- 11 Ekim 2022
- 5
- 2
- 26
- Konu Sahibi adreannamabelle
Merhaba kızlar sevgilimle 6 aylık bi ilişkimiz var pek tartışan bi çift değiliz ama ufak tartışmalarda bile sürekli tartışmadan kaçar hatta bana duvar örüyor yüzüme bakmıyor ben konuşmak istedikçe normalde bana çok kibardır ve değer verir ama konu tartışma oldu mu böyle yapıyor Cts abisi arkadasları hep birlikte tiyatroya gittik pazar günü ondaydım kahvaltıdan sonra cıktım gece de arayıp ona gelmek istediğimi söyledim gel dedi tatlı aldım gittim hiç bi sorun yoktu ne kadar güzel olmuşsun vs dedi fakat ben o gün biraz keyifsizdim direkt kendi filmini açtı devam etti beni umursamadı ben de üzüldüm suratımı asık gördükçe umurswamamaya devam etti hatta telefonuna bakıyor farkındayım benim tavrımın farkında sonra ben neden böyle yapıyorsun dedim yine bana duvar ördü havaya bakıyorum yüzüme bakmıyor kalkıp öteki koltuğa gecti sonra bana sen neden ben pazar günü yatıyorum evde gelip terör estiriyorsun dedi ki ben sadece konuşmak istedim ben bu lafa asırı alındım sadece seninle ilteşim kurmak istiyorum dedim senin amacın o değil dedi ve sonra umrumda değil demeye başladı üst üste ben de o zaman ben gidiyorum dedim bana kaparsan yap dedi ve bir koca gün aramadı bugun salı ve hala aramadı yapmam lazım sizce kafasında bu ilişkiyi bitirdi mi ama öyle elle tutulur bi sorun yok hiç hatta önceki gün ve sabah çok iyiydik benden neden özür dilemiyor gecenin bi vakti evden cıktım çünkü beni önemsemedi yardım kızlar