Kıskançlık seviyesi yükseldikçe aşık olma oranı da yükseliyor15-16 yaşlarimda daha yeni yeni erkek arkadaş edindigim zamanlardi. İp askili bazilarina gore acik şeyler giyiyordum. Arkadaşlarimin hepsi toplanip o cocuk seni sevmiyoooo sevse kiskanirdi biraz baksana umurunda degil filan demişlerdi.O yaştaki baskiya bak. Gercekten bazi kadinlari anlayamiyorum.
Neyse ki onlarin aklina uymak gibi bir cilginlik yapmamiştim.
Kaynanam benimle aynı evde yaşamak istemiyor diye konu açacak birazdan
Kaynana konusu gezdi gezdi gitti kız resmenKaynanam benimle aynı evde yaşamak istemiyor diye konu açacak birazdan
AhahahhahahahaKaynanam benimle aynı evde yaşamak istemiyor diye konu açacak birazdan
Neredesiniz gözlerimiz yollarda kaldıAhahahhahahahaabartmayın lütfen
Hayatta ne dertler varmış onlara bakmaya gittim gelicemKaynana konusu gezdi gezdi gitti kız resmen
Sevgilişkosu kıskansın, kaynanişkosu kısıtlasın, hayat bayram olsun
Darısı başına diyim mi ha diyim mi?Hayatta ne dertler varmış onlara bakmaya gittim gelicem
Direk benimkinin bütün kıskançlıklarını söylediniz resmenErgeglerlen çıkamazsın sen beni katil mi edecen kadın desin, o şortu giyersen bacaklarını kırarım senin desin, kuzen muzen anlamam elin adamına sarılmayacan desin, dışarı çıkarken benden izin aldın mı, annen yanındaysa bana ne ben yanında değilsem çıkmayacaksın desin. Böyle minnoş minnoş kıskançlıklar işte. Sivin irkik kiskinir çinki.
Yok çok teşekkür ediyorum ben olayı kavradım şu anDarısı başına diyim mi ha diyim mi?
Siz de buna güldünüz. Çok iyimiş ya.Direk benimkinin bütün kıskançlıklarını söylediniz resmen
Evet sadece nasıl bu kadar rahat rahat güvenebiliyor yani acaba ilgisizliğinden mi böyle bunu merak ediyorum. Yoksa beni kısıtlasın vs gibi bi durumu sorgulamıyorumBence kıskanıyor fakat bellı etmıyor. Anladım ben sızı bana karıssın vs ıstemıyorsunuz. Sadece neden yok dıye sorguluyorsunuz acaba mı dıyorsunuz. Çünkü etrafta o kadar cok baskıcı ınsan var kı bızlere yanlıs ogretmısler. Erkek arkadasımın dusuncesıne gore avuctakı kelebek gıbı kadınlar avucunu kapatıp senınle kalmasını sağlarsan onu oldurursun serbest bırakacaksın der hep. Mesela o da kıskanır ama yılda 1/2 belkı dırekt ıfade edemez farklı bır konuda surat yapar ama anlarım. Sen kıskanıyorsun vs demem.
Napim ağlayım mı millet kıskanç erkek arıyor ben bulmuşum ağlayım mıSiz de buna güldünüz. Çok iyimiş ya.
Kıskançlık gibi görmeye çalışınca daha mı katlanılır oluyor eşinizin size hapis hayatı yaşatmak istemesi?Direk benimkinin bütün kıskançlıklarını söylediniz resmen
Çok ihtimal var;Evet sadece nasıl bu kadar rahat rahat güvenebiliyor yani acaba ilgisizliğinden mi böyle bunu merak ediyorum. Yoksa beni kısıtlasın vs gibi bi durumu sorgulamıyorum
Aranıp bulunmayacak özellik tabi bu, haklısınız.Napim ağlayım mı millet kıskanç erkek arıyor ben bulmuşum ağlayım mı
Tabiki de o kadar da aşırı değil ama kıskanır yaniKıskançlık gibi görmeye çalışınca daha mı katlanılır oluyor eşinizin size hapis hayatı yaşatmak istemesi?
Allah kurtarsın kardeşDirek benimkinin bütün kıskançlıklarını söylediniz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?