Aynen öyle. Böyle birinden hayır gelmez. Çok normalmış gibi karşılıyor.. benide bişey bilmiyormuşum gibi yargılıyor, ben edebimden susuyorum..goz yumarım ne demek, Sadece siz isterseniz olabilir. Bence sizin zaten fikriniz belli ama destek almak istiyor gibisiniz. Yol verin gitsin diyorum
Bu tarz yakınlaşmalar iki kişinin rızasıyla olur. Size attığı özel fotoğraflarla sizi taciz etmiş. Rızanız olmadan saçma sapan duruma sokmaya çalışmış. Yakında sizden de fotoğraf ister. O fotoğraflarla sizi tehdit bile edebilir.2 bucuk aydır sevgiliyiz. 6 ay yazışmışılığımız var. O zamana kadar hiç cinsellik konusunu açmamıştı.Çünkü ona güvenmediğimi söylemiştim seneler öncesi ümit verip gitmişti. buluştuğumuz günden beri sürekli cinsellikle alakalı şeyler konuşmak istiyor. Bana bel altı resmini attı. Zaten evlenicez öylede böylede görücen falan dedi. Oral konusunu açıp duruyordu.bende rahatsız olduğumu belirttim, trip attı,geri çekildi. Üzülüyorum. Ciddi düşünen erkek sevdiği kıza bu tür şeyler sormaz. Annesiyle de tanıştırmak istiyor. bilmiyorum. Artık sevgisinden de şüphe duymaya başladım. Sizce niyeti bozuk mu? Ciddi düşünen bir erkek sevdiğine böyle yaklaşmaz
iç çamaşırı vardi ama herşey ortada, birde kalkmış haliydi. iğrenççç. öyle bişey de istemedim kendisi attıBel altı resim mi iğrenç ciddi ciddi orasını mı attı sana öğk
Ayrılmayı düşünüyorum. Özür diledi, tekrarı olmicak ded ama içim çok huzursuz. Mesajla mı yoksa yüz yüze konuşup mu bitirsem?Bır ınsan karsı taraf istemeden neden cınsel organının fotosunu atar ki?
Bu neyin kafası acaba, uranyumla falan mı besleniyor anlamadım ki.
İnsallah ayrılmıssındır
Kiz bari kucukmus begenmedim ayriliyorum senden deyip ayril bi daha kimselere atmaya cesaret edemesin hırtiç çamaşırı vardi ama herşey ortada, birde kalkmış haliydi. iğrenççç. öyle bişey de istemedim kendisi attı
Ay sus allasen kusucam sımdı, Twitter sapıgı gıbıiç çamaşırı vardi ama herşey ortada, birde kalkmış haliydi. iğrenççç. öyle bişey de istemedim kendisi attı
Mesajla.Ayrılmayı düşünüyorum. Özür diledi, tekrarı olmicak ded ama içim çok huzursuz. Mesajla mı yoksa yüz yüze konuşup mu bitirsem?
İlişki dinamiğinizi bilmiyorum ama çokta uzun süreli birliktelik olmadığı için, ben sizin yerinizde olsam mesajla bitirirdim. Manipüle etme eğilimi bulunduğu için yüzyüze olup bu fırsatı ona vermezdim.Çok doğru. Sizce yüz yüze konuşup mu bitireyim, yoksa mesajla mı?
Niyeti sizi götürmek!Birakin yaa oyle sevgiye tukureyim ben2 bucuk aydır sevgiliyiz. 6 ay yazışmışılığımız var. O zamana kadar hiç cinsellik konusunu açmamıştı.Çünkü ona güvenmediğimi söylemiştim seneler öncesi ümit verip gitmişti. buluştuğumuz günden beri sürekli cinsellikle alakalı şeyler konuşmak istiyor. Bana bel altı resmini attı. Zaten evlenicez öylede böylede görücen falan dedi. Oral konusunu açıp duruyordu.bende rahatsız olduğumu belirttim, trip attı,geri çekildi. Üzülüyorum. Ciddi düşünen erkek sevdiği kıza bu tür şeyler sormaz. Annesiyle de tanıştırmak istiyor. bilmiyorum. Artık sevgisinden de şüphe duymaya başladım. Sizce niyeti bozuk mu? Ciddi düşünen bir erkek sevdiğine böyle yaklaşmaz
Anlamadınız. Ben bana böyle yaklaşmasına, böyle Konular açmasına takılıp üzüldüm, diğer kızlarla bir mi görüyorUzulecek sey mi bulamadin? Hala bunlara inanan kaldi mi ya :)
Sen sana gore bırıcıksın. Bende bana gore.Anlamadınız. Ben bana böyle yaklaşmasına, böyle Konular açmasına takılıp üzüldüm, diğer kızlarla bir mi görüyorHalbu kı nasıl bir kız olduğumu da biliyor. Karaktersizmiş resmen
Bencede, bundan sonra kesinlikle iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Bana diyor ki, sevgililil döneminde farklı şeyler yaşanır evlilikte farklı diyor. Neymiş bana söz vermiş evlenmedem önce ilişkiye girmezmiş ama oral istermiş.Niyeti sizi götürmek!Birakin yaa oyle sevgiye tukureyim ben
Kac yasında bu sapık sen kac yasındasınBencede, bundan sonra kesinlikle iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Bana diyor ki, sevgililil döneminde farklı şeyler yaşanır evlilikte farklı diyor. Neymiş bana söz vermiş evlenmedem önce ilişkiye girmezmiş ama oral istermiş.Zihniyetine tüküreyim yaa
Aynenn öyleSen sana gore bırıcıksın. Bende bana gore.
Herkes kendine biricik.
Onun ıcın herhangi birisin evet. Dıger kızlar dedıgın kızları tanımıyoruz, belki onlarda sen gıbı ama adam sapık.
Olay bu.
ikimizde 25 yaşındayızKac yasında bu sapık sen kac yasındasın
Tekrar görüşmek istiyor. Sizce yüz yüze mi bitireyim konuşarak, yoksa mesajla mı?Adamın kafasıyla pipisi yer değiştirmiş...
Istemediğiniz birşeyi asla yapmayın.
Kiz bugun seyinin resmini atan afedersin yarin yuz yuze gelseniz eline verir tovbe hala konusarakmi diyosunTekrar görüşmek istiyor. Sizce yüz yüze mi bitireyim konuşarak, yoksa mesajla mı?