• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle ayrıldık geri arar mı ? lütfen yardım edinn :(

Bzm ilskmzd ayrlık knsunu açn bnim ztn mesela kavga edrkn ne ayrlck msn ayrlyo musun btti mi dye soryrum sürklı o ne alaka sçma sapan knşma dyo ama bn onu yola getirirm düsnceszle damarna bsnca o da he ayrlym dyo , ama imalı bi şekld cdi ayrlma amcı gütmdn sylyo snra da iki taraf da inat edyo

Ya bi sorun varsa oturun konuşunda, ayrılalım demeyin o zaman ikide bir... Sonra sıkıntı çekersiniz böyle.

Bu ne yahu canınız sıkılınca göz korkutmak için filan ben ayrıldım yok ben ayrıldım. Hem ben sensiz olamam yazmışsınız arayınca da yok demişsiniz eee aramış işte yazdıklarınızı telde de deseydiniz o zaman bir şey anlamadım ilişkinizden hem nazlı olayım ama arasın da ısrar da etsin o yalvarsın. Bitsin daha iyi zaten nedir bu yani seviyorsan açıkça söyle seviyorum diye aradığında soğuk durma ama siz çocuksunuz ki daha böyle nereye kadar gider.

arasa ne olucak ki...bir ilişkide kopmalar başlamış sa ondan bir hayır gelmez bu ilişkinin sonu yok...
şimdi ararsa sonra yine aynısı olucak böyle ola ola bir gün tam anlamıyla kopucak...

farkındayım zaten arasa bi bi daha ayrılık lafları etmesine izin vermycm ama sorun aramasında iştee

Bi kerecik dayan, arama sonra o da böyle davranmayı bırakır. Bak sana tavsiyem telefondan uzak kal. Ben işyerindeyken dolabıma kitliyordum walla. Sen de çantana koy ya da bulunduğun odadan başka bir odaya koy. Sesini de kıs. Tv izle oyala kendini..

boşverin biraz daha büyüyün bence, ciddi değilse ilişki yaşamak çok gereksiz. böyle sen ayrıldın ben ayrıldım, yok akıllansın şundan bi ayrılayım düşünceleri filan çok komik. demek ki henüz hazır değilsiniz arkadaş kalın doğru demiş sevgilin

Back
X