• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim konsere gidersem benden ayrılacak...

Evet bayanlar konsere gittim ve gitmeden önceki gece bizzat ben sevgilimle konuşup ilişkiyi bitirmek istediğimi söyledim o da benim sözümü dinlemeyen insanla benim işim olmaz sen konusunu açmasaydın ben ayrılacaktım zaten dedi ben de iyi madem yolun açık olsun dedim o da bunun için bizi bitiriyorsun ya helal olsun sana vs şeyler söyledi ama hiç dinlemedim.. Daha çok şey söylendi konuşuldu ama dillendirmek istemiyorum şimdi çünkü çok sinirimi bozmuştu. Öyle çok üzgün falan da değildim biraz ağlıyorum arada ama geçecek eminim... Burada okuduklarım çok etkiledi beni. Dediğiniz gibi daha bugün konsere gitme diyen yarın öbür gün neler neler derdi. Yazlıkta erkek kuzenimle (daha yaşı küçük) 10 yaşında falan, korkup bir gece benimle uyudu diye demediğini bırakmamıştı asıl o zaman terk etmeliydim onu... Destekleriniz için çok teşekkür ederim ayrıca, aklımı başıma getirdiniz. Sağ olun var olun :KK200:
Ha bu arada merak eden bayanlar için bunlarda konserden çektiğim bir kaç kare, genel giriş olduğum için sabahtan akşama kadar bekledim güneş kaç kere çarptı saymadım ama değdi mi değdi vallahi mükemmel sahne performansı olan bir adam tip desen zaten o biçim...:oops: Baya eğlenceliydi bir dahaki gelişinde hep beraber gidelim :KK71::KK200:
7byElW.png
WZGAB2.png

VL35or.png

Gitmeden önceki gece derken konsere gitmeden önceki gece yani. Gece yolda giderken konuşup öyle ayrılma kararı aldık. En iyi kararı verdiğimizi düşünüyorum...

Bravo size, sadece sevgilimden ayrildim olayi degil yaptiginiz. Kendiniz icin geleceginiz icin büyük bir adim attiniz. Tehdide boyun egmediniz. Benim dedigim olacak olmazsa görürsün sen zihniyetine yol verdiniz. Nereye ne zaman ve kiminle gideceginize karisan, yasaklar koyan, sizi mal gibi gören birinden ayrilmakla iyi yaptiniz.

tebrik ederim savaş bizimkisi resmen gelecek nesiller mutlu olsun inşallah.benim birarkadaşım evli ve küçük çocuğu var yurt dışı işi çıktı 1 hafta gitmesede oluyordu çocuk küçük giymek istiyorum ama bırakmakta istemiyorum demişti.kocası ikna etti git yeni yerler gör tadını çıkar ben çocuğumuzla ilgilenirim demişti.iyi insanlarda var yani

hayatinda yasayabilcein az firsatlardan birini yasamissin ne guzel bi kendini bilmez yuzunden bundan mahrum kalacaktin bak dusun! iyi olmus zaten seni gercekten seviosa ve sana deer veriosa yaptiinin aptallik olduunu farkedip ozur diler ama gelmiosa unut gitsin deymez!!! sevgili oldunuz die onun kolesi diilsin git diince git kal diince kal yok oyle bi dunya ki ailen izin vermis ona noluo senin hayatinin kontrolu onda diil sonucta. cok sevindim canim eglenmis olmana seni hakeden biriyle mutlu olmani daa cok isterim ve temenni ederim

Hepinize tekrar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için... ben de sizler için en iyisini dilerim güzel bayanlar :KK200::KK51:

Ayrılsın ve geri dönerse kabul etme.. Zihniyete bak, şarkıcıya bakmanı gururuna yediremezmiş. Yarın bir gün erkek doktora gitsen elin herifi seni elledi der terkeder.
24 yaşında hiç mi olmaz bir insan, bırak gençliğine yazık.
İzin almak zorunda da değilsin, kendini aşağlama..

Dediğim gibi kişiliğinde bir sorun vardı. Çok uğraştım, çok yanında oldum ama buraya kadarmış. O bana hiç benim ona gösterdiğim anlayışı göstermemişti seviyorum diye nelerine katlandım ama olmayınca olmuyormuş işte. :KK42: Aynı şeyi ondan göremeyince farkında olmadan soğumuşum zaten, öyle çok ağlayan zırlayan bir halim yok şu an. İnşallah böyle devam eder.:KK200:

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için... Tüm iyi günler kk kadınlarının ve tüm kadınların olsun inşallah. Baskılara boyun eğmeyelim. :KK200::KK51:
Hakkında hayırlısı olsun. Enrique İglesias gibi biri çıkar karşına inşallah. En doğru kararı vermişsin kendine güveni olmayan garip bir tipmiş 10 yaşındaki çocugu kıskanarakta bunu baya kanıtlamış zaten bundan sonraki hayatınızda mutlulukar :KK200:

Hakkında hayırlısı olsun. Enrique İglesias gibi biri çıkar karşına inşallah. En doğru kararı vermişsin kendine güveni olmayan garip bir tipmiş 10 yaşındaki çocugu kıskanarakta bunu baya kanıtlamış zaten bundan sonraki hayatınızda mutlulukar :KK200:
çook teşekkür ederim Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın... siz de çok mutlu olun :)

Back
X