kaçacak delik aramışsınızdır o halde.
Bakmadan olmaz mı
bakmadan cinsel organ olduğunu nereden anlayacaksınız siz kimi yiyorsunuzzz..

sizin bu rahatlığınız ne asıl .internetee rasgele atılmış bir şey sanki ben tanıdığım birinin gittim şeyinin fotosunu istedim..siz utanmadan dalga geçince bir şey olmuyor .dursun aklınız gerek yok zaten. evlenince öp başına koy .saçmalık

yok unutamamışım ilk defa siz nerede gördünüz erkek cinsel organını .kocanızın yatağında mı ? kaçacak delik aramışsınızdır o halde.

bakmadan cinsel organ olduğunu nereden anlayacaksınız siz kimi yiyorsunuzzz..
Çk kmksin cnm

siz aydınlanıyorsanız ben de aydınlanıyorum büyüklerimi örnek alıyorum.
Ben senin büyüğün değilim, benden büyük olduğun kesin bu 1.
Tek tek senin eski mesajlarına gidip beğenmedim atacak kadar işsiz değilim buda 2.
Bu kadar küçük düşürmeyin ya kendinizi farklı olacam diye.

Ben senin büyüğün değilim, benden büyük olduğun kesin bu 1.
Tek tek senin eski mesajlarına gidip beğenmedim atacak kadar işsiz değilim buda 2.
Bu kadar küçük düşürmeyin ya kendinizi farklı olacam diye.
zamane gençleri haaha diye gülerken öyle demiyordunuz.

atmasaydınız atmazdım..

X