sevgilim onunla birlesmeden yatmami istiyor

Ailesinin resmini gosterdi kapali... Ailesine benden de bahsetmis...

Ne çıkarsa kapalılardan çıkıyor diyecem ama bende kapalıyım:KK45: Şaka tabi bu söylediğim...Erkeğin ailesi istediği kadar kapalı muhafazakar olursa olsun, evladına günah yerine neden bir çiçeği soldurmaması gerektiğini öğretmediği sürece, babası haccada gitse sonuç değişmez.. Benimde bir oğlum var ve önce kadına nasıl davranması gerektiğini öğreticem...kadının bir cinsel obje değil hayatın temel taşı, çiçeği, annesi, kardeşi, evladı ve sevdiği olduğunu öğreticem....herşeye günah deyip baskılanan kişiler bir yerde patlak veriyor ve korkunç bir sapıka dönüşüyor. Size tavsiyem uzak durun bundan çünkü gerketen sizi sevseydi böyle sapıkça fantazi yerine, seni gelinlikler içinde hayal kurardı...Benim eşimin sevgiliyken ilk hayali oydu mesela...Akıllı ol aklını alırlar sonra.

neyse biri okurda kulağına küpe olur belki söylenenler uyarılar.....hesap fake make farketmez.... biz böyle durumlarda ne yapılması gerektiğini belirttik... arkanıza bakmadan kaçın çocuklar hemen kapılmayın akıllı olun.... her şeyin bir adabı var kullandırtmayın kendinizi.....

Ben mi salağım acaba arkadaşlar? Yoksa konu sahibinde mi sıkıntı?

Özgecanla ne alakası var bu olayın? Çözemedim de? Çözen var mı?

Sizinki iğrenc bir birliktelik. O adını andığın kız saf ve temiz. Senin iğrenc konuna meze olamaz asla.

Bi daha o iğrenc ve sacma konularınıza Özgecanın adını anmayın. Azıcık saygınız olsun. Terbiyesizler.
konuda gerçek değil zaten. geri sayfalara bakın

Kizlar merhaba,
Benim bir ozgecan vakasi olmadan yardiminiza ihtiyacim var. Biri ile tanistim kariyeri meslegi super makine muh cocuk.
2 defa gorustuk. konu hep opmek ama sinemada yakinlastik biraz neyse.
Ben hep dua ederim hic erkek ark. Olmadi cunku ve yanlis yapmayim diye. Cocukla tanisali 1 hafta oldu bana mesajla ilk gece yapicaklarini yazio ve bunlarin bir kismini yasariz dedi. Acik ol dedim diyo bize gidicez ben senin o bolgeni operim yalarim. Sende benim. Kustum defalarca ozur diledi yalvardi. Ama hep konu buraya geliyo.
Demistiki barisayim diye karim ol ama az once de diyo ki kardesinle tanistir dedim. Olmaz daha 4 ay var.
İkinci yalani 1 seneye evlenirim dedi, simdi az once yani 2 seneye benim olacak bisi operim diyo.

Sorun su: kuzenim onun sefiydi ve cok efendi tani dedi. İs hayati ama bu. Ozel hayatini tani gor dedi bilmiyo.

Ya ben neden salaklastim inanin gucluyum. Ama hep bir umut duzelir mi diye...

De kan beynime sicradi suan cook yalnizim .kime bu kadar detayli anlatim .kardesiyle tanistirirsam onun fantazilerini yapar miymisim bunu soruyo..

