- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Ya bulunmaz hint kumaşıAranıp bulunmayacak özellik tabi bu, haklısınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bulunmaz hint kumaşıAranıp bulunmayacak özellik tabi bu, haklısınız.
durduk yere dert bence.Herkese merhaba, çok fazla boş oturmaktan kendime sorun mu yaratmaya çalışıyorum bilmiyorum bu yüzden size sormak istedimbenim 1 yıla yakın bi süredir güzel giden bi ilişkim var. Kendisi çok anlayışlı, alttan almayı bilen, benim isteklerimi ve fikirlerimi dikkate alıp yerine getiren, tartışma ve küslük sevmeyen biri. Sosyal yaşamında görüştüğü tek kız benim diyebilirim. Dışarı çıktığı zaman hep erkek arkadaşlarıyla çıkar, nerde ne yaptığını bilirim hatta dışardayken bile arar napıyorsun falan diye. Benim ise hem kız hem erkek arkadaşlarım var. Erkek arkadaşlarımla dışarı çıktığımda karışmaz sadece dışardayken arar nerdesin napıyosun diye, giyimime de karışmaz. Hani desem ki kendisi de kız arkadaşlarıyla çıktığında karışmıyım diye yapıyo o da yok, çıkmıyor yani. Bana güvendiğini söyleyip hissettiriyor da. Ama sanırım kıskanılmak istiyorum. Ya da durduk yere dert mi çıkarıyorum sizce? Yani bunun sevmeyle bir ilgisi var mı
Sağol ablacım o kadar aşırı değil tabiki de ama kıskanır yani hani şu burnunu bile çıkaramazsın diyenler kadar da değil çıkıyorum dolaşıyorum sadece yerine göreAllah kurtarsın kardeş![]()
He dozunda diyorsun. O zaman normal. Burada bildiğin hayatıma karışsın beni kısıtlasın modunda gezen çok ya. alıntı yapınca direk öyle sandımSağol ablacım o kadar aşırı değil tabiki de ama kıskanır yani hani şu burnunu bile çıkaramazsın diyenler kadar da değil çıkıyorum dolaşıyorum sadece yerine göre
Kıskançlık erkeklerde bazen hastalık noktasına geliyor baş etmesi çok güç bir eylem ağrısız başına dert almak istemiyorsan devam et ilişkin böyleHerkese merhaba, çok fazla boş oturmaktan kendime sorun mu yaratmaya çalışıyorum bilmiyorum bu yüzden size sormak istedimbenim 1 yıla yakın bi süredir güzel giden bi ilişkim var. Kendisi çok anlayışlı, alttan almayı bilen, benim isteklerimi ve fikirlerimi dikkate alıp yerine getiren, tartışma ve küslük sevmeyen biri. Sosyal yaşamında görüştüğü tek kız benim diyebilirim. Dışarı çıktığı zaman hep erkek arkadaşlarıyla çıkar, nerde ne yaptığını bilirim hatta dışardayken bile arar napıyorsun falan diye. Benim ise hem kız hem erkek arkadaşlarım var. Erkek arkadaşlarımla dışarı çıktığımda karışmaz sadece dışardayken arar nerdesin napıyosun diye, giyimime de karışmaz. Hani desem ki kendisi de kız arkadaşlarıyla çıktığında karışmıyım diye yapıyo o da yok, çıkmıyor yani. Bana güvendiğini söyleyip hissettiriyor da. Ama sanırım kıskanılmak istiyorum. Ya da durduk yere dert mi çıkarıyorum sizce? Yani bunun sevmeyle bir ilgisi var mı
Ay yok ya Allah korusun bi ara öyleydi baktı kızıyorum biraz çeki düzen verdi kendine önceleri saf gibi bişey demiyordum insan büyüdükçe öğrenir ya bazı şeyleri çok doğru oHe dozunda diyorsun. O zaman normal. Burada bildiğin hayatıma karışsın beni kısıtlasın modunda gezen çok ya. alıntı yapınca direk öyle sandım![]()
