- 16 Eylül 2017
- 1.082
- 573
-
- Konu Sahibi Ogrenciguzeli
İyi davranıyor genel olarak ama pek bu konularda incelikleri yoktur.Ben bir şey istersem alır bir de uzağız o yüzden mi böyle bilmiyorum. Ben ona hediyeler alıp göndermeyi çok seviyorum ama o yapmayınca ben de yapmadım artıkInşallah olur kuzumhiç almıyor mu sana nasıl davranıyor?
Ben de bazen kafaya takıyorum.Hiçbir özel günü hatırlayıp kutlamaz çünkü. O günlerde bi mahzun kalırım öyle
Anladımkimi erkeğin yapısı budur canım
bize özel davranmıyorlar
yetiştirilme tarzı ve karakteristik özellikler etkili
ben şahsen hala alışamadım bu duruma. alışmak da istemiyorum ama böyle de seviyorum onuÖküz olması kuvvetle muhtemel
Benimkide öyle.Ya ben sürpriz yapmayı çok severim yapılmasına da bayılırım ama o yok hiç ince değil romantik değil.Bilmiyorum ne yapacağız
Bence tekduzelikten cikin.. Onu oldugu gibi kabul edin biraz. Belki gercekten beceremiyordur, cekiniyordur, yapamiyordur. Dunyanin sonu degil ya. Surpriz yapmayinca sevmiyor mu? Benimki de pek beceremez ama sevgisinden ve samimiyetinden bir kez suphe duymadim. Ona bu kelimeyi yakistirmayin bence.Sevgilim asla ve asla sürpriz yapmıyor. Bunu söylediğimde de "hiç öyle bir huyum yok" diyor. sizce karakteri mi böyle? Buna karşı ne yapmalıyım? Yoksa düz öküz mü?
ya size hak veriyorum. Ama zaten öküz dememe pek alınmıyor. O da bana inek diyor :))Bence tekduzelikten cikin.. Onu oldugu gibi kabul edin biraz. Belki gercekten beceremiyordur, cekiniyordur, yapamiyordur. Dunyanin sonu degil ya. Surpriz yapmayinca sevmiyor mu? Benimki de pek beceremez ama sevgisinden ve samimiyetinden bir kez suphe duymadim. Ona bu kelimeyi yakistirmayin bence.
Kisisel olarak diyebilirsiniz benim de dedigim olmustur ama burda paylastiginiz icin dedim Sorunuz bunu uzerine kurulu :)ya size hak veriyorum. Ama zaten öküz dememe pek alınmıyor. O da bana inek diyor :))
Neden somut olarak değer görmeyi herkes istersizin sürpriz yapmayı sevmeniz, onun da bunu seviyor olmasını gerektirmez, bir örnekle açıklamak gerekirse, ben yürüyüşü seviyorum ve eşimin benimle yürüyüş yapmasını istiyorum ama o bakkala bile arabayla gider, bunu mu takalım kafaya yani, şimdiye kadar bana bir çiçek bile almadı, dert mi edelim. bana göre onun bir "canım" demesi ya da bir bakışı hepsinin ötesinde.. yanlış anlamayın nolur ama canınız sıkılmış sizin
ne kadar beklenti, o kadar hayal kırıklığı.. gerek yok. sarılmak da, bakış da vb gibi şeylerde somuttur. sizin ki biraz gözünde çapak var olayı olmuş, bu şekilde sadece durduk yere ilişkiyi yıpratırsınız. hazır ne güzel seven birini bulmuşken bırakın adam böyle sevsin.Neden somut olarak değer görmeyi herkes ister
Dimi adam gibi sevse belki öyle de kabul edicezne kadar beklenti, o kadar hayal kırıklığı.. gerek yok. sarılmak da, bakış da vb gibi şeylerde somuttur. sizin ki biraz gözünde çapak var olayı olmuş, bu şekilde sadece durduk yere ilişkiyi yıpratırsınız. hazır ne güzel seven birini bulmuşken bırakın adam böyle sevsin.
başlık ve açıklamada sadece tek bir durum belirtildiği için bu şekilde düşüncelerimi dile getirdim, bunun haricinde başka şeylerde varsa orası çok ayrı bir durum tabiDimi adam gibi sevse belki öyle de kabul edicez
Teşekkürler ben de kendime göre yorum yaptım konu sahibi değilim.Aynı sıkıntı olunca iştebaşlık ve açıklamada sadece tek bir durum belirtildiği için bu şekilde düşüncelerimi dile getirdim, bunun haricinde başka şeylerde varsa orası çok ayrı bir durum tabi
Seni sevdiğinden eminsen böyle şeyleri fazla sıkıntı yapmaSevgilim asla ve asla sürpriz yapmıyor. Bunu söylediğimde de "hiç öyle bir huyum yok" diyor. sizce karakteri mi böyle? Buna karşı ne yapmalıyım? Yoksa düz öküz mü?