Cek cek.. Cek de gor. Benim de basima geldi. Kredi cekmedim ama o zamanki sevgilim patronunun arabasini carpmisti ve adam kaskomu bozmam sen yaptircaksin demisti, ailesi de ben de biraz destek olduk. Ben de yeni ise girmistim, birikmisimden 3 bin verdim ta 2006 yilinin parasiyla.( 2 yildir beraberdik uc kurusumuz olsa bolusurduk) Mutlaka oderim sozleri havada ucusuyordu. Birkac ay gecti ben istedim bu parayi kurus odemedigi icin ve benim ne paragozlugum ne esnafligim kaldi. Sonra cat diye bitirdi ve bitirirken de merak etme odiycem borcumu diyo bi de.. On yil gecti ustunden.. Gitti gider.. Simdi evlenmis gicikligina karisinin facebook hesabina mesaj attim boyle boyle bana parami odesin diye(sirf gicikligina simdi 3 bin benim icin kucuk bi miktar artik) karisindan hakaretler ve o....puluguma dair ifadeler iceren bi mesaj aldim. S....fsizin biri kendi gibi seref yoksunu biriyle evlenmis iste.. ( biri bana dese ben kocama baski yapardim ode borcunu adam ol diye) ama nerdeee.. O yuzden sevgiliyle para muhabbetine sakin girme.... Ama sende bu kendine guvensizlik varken verirsin o adama parayi..