sevgilim onunla birlesmeden yatmami istiyor

Duaylaaaa....

İSTİGARE NAMAZİ KİLDİM SİMDİ UYUYADİM SİZE YAZİOM..

Sizi şimdiye kadar çok fena kandırmışlar.

Ben olası bir senaryoyu yazayım, gider inanırsınız bu laflara bu yaştaki adam neden yalan söylesin? diye düşünürsünüz saf saf. 20 senenizin bilgisizliği, cahilliği ile istediklerini yaparsınız, belki daha da fazlasını sonra yine etrafınızdaki kimseye anlatamazsınız, dualarınıza da cevap gelmez, ondan sonra evlen benimle diye yakarırsınız ama suratınıza bakmaz. O sizi tanıştıran kuzeninizin bile yüzüne bakamazsınız sonra iyice dibe çökersiniz, hamilelik nasıl olur nasıl biter bile bilmediğinizden bu sefer başka dertler çıkar başınıza iyice çaresiz ortalıkta kalırsınız. Bunlara cesaret ediyorsanız yapın ne yapacaksanız.

İki gunluk adam orani yaliycam, bekaretini bozmadan sana bilmem ne yapicam diyor siz hala sapikmidir diyorsunuz pessss vallahi pesss ben sizinde normal olmadiginizi düşünüyorum şayet normal akli başinda hiç bir kadın böyle bir hakareti kaldırmaz ilkinde postayı koyardı ne cürret yahuu

Arlana bakmadan kos kac o cocuktan benden sana tavsiye canim basina is alirsin bununla sapik bu resmen

Kesinlikle sapık. Başına gelecek var eğer devam edersen.bir erkeğin bir kadını cinsel anlamda zorlamasindan daha nefret verici bişey yok bence,evli bile olsan. Düşüncesiz ve bencil ayrıca daha ilk hafta bunlar mi konuşulur. Arkana bakmadan kaç,düzelmez malesef ama senin psikolojin bozulur orası kesin.

Bence sakin hataya dusme evlenmeyi dusunen erkekler genelde cinsellik istemez istedi diyelim ikinci gorusmede istemez kendini kullandirma elinin altinda olma cok pisman olursun aileni dusun hayat surprizlerle dolu evlenmeden boyle hatalara dusme sonra cok pisman olursun degmez

Bir önceki konunda 38 yaşında bir adamla sevgilisin. Üstelik kucağına aldı diye cinsel organıma zarar geldi mi diye soruyorsun. Neyse o da senin ilk tanıştığın insan ama dükkanı var, esnaf.
Burada da yine senin ilkin olan ve bir haftadır tanıdığın birinden bahsediyorsun. Bunda da cinsellik hatt safhada. Ve buradaki çocuk da makine mühendisi yakışıklı çocuk. Ne tarihler ne kişiler birbiriyle aynı.
Üstelik diğer konunda akıcı ve güzel anlatım tarzın, kelimeleri kullanışın yazışın hakkında güzel şeyler söylenmiş ve bu sefer yakalanmamak için taktik değiştirip kelimelere yanlış harfler serpiştirmişsin.

YEMEZLER. KİB.

Bana baksana sen ergen gerisi fake degilsen eğer,sen kendini nasıl ÖZGECAN gibi bir masumla eş tutarsin ha,ben kızın adını yazarken bile elim titriyor,orda kal biraz...bütün geceyi acilde geçirdim zaten sabah sabah kanı beynime çıkarma,ne yaşamak istiyorsan git yaşa,zaten azda hevesli değilsin hani duymak istediğini duymak için yazmışsın..ne diyelim git yat mı?

bi onceki konunda sevgilin sahilde yururken seni havaya kaldirmis ve cinsel organi sana degmis,korkun ise su `ya obsesiflik var takıntılıyım. hamilelik değil sorduğum kızlar. ya regldim acaba diyorum cinsel organıma bir zarar geldi mi`
CUS sana hemde kocamanindan..
yuru git isine kafa bulma burda fake fake konular acip

Senin Ozgecan la ne alakan var! Sen kendin kasiniyorsun iki kere gordugun adamla yakinlasirsan istediklerinj yaptigin anda poppnda tekmeyi hiddedersin! Akilli ol biraz butun irtibatini kes kendini o sapiga yarandirmaya calismA!

katilin suratınada tırnak izleri vardı özgecana ait, biber gazını sıkmışta kurtulamamış yavruM. Siz hem erkk arkadaşınızın hem kendinizin cinsel fantezilerinizle o kızı nasıl bir tutarsınız. Allah aşkına az bi saygı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…