- 8 Ocak 2014
- 735
- 288
- 303
Evet bayanlar konsere gittim ve gitmeden önceki gece bizzat ben sevgilimle konuşup ilişkiyi bitirmek istediğimi söyledim o da benim sözümü dinlemeyen insanla benim işim olmaz sen konusunu açmasaydın ben ayrılacaktım zaten dedi ben de iyi madem yolun açık olsun dedim o da bunun için bizi bitiriyorsun ya helal olsun sana vs şeyler söyledi ama hiç dinlemedim.. Daha çok şey söylendi konuşuldu ama dillendirmek istemiyorum şimdi çünkü çok sinirimi bozmuştu. Öyle çok üzgün falan da değildim biraz ağlıyorum arada ama geçecek eminim... Burada okuduklarım çok etkiledi beni. Dediğiniz gibi daha bugün konsere gitme diyen yarın öbür gün neler neler derdi. Yazlıkta erkek kuzenimle (daha yaşı küçük) 10 yaşında falan, korkup bir gece benimle uyudu diye demediğini bırakmamıştı asıl o zaman terk etmeliydim onu... Destekleriniz için çok teşekkür ederim ayrıca, aklımı başıma getirdiniz. Sağ olun var olun
Ha bu arada merak eden bayanlar için bunlarda konserden çektiğim bir kaç kare, genel giriş olduğum için sabahtan akşama kadar bekledim güneş kaç kere çarptı saymadım ama değdi mi değdi vallahi mükemmel sahne performansı olan bir adam tip desen zaten o biçim... Baya eğlenceliydi bir dahaki gelişinde hep beraber gidelim
Ha bu arada merak eden bayanlar için bunlarda konserden çektiğim bir kaç kare, genel giriş olduğum için sabahtan akşama kadar bekledim güneş kaç kere çarptı saymadım ama değdi mi değdi vallahi mükemmel sahne performansı olan bir adam tip desen zaten o biçim... Baya eğlenceliydi bir dahaki gelişinde hep beraber gidelim