sevgilim olmadan çok yalnızım

raveeeennn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
170
53
25
merhabalarr bayadır konu açmıyordum bu konu da uzun süredir beni rahatsız ediyor. Öncelikle ben çok sosyal birisi değilim hiç arkadaşım yok sadece aşırı yakın akrabalarımla aram iyidir onlar dışında birkaç kişi ve sevgilim haricinde hayatımda kimse yok. Anlatmak istediğim şu ki sevgilimin belli bir erkek arkadaş grubu var,benim hiç arkadaşım yok sevgilim kısmen de olsa sosyal birisi ve uzak şehirlerde yaşıyoruz. Zaten en iyi anlaştığım kişi o iken birde uzak kalınca iyice yapayalnız kalıyorum. O olmayınca canım o kadar sıkılıyor o kadar yalnız hissediyorum ki.
Belirtmek istiyorum hayatımın hiçbir safhasında çok sosyal biri olmadım, üç beş arkadaştan fazlasına sahip olmadım ve bundan rahatsız da değilim. Ama hal boyle olunca birde yalnız zaten hissedince sevgilim uzaktayken dışarıyada çıkınca iyice konuşamıyoruz müsaitlik durumuna bağlı olarak ve beni garip bi gerginlik alıyor, sinirleniyorum adama durduk yere :KK43: bana Diyebilirsiniz sosyalleş spor etkinlik vesaire falan diye.. Şuan üniversite sınavına yeni girdim aktif bir okulum yok. Ekonomik şartlara bağlı olarak bir etkinlik,spor dalı,enstrüman vs kursları çok pahalıya denk geliyor kalakaldım ne yapmamı önerirsiniz? :KK43:

Neden sosyalleşmezsiniz mesela? Bana çok garip geliyor yanlış anlamayın yargıladığımdan değil. Yeni birilerini tanımak, arkadaşlık kurmak bana cok iyi gelir hep. Özellikle üniversiteye geçtikten sonra büyük bir cevreye gireceksin. Sosyalleşmek çok onemli yoksa üniversite hayatın cok sıkıcı gecer. Sevgiline karşı bu durumunu belli etme bence yani sadece onunla cok iyi keyif gecirdiğini ve arkadaşın olmadığını

merhabalarr bayadır konu açmıyordum bu konu da uzun süredir beni rahatsız ediyor. Öncelikle ben çok sosyal birisi değilim hiç arkadaşım yok sadece aşırı yakın akrabalarımla aram iyidir onlar dışında birkaç kişi ve sevgilim haricinde hayatımda kimse yok. Anlatmak istediğim şu ki sevgilimin belli bir erkek arkadaş grubu var,benim hiç arkadaşım yok sevgilim kısmen de olsa sosyal birisi ve uzak şehirlerde yaşıyoruz. Zaten en iyi anlaştığım kişi o iken birde uzak kalınca iyice yapayalnız kalıyorum. O olmayınca canım o kadar sıkılıyor o kadar yalnız hissediyorum ki.
Belirtmek istiyorum hayatımın hiçbir safhasında çok sosyal biri olmadım, üç beş arkadaştan fazlasına sahip olmadım ve bundan rahatsız da değilim. Ama hal boyle olunca birde yalnız zaten hissedince sevgilim uzaktayken dışarıyada çıkınca iyice konuşamıyoruz müsaitlik durumuna bağlı olarak ve beni garip bi gerginlik alıyor, sinirleniyorum adama durduk yere :KK43: bana Diyebilirsiniz sosyalleş spor etkinlik vesaire falan diye.. Şuan üniversite sınavına yeni girdim aktif bir okulum yok. Ekonomik şartlara bağlı olarak bir etkinlik,spor dalı,enstrüman vs kursları çok pahalıya denk geliyor kalakaldım ne yapmamı önerirsiniz? :KK43:
İlginizi çeken bir sivil toplum kuruluşuna gönüllü olarak üye olabilirsiniz, böylece ortak ilgi alanına sahip olduğunuz kişilerle birçok etkinlik-buluşma vs. İmkanınız olur. İlla parayla kursa gitmenize gerek yok yani sosyalleşmek için.

Yürüyüş yap ,dil çalış, parttime iş bul.

