E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Selam kızlar, sevgilimle aram çk bozuk anlatılabilecek gibi bile değil, özetlemeye çalışayım. Geçen hafta ilk benim tam anlamamam ve onun sesini yükseltmesiyle baslayan 2 tane hatam oldu sonra tüm düzen bozuldu , günlerce aradım ancak cok cok kızgınım sana dedı açmadı tellerını, aldatmadıgını biliyorum aldatıyo olsa bu tavrı takınmaz tavırlarını da az cok tanıyorum ama şu an hem benle konusmuyor hem aramıyor, msn açınca ben konusuyorum bagararak cevaplar verıyor ayrıca ayrılmak ıcın bahane mı bunlar bıraktırmaya mı calısıyorsun deyınce ne ayrılması ben bahane bulmam ayrılırız falan dıyor ayrılmak ıstemıyor göya, ona özel bır msn acmıstım ve o msn de silindı dün ve nasıl olur dün acıktı bugun silindı dıyor kızıyor onu bulucaksın dıyor kı bulmama ımkan yok.
Eskıden aldatırdım aldattıgımdan da şüphe edıyor olabılır.
Telini aradığımda acmıyor durmadan bagarıyor.
Gelecek için planlarımız vardı çok çalışması para biriktirmesi gerekiyordu işleri de çok yogun zaten gecelere kadar çalışıyor yemek bile yemiyor.
Ben de şu aralar bu yüzden işe girme planları yapıyorum ki ben de kazanayım diye kıskanıp mı uzaklaşıyor moralimi mi bozmaya çalışıyor.
Baska kız oldugunu sanmıyorum kendını bana ayrıldırtmak ıcın yapıyor olabılır mı dıyorum hayır bırakıyor gıbı de degıl süreklı tek yaptıgı bagarmak, dün küfürler edıyordu bugün bagarıyor ve sımdı msni de kapattı hiç ulasamıyorum.
Şu aşamada tamamen kendi haline mi bırakayım isterse döner gelir sakinleşir mi. Uğraşınca da pek sonuca varamıyorum ama en azından iletişime geçmiş oluyorum. Ya bilmiyorum kızlar. Sizce nasıl bir ruh hali içinde ben ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız. Ayrıca şunu da söyleyeyim bana tapar sever çok çok sever yani hep çok severdi ondan da şüphem yoktu.
:enbuyukkk:
Ben onu cok eskiden aldatmıstım ılıskımız yenı 4 aylık
2 sene evvel cıkarken aldatıp bırakmıstım, hep cok severdı benı , sonra yenıden cıktık
sımdı yenıden cıkıyoruz artık aldatmıycam vs demıstım sadık oldugumu da bılıyor ama sanki msnini sildim diye de sinırlendı, her seye sınırlenıyor, gecen haftakı kavgamızdan cıktı sorun kavga ettık
ayrılcan mı dıyorum hayır ama bagarıp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?