Benim kafam niye karisik biliyor musunuz? Birlikte yasayan insanlar evleniyo ve belki diyom ben bilmiom ya hani cocuk da cok atesli yapisi bu. Evlenmeden once bisiler yasamak isteyen erkek cok da. Madem karim ol, ailenle tanistir dedin be adam peki eminsen niye kardesinle bir kahve icmemi cok gordun????
yA GEREÇKTEN ÇOK MERAK EDİYORUM.Kaç yaşındasın Türkiye nin medeniyet görmemiş,teknoloji görmemiş dağ köyünde yaşayan kız bile bu kadar saf olmaz.Ya bu erkekler hayatınızın bütünü mü.Benim kaç yıllık kocam bana böyle laflar etmedi.Ne kadar süre nişanlı kaldık aramızda yalarım yutarım şu bu olmadı.Senin gururun haysiyetin ailen yok mu.2 gün önce tanıdığın herif,sana resmne hayat kadını muameleis yapıyor.Bu cesareti nasıl verdin sen ona.İki gün tanıdığınla hemen yakınlaşırsan,kullanır atar kenara.Yok şef tanıyın demişte o yüzden mi bırakamıyorsun.Ya nerden buluyorsunuz bu tipleri.Hala düzelir mi diyorsun ya,Allah sana akıl fikir izan versin.

Kizlar merhaba,
Benim bir ozgecan vakasi olmadan yardiminiza ihtiyacim var. Biri ile tanistim kariyeri meslegi super makine muh cocuk.
Ben hep dua ederim hic erkek ark. Olmadi cunku ve yanlis yapmayim diye. Cocukla tanisali 1 hafta oldu bana mesajla ilk gece yapicaklarini yazio ve bunlarin bir kismini yasariz dedi. Acik ol dedim diyo bize gidicez ben senin o bolgeni operim yalarim. Sende benim. Kustum defalarca ozur diledi yalvardi. Ama hep konu buraya geliyo.
Demistiki barisayim diye karim ol ama az once de diyo ki kardesinle tanistir dedim. Olmaz daha 4 ay var.
İkinci yalani 1 seneye evlenirim dedi, simdi az once yani 2 seneye benim olacak bisi operim diyo.

Sorun su: kuzenim onun sefiydi ve cok efendi tani dedi. İs hayati ama bu. Ozel hayatini tani gor dedi bilmiyo.

De kan beynime sicradi suan cook yalnizim .kime bu kadar detayli anlatim .kardesiyle tanistirirsam onun fantazilerini yapar miymisim bunu soruyo..

Benim kafam niye karisik biliyor musunuz? Birlikte yasayan insanlar evleniyo ve belki diyom ben bilmiom ya hani cocuk da cok atesli yapisi bu. Evlenmeden once bisiler yasamak isteyen erkek cok da. Madem karim ol, ailenle tanistir dedin be adam peki eminsen niye kardesinle bir kahve icmemi cok gordun????
insa yapacağı şeyleri eşiyle konuşamaz ya ne çirkin bişi bu. o işin öncesi ve sonrası yokturki yaşarsın ve biter. hakkında konuşmak hiç tarzım değil. üstelik sevgiliyken bunu konuşma cesareti bulması enteresan. yol yakınken dön derim. sevgiliyken bunu söyleyen, nişanlanınca uygulamak ister. evlenincede hiç bişi yetmez o adama..

Bir önceki konunda 38 yaşında bir adamla sevgilisin. Üstelik kucağına aldı diye cinsel organıma zarar geldi mi diye soruyorsun. Neyse o da senin ilk tanıştığın insan ama dükkanı var, esnaf.
Burada da yine senin ilkin olan ve bir haftadır tanıdığın birinden bahsediyorsun. Bunda da cinsellik hatt safhada. Ve buradaki çocuk da makine mühendisi yakışıklı çocuk. Ne tarihler ne kişiler birbiriyle aynı.
Üstelik diğer konunda akıcı ve güzel anlatım tarzın, kelimeleri kullanışın yazışın hakkında güzel şeyler söylenmiş ve bu sefer yakalanmamak için taktik değiştirip kelimelere yanlış harfler serpiştirmişsin.