Neden sosyalleşmezsiniz mesela? Bana çok garip geliyor yanlış anlamayın yargıladığımdan değil. Yeni birilerini tanımak, arkadaşlık kurmak bana cok iyi gelir hep. Özellikle üniversiteye geçtikten sonra büyük bir cevreye gireceksin. Sosyalleşmek çok onemli yoksa üniversite hayatın cok sıkıcı gecer. Sevgiline karşı bu durumunu belli etme bence yani sadece onunla cok iyi keyif gecirdiğini ve arkadaşın olmadığını
ailem katı biraz bunalınca falan ha dihince dışarıya çıkıp bir nefeslenemiyorum. dediğiniz de doğru üniversite iyi gelecek sosyal açıdan, öyle dışarıya çok çıkamayınca da arkadaş edinmek zor oluyor

İnsanoğlu önce kendiyle vakit geçirmeyi sevmeli bence.. Mesela tek başına bir yere gidemeyenleri hiç anlamıyorum. Kişi en çok kendisiyle arkadaşlık kurmalı dinleyebilmeli..

Çok arkadaşta iyi değil zannımca…
yok aslında ailem katı ve dışarıya pek çıkamıyorum. Kurs falan olmayınca, dışadıya da çıkmayınca yalnızım işte

Benimde çok sınırlı bir çevrem var benim tercihim.
Yalnızlığı seviyorum.
Ama hep kendimi geliştiririm dil öğrenmeye çalışırım falan .
Kendimle güzel vakit geçirmeyi biliyorum sanırım tek çocuğum o yüzden alışkanlık

ailem katı biraz bunalınca falan ha dihince dışarıya çıkıp bir nefeslenemiyorum. dediğiniz de doğru üniversite iyi gelecek sosyal açıdan, öyle dışarıya çok çıkamayınca da arkadaş edinmek zor oluyor
Ailene büyüdüğünü kabullendirmen gerek cünkü bu yaşlar sosyalleşmek için cok önemli ve en güzel yaşlar yapabilirsen şehir dışında oku. Ailene karşı büyüdüğünü göstermek için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bir süre sonra onlarda senin büyüdüğünü kabullenecekler.

Benimde çok sınırlı bir çevrem var benim tercihim.
Yalnızlığı seviyorum.
Ama hep kendimi geliştiririm dil öğrenmeye çalışırım falan .
Kendimle güzel vakit geçirmeyi biliyorum sanırım tek çocuğum o yüzden alışkanlık
bende seviyorum ama dört duvar zaten bi sınav çıkışındayım birşey öğrenmek falan istemiyorum bir sütwliğine uzun bi sürem her allahın günü 8-10 saat çalışmayla geçti. Bilgisayar oyunşarı çocukluktan beri tutkum bunu da yapamıyorum artık k vaziyetteyim.

Ben anlamıyorum yani sevgili bulacak kadar ağzınız laf yapıyor ama arkadaş mı bulamıyorsunuz?
hahahahahjaha sevgilimle çok uzuun süredir birlikteyim. ailem katı dışarıya ğek çıkarmıyor, sevgilim uzakta üniversiteye yeni geçeceğim devamlı gittiğim bir kurum yok. Maddi durumum da şuanlık bir etkinliğe, ekstra butce vıkaracak bir olaya elverişli değil. Ağzımda güzel laf yapar aslında ama insan yüzü pek görmüyorum :)

Asosyal insanlar genelde sevgili de yapamaz pek, acaba asosyal misiniz cidden yoksa sevgilim var nasılsa diyip arkadaşlık kavramına pek önem vermeyenlerden misiniz?

benim erkek arkadaşım var geçen kendime bi sinema ısmarladım mesala illa onunla gideceğim diye bi kaide mi var yalnız kalmayı hayattan yalnızda keyif almayı öğrenin kimsenin hayatınızda ömür boyu kalacak garantisi yok ki

Asosyal insanlar genelde sevgili de yapamaz pek, acaba asosyal misiniz cidden yoksa sevgilim var nasılsa diyip arkadaşlık kavramına pek önem vermeyenlerden misiniz?
asosyal değilim :) okulum yok, ailem katıdır oyle hergün sebepsiz nefeslenmeye ona buna pek çıkarmazlar.İnsan olmayınca sosyalleşmekde mümkün olmuyor. Arkadaş konusuna gelirsek hiç wksikliğini hissetmedim,ihtiyacımda olmamıştı

X