Sevmeyle ilgisi yok.Herkese merhaba, çok fazla boş oturmaktan kendime sorun mu yaratmaya çalışıyorum bilmiyorum bu yüzden size sormak istedimbenim 1 yıla yakın bi süredir güzel giden bi ilişkim var. Kendisi çok anlayışlı, alttan almayı bilen, benim isteklerimi ve fikirlerimi dikkate alıp yerine getiren, tartışma ve küslük sevmeyen biri. Sosyal yaşamında görüştüğü tek kız benim diyebilirim. Dışarı çıktığı zaman hep erkek arkadaşlarıyla çıkar, nerde ne yaptığını bilirim hatta dışardayken bile arar napıyorsun falan diye. Benim ise hem kız hem erkek arkadaşlarım var. Erkek arkadaşlarımla dışarı çıktığımda karışmaz sadece dışardayken arar nerdesin napıyosun diye, giyimime de karışmaz. Hani desem ki kendisi de kız arkadaşlarıyla çıktığında karışmıyım diye yapıyo o da yok, çıkmıyor yani. Bana güvendiğini söyleyip hissettiriyor da. Ama sanırım kıskanılmak istiyorum. Ya da durduk yere dert mi çıkarıyorum sizce? Yani bunun sevmeyle bir ilgisi var mı
Ağlamayın, sarılıp öpün akşam gelince de ayaklarını falan yıkayın. Çok mutlu olacaktır eminim.Napim ağlayım mı millet kıskanç erkek arıyor ben bulmuşum ağlayım mı
Benim yazdığım ironik mesajın aynısıymış adam ama dozundaHe dozunda diyorsun. O zaman normal. Burada bildiğin hayatıma karışsın beni kısıtlasın modunda gezen çok ya. alıntı yapınca direk öyle sandım![]()
Ay niye bana sardınız ya Allah aşkına öbür mesajları da okuyun öyle yazın terbiyesizleşmek istemiyorum saygısızlık yapmak istemiyorum ondan yazmayın banaAğlamayın, sarılıp öpün akşam gelince de ayaklarını falan yıkayın. Çok mutlu olacaktır eminim.
Ben yazmadım ki siz beni alıntılayıp yazdınız ben de size cevap verdim. Komik oldu böyle yızmıyın bini diyince. Siz yazmasaydınız yazmazdım zatenAy niye bana sardınız ya Allah aşkına öbür mesajları da okuyun öyle yazın terbiyesizleşmek istemiyorum saygısızlık yapmak istemiyorum ondan yazmayın bana
Tamam haklısınızBen yazmadım ki siz beni alıntılayıp yazdınız ben de size cevap verdim. Komik oldu böyle yızmıyın bini diyince. Siz yazmasaydınız yazmazdım zaten![]()
Durduk yere dert çıkarıyorsunuzHerkese merhaba, çok fazla boş oturmaktan kendime sorun mu yaratmaya çalışıyorum bilmiyorum bu yüzden size sormak istedimbenim 1 yıla yakın bi süredir güzel giden bi ilişkim var. Kendisi çok anlayışlı, alttan almayı bilen, benim isteklerimi ve fikirlerimi dikkate alıp yerine getiren, tartışma ve küslük sevmeyen biri. Sosyal yaşamında görüştüğü tek kız benim diyebilirim. Dışarı çıktığı zaman hep erkek arkadaşlarıyla çıkar, nerde ne yaptığını bilirim hatta dışardayken bile arar napıyorsun falan diye. Benim ise hem kız hem erkek arkadaşlarım var. Erkek arkadaşlarımla dışarı çıktığımda karışmaz sadece dışardayken arar nerdesin napıyosun diye, giyimime de karışmaz. Hani desem ki kendisi de kız arkadaşlarıyla çıktığında karışmıyım diye yapıyo o da yok, çıkmıyor yani. Bana güvendiğini söyleyip hissettiriyor da. Ama sanırım kıskanılmak istiyorum. Ya da durduk yere dert mi çıkarıyorum sizce? Yani bunun sevmeyle bir ilgisi var mı
Herkese merhaba, çok fazla boş oturmaktan kendime sorun mu yaratmaya çalışıyorum bilmiyorum bu yüzden size sormak istedimbenim 1 yıla yakın bi süredir güzel giden bi ilişkim var. Kendisi çok anlayışlı, alttan almayı bilen, benim isteklerimi ve fikirlerimi dikkate alıp yerine getiren, tartışma ve küslük sevmeyen biri. Sosyal yaşamında görüştüğü tek kız benim diyebilirim. Dışarı çıktığı zaman hep erkek arkadaşlarıyla çıkar, nerde ne yaptığını bilirim hatta dışardayken bile arar napıyorsun falan diye. Benim ise hem kız hem erkek arkadaşlarım var. Erkek arkadaşlarımla dışarı çıktığımda karışmaz sadece dışardayken arar nerdesin napıyosun diye, giyimime de karışmaz. Hani desem ki kendisi de kız arkadaşlarıyla çıktığında karışmıyım diye yapıyo o da yok, çıkmıyor yani. Bana güvendiğini söyleyip hissettiriyor da. Ama sanırım kıskanılmak istiyorum. Ya da durduk yere dert mi çıkarıyorum sizce? Yani bunun sevmeyle bir ilgisi var mı