Sevgilim kredi çek diyor

Bisey merak ediyorum. Baska konudaki mesajima BMW aldi demissiniz ama 5 bin pesin verdi 5 de senet yapti demeniz inanilmaz komik geldi. İkinci el 2008 model bi 116 serisi bile 44-50 bin. 5 bin pesine kim kime bmw vermis? Ki bilmiyorum sifir almamistir herhalde.( onlarin fiyatlarini bilen bilir) onu alan adam da senin 5 binine kalmaz.. Bana cok garip geldi acikcasi.1980 model kulustur bisey mi aldi? O arabaya tav olan kizin ben aklina tukureyim :)
Resim attim bu.Hem arabanin bakima cok ihtiyaci var.netten bak 20civari bu araba.Galeri senetle verdi.Bi tanudigi sayesinde

Tabi ki çekmeyeceksin gerekirse ayrılsın bırak. Nasıl alıştırırsan öyle gidiyorlar. Şimdi düşük tutarlı bir kredi. Sonra daha yüksek. Sonra borcunu ödememeler. Uzar gider iş. Kesinlikle çekme.

buna benzer konu gördüm..
yabanci ülkede yaşayan bir kızı dolandirmişti sevgilisi..
ödycem ödüycem geçişirip ödememiş..
konuyu bulamadim ama.
bence güvenme. güvenirsen ondan ödemesini beklersin ödemez...
sakin yapma...

Erkek arkadasim araba aldi.5bin peşin verdi.Senet yapti 5binde bir hafta sonra vericek.Kalani da 2bin 2 bin ödiycek.Vercek parasi yok.Bana 5bin kredi çek ben öderim dedi.Ben yok deyince de bana guvenmiyomusun dedi.Ya guveniyorum ama ben surekli onun peşinde kredi diye koşamam ki.Bi de az degil.Ben de part time bi yerde çalisiyorum.Hayir dememe çok bozuldu napicam ben ya.Başkalarindan aldigi paralari falan hep ödüyo da bilmiyorum ya
ya ailesinden birisine çektirsin sana neden çektiriyor sakın öyle bir saflık yapma babam annem kızar anlarlarsa olmaz de

Resim attim bu.Hem arabanin bakima cok ihtiyaci var.netten bak 20civari bu araba.Galeri senetle verdi.Bi tanudigi sayesinde
sakın böyle bir aptalıık yapma lütfen sakın umarım buradakileri kale alırsın ve yapmazsın bu çok büyük itici sevgili bir kızdan para istemesi kadar zaten iğrenç bir durum yok kullanır seni hayatın boyunca

Erkek arkadasim araba aldi.5bin peşin verdi.Senet yapti 5binde bir hafta sonra vericek.Kalani da 2bin 2 bin ödiycek.Vercek parasi yok.Bana 5bin kredi çek ben öderim dedi.Ben yok deyince de bana guvenmiyomusun dedi.Ya guveniyorum ama ben surekli onun peşinde kredi diye koşamam ki.Bi de az degil.Ben de part time bi yerde çalisiyorum.Hayir dememe çok bozuldu napicam ben ya.Başkalarindan aldigi paralari falan hep ödüyo da bilmiyorum ya
çekme boşver anan değil baban değil

Orası yoksa niye araba almış sanami güvenmiş.b enim bi saf arkadaştan kredi çekti sevgilisi için.sonra oğlan arabayı aldı gitti bunada borcu kaldı.kime güvenilir bu zamanda

offf çok güzel yürekli bir arkadaşımın başına da geldi bu, kendi başıma gelmiş kadar üzülmüştüm.

offf çok güzel yürekli bir arkadaşımın başına da geldi bu, kendi başıma gelmiş kadar üzülmüştüm.
Ben uzulmemistim.cunku onu uyarmıştık hep.ustelik hep aynı hataları yapıyordu böyle bir tokta ihtiyacı vardı.ama senin arkadaşın için üzüldüm.z or bir durum.s ediyorsun güveniyorsun gelecek hayal ediyorsun hop öğreniyorsunuz aslında herşey maddiyat icinmis

sakın kredi falan çekmeyin. savcılıklarda hiç tahmin etmediğiniz kadar bu şekilde dolandırıcılık şikayeti var kadınlar tarafından yapılmış olan. aman diyeyeim sakın. hani sağlık konusu falan olur, içten içe ya başımın gözümün sadakası olsun ödemezse, ayrılırsak dersin. ama son derece keyfi bir durum, araba için harcama yapmış. kaldı ki size bozulması ve trip atması bir nevi psikolojik şiddet. bir kez daha düşünün bu ilişkiyi bence.

sakın kredi falan çekmeyin. savcılıklarda hiç tahmin etmediğiniz kadar bu şekilde dolandırıcılık şikayeti var kadınlar tarafından yapılmış olan. aman diyeyeim sakın. hani sağlık konusu falan olur, içten içe ya başımın gözümün sadakası olsun ödemezse, ayrılırsak dersin. ama son derece keyfi bir durum, araba için harcama yapmış. kaldı ki size bozulması ve trip atması bir nevi psikolojik şiddet. bir kez daha düşünün bu ilişkiyi bence.
Yok canim cekmicem son kararim :-)

Adami ne derece taniyosun bilmiyorum. Benzer durumu arkadasim yasadi, sonra ogrendi ki hep boyleymis adam.durmadan batiyordu.basta saf saf verdi paralari, en sonunda tekmeyi basti huzura erdi. Hayat gelecegini hesaplamaksizin plan yapan adamlarla gecmez. Araba alacaksan ona gore gelir gider dengeni kurarsin, atli kovalamiyor pesinden. Henuz bir resmiyeti olmayan iliskinizdeki kadindan para isteyemezsin. Yani bilmiyorum cok sagliksiz, sana gelinceye kadar ailesinden istenmeli. Kac ordan kac.

Canım çekme

Mesajları tam okumadım ama sakın Çekme. Ben şuan pisliğin ( eski sevgilimin) bıraktığı Borçları ödüyorum. Her seferinde ne kadar salak olduğunu bir kez daha hatırlıyorum. Öyle çok güveniyorum, Başkasına olan borcunu ödüyor falan yok yani. Birde benimkinin durumuda iyiydi anlık olan bir ihtiyacı için çekmiştim. Sonuç elimde patladı

Mesajları tam okumadım ama sakın Çekme. Ben şuan pisliğin ( eski sevgilimin) bıraktığı Borçları ödüyorum. Her seferinde ne kadar salak olduğunu bir kez daha hatırlıyorum. Öyle çok güveniyorum, Başkasına olan borcunu ödüyor falan yok yani. Birde benimkinin durumuda iyiydi anlık olan bir ihtiyacı için çekmiştim. Sonuç elimde patladı
Yok ben cekmedim cekmem de.kac bin cektinki

Kac bin cektin n

X