YEMEZLER. KİB.
tekrar bir alınttı yapalım ve konu sahibinin sen ergenussun denilen mesajı beğenerek bunu kabul ettiğini belirtelim

Kizlar merhaba,

madem fakesiniz bari şu masum özgecanımızın adını ağzınıza almayın .....kendi iç dünyanızda saçma sapan fantezilerinizle mutluluklar dilerim kk'ya bulaşmayın

Ne olur kizlar baba yardim edim kafam cok jarisikkk...

AMA SUNA EMİNİM KARDESİYLE TANİSTİRMAYİ COK GORUYOR YA PEKİ NEDEN BENLE YUKARDA ANLATTİGİM SEKİLDE BİR YAKİNLİK İSTİYOR. HEMDE SADECE BİR HAFTALİK BİE TANİSMADA:KK43:(((

O KADAR BERBAT HİSSEDİYORUM.Kİ TARİFİ MUMKUN DEGİL. PESİMDEN KOSAN İLK ERKEK HEM YAKİSİKLİ HEM KARİYERİ VAR. AKREP BURCU BU ARADA.
GİDEMİYORUM KACAMİYORUM ONDAN. BENİ ESİR ALİYOR....
Bana da denk geldi akrep Burcu bir çocuk hatta burada da yazdım seninkiyle çok benzer bir hikayem var ve tecrübeyle sabit arkana bakmadan kaç derim ben tek düşündükleri seks canım evlilik isteyen adam ilk hafta cinselliğin c sini düşünmez

Ben mi salağım acaba arkadaşlar? Yoksa konu sahibinde mi sıkıntı?

Özgecanla ne alakası var bu olayın? Çözemedim de? Çözen var mı?

Sizinki iğrenc bir birliktelik. O adını andığın kız saf ve temiz. Senin iğrenc konuna meze olamaz asla.

Bi daha o iğrenc ve sacma konularınıza Özgecanın adını anmayın. Azıcık saygınız olsun. Terbiyesizler.

aynen yaa özgecan ile ne alakası var konunun
sabah sabah fantazi derdinde aklınca

özgacanı böyle saçma sapan konularınıza alet edip adını anıyosunuz ya bunu yapanların ağzına terlikle vurasım geliyor!

ben pek bişey anlamadım da adam oranı buranu öpücem diyomuş sanırım öyle mi?
kardeşimle tanışcaksan bende seni bişey ederim diyo yani özet bu inananı sevsinler:KK14: kkya mülakatla alınsın artık üyeler bu nedir ya

Bana o edepliler denk gelse ah.
Hic kimse cikmiyor kasima.
Bende ilk cikan bu sapiga kapildum....

Vazgecememem bundan.
O kadar yalvardi ki mesajlarinda...
Vzgeçemem diyip kendi kararını kendin veriyosun sonrada nasıl ayrılıcam diyorun.
Adamın senin peşinde niye koştuğu belli değilmi?
Sana yalvarması mesajlarla peşinden koşması falan hep zevkten anlatabiliyomuyum,adam seni günde 1 defa 3 dk arıyomuş ondada ilk gece yapıcaklarından bahsediyomuş bu adammı seninle evlenicek?
Allah Aşkına sen kaç yaşındasın bu kadar da saf olmayın artık ya yıl olmuş 2015
Erkek soyumu tükendi?

Kardeşiyle, ailesiyle tanıştırsa içiniz mi rahatlayacak şimdi?

Size inanamıyorum, böyle bir adamı affetmenize inanamıyorum.
İnsan eşine bile söylerken çekinerek söyler.
Ayrılın ondan, eğer azıcık kendinizi seviyorsanız ayrılın ondan.
Efendiliği batsın. Adam gizli psikopat.

ben içimden ettim canım. o adı kullandığı için.

ben dışımdan da etmek istiyorum aslında.neyse ya,kazen hepimizin yerine yapacağını yapar.

bizde hala insanlıktan falan bahsediyoruz,millet utanmadan arsızca gelip konularına o kızcağızı alet ediyor.suratlarına kussak anlamaz bunlar.

X