- 30 Haziran 2014
- 3.916
- 4.814
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Arkana bakmadan kaç kardeşim bu Ada'mdan sana ne koca ne eş nede post olur o derece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYnenErkek arkadaşına araba mı alacaksın? Karısıyla biner, sen de kahrından ölürsün artık.
Böyle bir şeyi sen teklif edebilir miydin? Ben asla edemezdim mesela.
Kesinlikle çekme.
Siz bu adama karşı dikkat edin yine de. Sevgiliden para istemek bir insanın kişiliği hakkında çok şey söyler. Allah korusun sağlık durumu falan olsa neyse. Bu adama yalnızca duygularınızla değil mantığınızla da bakın.Kizlar patronunda alicakmiş beş bin.Kendi bi sekilde almaya caliscak kredi.Bidaha acilmadi kredi konusu da.Zaten çekmicem son kararim.Aramiza para girsin istemiyorum
Tamam canim.zaten para vermeyi dusunmuyorum da.mesela benim param olmasin o da veriyo ama sakinmiyoSiz bu adama karşı dikkat edin yine de. Sevgiliden para istemek bir insanın kişiliği hakkında çok şey söyler. Allah korusun sağlık durumu falan olsa neyse. Bu adama yalnızca duygularınızla değil mantığınızla da bakın.
Sen yine de dikkatli ol canım. Burada bir arkadaşın kocası kızın elinden ek ders parasını bile alıyordu, vermeyince de kavga çıkarıyordu. Şimdi ayrılar kadın maaşımın büyük bir kısmı elimde kaldı diyor. İnşallah iyi niyetlidir, ama evlenmeden önce gözünü iyice açmak lazım.Tamam canim.zaten para vermeyi dusunmuyorum da.mesela benim param olmasin o da veriyo ama sakinmiyo
Evet dimi amaa ben istiycegi son insanim yaniİyi senden almasında nereden bulursa bulsun. Anlamadığım annesi bile kendisi için kredi çekmekten, elin kızı neden çeksin.
Sormazlar mı adama; annen bile güvenmiyor, elin kızı neden güvensin.
Evet hep duusnuyorum.mantgim hayir diyo kalbim evetŞu an bu kredi çekme olayı bitmiş olabilir ama gerçekten önemli olan meseleyi atlıyorsunuz ve hatta bence görmezden geliyorsunuz.. Sizce bu insandan ne kadar iyi bir sevgili hayat arkadaşı ya da ilerisi için ideal eş- baba olur? Cevabını hiç düşünüyor musunuz ?
Evet yaa oha yani daha neler varmis.Para konusunda hic yuz vermicem alisir bi de bu hep ister hep benden beklerSen yine de dikkatli ol canım. Burada bir arkadaşın kocası kızın elinden ek ders parasını bile alıyordu, vermeyince de kavga çıkarıyordu. Şimdi ayrılar kadın maaşımın büyük bir kısmı elimde kaldı diyor. İnşallah iyi niyetlidir, ama evlenmeden önce gözünü iyice açmak lazım.
Evet yaa oha yani daha neler varmis.Para konusunda hic yuz vermicem alisir bi de bu hep ister hep benden bekler
Evet hep duusnuyorum.mantgim hayir diyo kalbim evet
Yok bmv ama bak buBisey merak ediyorum. Baska konudaki mesajima BMW aldi demissiniz ama 5 bin pesin verdi 5 de senet yapti demeniz inanilmaz komik geldi. İkinci el 2008 model bi 116 serisi bile 44-50 bin. 5 bin pesine kim kime bmw vermis? Ki bilmiyorum sifir almamistir herhalde.( onlarin fiyatlarini bilen bilir) onu alan adam da senin 5 binine kalmaz.. Bana cok garip geldi acikcasi.1980 model kulustur bisey mi aldi? O arabaya tav olan kizin ben aklina tukureyim :)