sevgilim onunla birlesmeden yatmami istiyor

Bir şey diyim mi aileyle tanıştırmak falan hikaye, öyle olunca ciddileşmiyor ilişki. :KK12: Belki sırf siz istediğiniz için, size istediklerini yaptırmak , göz boyamak adına kardeşiyle falan tanıştırır ama istediğini aldıktan birkaç ay, en iyi ihtimalle birkaç sene sonra kullanılıp atılırsınız bir kenara. umrunda olmaz. Karakteri ne kadar rahat olursa olsun hiçbir erkek evlenmek isteyeceği kadına karşı böyle bir teklifte bulunmaz. Kaldı ki ilk hafta diyorsunuz :KK57: Uzun süreli bir ilişki olsa hak veririm de bu şekilde olmaz yani.... Lütfen yol yakınken gerçekleri görün ve kurtulun :KK14:

Bazıları keşke kendi çirkinliğinde boğulsa, dünyayı da çirkinliğinden kurtarsa...

Son düzenleme:
sen kendini korumazsan kimse seni korumaz... bırak kurtul gitsin. 2 haftalık ilişkide bunlar mı konuşulur....

ya sen hala neden kardeşiyle tanıştırmıyor diyorsun sen iyi misin ya. bu kadar planlayan erkek iyi der tanıştırır yine seni atar yatağa. tek olay bumu yani adam sapık hala kardeşiyle niye tanıştırmıyor diyorsun pes. he bu arada yapın herşeyi yapın aman kızlığınıza bişey olmasın zaten tek günah zarın bozulması dimi nasıl insanlarsınız ya

bugun ergen saldirisina ugrar buralar,dikkatli olun hanimlar:KK14: malum kar tatili var..bu da o vakalardan biri.

birincisi iğrenç bir sevgilin var oranı buranı yalarım ne ya
ikincisi böyle gereksiz ve ayan beyan saçma bir konu içinde Özgecan'ın adını ağzına alma sakız ettiniz şu kızın adını kendinize ayıp ya azıcık düşünün sonra konuşun!!

Ne olur kizlar baba yardim edim kafam cok jarisikkk...

AMA SUNA EMİNİM KARDESİYLE TANİSTİRMAYİ COK GORUYOR YA PEKİ NEDEN BENLE YUKARDA ANLATTİGİM SEKİLDE BİR YAKİNLİK İSTİYOR. HEMDE SADECE BİR HAFTALİK BİE TANİSMADA:KK43:(((

O KADAR BERBAT HİSSEDİYORUM.Kİ TARİFİ MUMKUN DEGİL. PESİMDEN KOSAN İLK ERKEK HEM YAKİSİKLİ HEM KARİYERİ VAR. AKREP BURCU BU ARADA.
GİDEMİYORUM KACAMİYORUM ONDAN. BENİ ESİR ALİYOR....
arkadaşım lütfen iradeni kaybetme :KK12::KK12:
birileri küsecek darılacak diye sakın öle şeylere bulaşma aman diyim kendine mukayyet ol çevrende hiç duymuyor musun ne vaadllerle insanlar kandırılıyor kullanılıyor sonra bırakılıyor
hem seni gerçekten seven düşünen bir adam olsa senin istemediğin birşeyi sana yapmaz kii
hem hala anlamıyor musun niye senin peşinde koştuğunu niyeti bozmuş adam
ve açık açık da söylüyor dikkatli ol derim hayatındaki ilk erkek olabilir ama son olucak değil ya bir de burdan düşün kendini sadec bir insana endeksleme :stop::stop:

Onun ilişki anlayışı bu olabilir. Sapık diyemem, yargılayamam. Bir ilişkinin olmazsa olmazı onun için sekstir. Kendi tercihidir, bir şey diyemem.

Ama gördüğüm kadarıyla sizin öyle değil. Cinsellik sizin için olmazsa olmaz değil. Evlenince düşünüyorsunuz. Bu durumda uyuşmuyorsunuz. Beklentileriniz farklı.

En güzeli alın karşınıza konuşun. Kardeşiyle tanışsanız da yine de bir şeyler yaşamayacak gibisiniz. Durum böyle böyle deyin. Kabul edebilir belki, böylece ilişkiniz devam eder. Etmezse beklentilerimiz farklı der ve ayrılırsınız.

Ben mi salağım acaba arkadaşlar? Yoksa konu sahibinde mi sıkıntı?

Özgecanla ne alakası var bu olayın? Çözemedim de? Çözen var mı?

Sizinki iğrenc bir birliktelik. O adını andığın kız saf ve temiz. Senin iğrenc konuna meze olamaz asla.

Bi daha o iğrenc ve sacma konularınıza Özgecanın adını anmayın. Azıcık saygınız olsun. Terbiyesizler.

X