Sevgilim kıskanç mı değil beni mi sevmiyo?

bence gayet normal yani aklı başında birisi belli ki. sevgiyle alakası yok hem kendine hem de size güveniyor demek ki. ek olarak sizin arkadaş seçimi konusunda da gayet doğru seçimler yaptığınızı, doğruyu yanlışı ayırt edebilen bir kadın olduğunuzu düşünüyor ki ses çıkarmıyor, müdahale gereği duymuyor.

veya şey diye düşünüyor da olabilir, yapacak insan ben karışsam da karışmasam da yapar, beni aldatır deyip bunu size bırakmış olabilir.

kıskansa bile en fazla ne yapabilir ki? tartışma çıkar hepsi bu. siz a dersiniz o b der, kavga olur. zincire vuracak ya da adamları yok edip öldürecek hali yok çocuğun.

Sevgilisi gözünde güller açtığı zaman da "imi bini siviyir" der artık

15-16 yaşlarimda daha yeni yeni erkek arkadaş edindigim zamanlardi. İp askili bazilarina gore acik şeyler giyiyordum. Arkadaşlarimin hepsi toplanip o cocuk seni sevmiyoooo sevse kiskanirdi biraz baksana umurunda degil filan demişlerdi. O yaştaki baskiya bak. Gercekten bazi kadinlari anlayamiyorum.
Neyse ki onlarin aklina uymak gibi bir cilginlik yapmamiştim.

Sizin yasiniz kucuk sanirim benim kirk yasinda bir ablam bu kafaydaydi.esinden bosandi.kiz arkadaslari ile bile disari cikmasini kiskanan bir hanzoyla evlendi.her gun evde kek borek yapiyor.ha mutlu.ben ciddi bunalirdim ama kiskanilmayi sevgi saniyorsaniz diyecek soz yok

Durduk yere dert ariyorsun.

Ya hayır tabii ki de sadece her şeyimi onaylaması normal mi diye merak ediyorum çünkü cidden çevremde böyle görmedim

Onaylanmayacak şeyler mi yapiyorsunuz? Yaptiklarinizin dogru olmadigini dusunuyorsaniz niye yapiyorsunuz? Dogru oldugunu dusunuyorsaniz adamin problem etmemesi neden garip?

Bisey yaptiginiz da yok yani yazdiginiza gore alti ustu arkadas buluşmasi neyini onaylayacak?
Başka karanlik işler ceviriyorsaniz bilemeyecegim.

kendimden biliyorum ben de kıskanç biri değilimdir ve beni kıskanılmasını da istemem . Bence sevmediğinden değil eminim seviyordur ama dediği gibi sana güveniyor ise kafasına takmaz bence çok şanslısın kıymetini bil :))

Özgüveni yüksek adam misss

Benim kardeşimde aynı ,nişanlısı o öyle diye daha çok kıskanıyor..

Kaşınıyorsun.
Bela mı arıyorsun?
Bulmuşsun sağlıklı, medeni adamı daha ne istiyorsun sorabilir miyim acaba??
Bence sorunlarin var.
Bilmiyorum bu konudan cok cekmis biri olarak seni ruh hastasi bir adam istedigin icin kiniyorum.
Cok sertim bu konuda cook.
Senin hayatina mudahale eden, senin kararlarini etkileyen kiskanclik ruh hastaligidir net!

Ne güzel işte güveniyor demek ki sana. Ülkedeki Her erkek senin erkek arkadaşın kadar olgu ve aklı başında olsa kadın cinayeti diye bir şey kalmaz.
Maçoluk adına yapılan kuru erkeklik, kıskançlık gösterilerinden nefret ediyorum

"Onaylamak" anahtar kelime bu. Çocukluğunda ebeveynleri tarafından onaylanarak buyutulen çocuklar, gerçek sevginin kıskanmak değil onu her haliyle onaylamak olduğunun bilincinde olurlar.
Bu oğlumuz için çok güzel bir meziyet.
Kiskanilmayi istemek sevgi ya da ilgi eksikliğinden kaynaklanır.
Yani çocuk normal kendine dert arama.

Ne çok seviyorsunuz ya kısıtlanılmayı, karışılmayı adam modern işte belli yani aklı başında kadına niye karışsın durduk yerde?
Sevgi, aşk illa oranı kapat buranı kapat demek mi :/
Ne güzel işte sana saygı duyan, seni beğenen ve giydiklerini sana yakıştıran bir sevgilin var.
İstiyorsunuz illa atraksiyon, bol kavga, her şeye karışan, kızan, kısıtlayan bir hanzo.
Valla seneler önceki sevgilim aynı senin istediğin tarz da biriydi ayrıldım olmadı.
Eşim de ne karışan, ne kısıtlayan bir adamdır.
Ben eşimle ilişki yaşarken oh be demiştim.

Kendini bilen insanla birlikte olmak çok güzeldir.

Konuyu okuyunca aklıma geldi.. 19 yaşındaki Güleda Cankel zamanında "kıskanmayan erkek de dantelli kilot giysin" diye bi tweet atmıştı. Sevgilisi tarafından başka bir erkekle konuştuğu için öldürüldü. Tamam gülüyoruz dalga geçiyoruz ancak durum çok ciddi. Kıskançlık, sahiplenmek sevginin göstergesi değildir. Sizi kıskanan, kısıtlayan erkeklerden uzak durun. Değiştirin şu zihniyetinizi. Her şeyimi onaylıyor diyorsunuz bir de.. Yok artık yahu.. Siz kendinizi ne olarak görüyorsunuz? Erkekten onay alması gereken bir robot falan mı? Allahtan karşınıza mantıklı bir adam çıkmış, psikopatın birine denk gelmemişsiniz..

bazı kadınlar belasını arıyor. kıskançlık adı altında öldürülen kadınları unuttunuz mu? ayrıca sevgiliniz seviyeli ve modern biri ama görünüşe göre siz onu kadın bir arkadaşı olsa darlamaya başlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…