• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim işten çıkmamı istiyor

Dip not : eğer şu an seni zamanla avlayabilecek ceylanları görüyorlarsa çıkacağım dediğinde başına iş açacağı varsa da öne alabilirler en iyisi maaşını al ertesi gün ara gelemeyeceğini anlat

çıkmama bir şey diyeceklerini sanmam

Böyle bir iş ortamında para için durulur mu? Bir ay iki ay daha diyosun ama o iki ayda başına bir şey gelirse? Yani desen ki baskı görüyorum patronumu sevmiyorum işte dışlanıyor um vs vs dur canım iki ay sabret derim de bu işte olmaz yani. Hala ciddiyetin farkında değilsin cevaplardan anladığım bu.

Böyle bir iş ortamında para için durulur mu? Bir ay iki ay daha diyosun ama o iki ayda başına bir şey gelirse? Yani desen ki baskı görüyorum patronumu sevmiyorum işte dışlanıyor um vs vs dur canım iki ay sabret derim de bu işte olmaz yani. Hala ciddiyetin farkında değilsin cevaplardan anladığım bu.

ya farkındayım gözünüzde aşırı kötübir yer canlanıyor biliyorum. inanın ben de memnun değilim her anlamda ama şimdi istesem de çıkamam malum yıl sonu. tüm planlarımı şubat ayı sonrası içi yaptım. hepsini bozmayı ertelemeyi göze alamıyorum.

Ben başlığı görünce, direk sevgiline yüklenecektim ama konuyu okuyunca adam haklıymış yaa

Back
X