Sevgilim istediğini yapmayınca beni hep TEHTİD ediyor :( yardim edinn

Ben bogle asigim deyip de hayatini bi okuze adayanlari anlamiyorum ama. Nasil oluyor bu boyle insan sevdigini tehdit eder mi? Bu neyin kafasi sen bunu anlayamayacak kadar asik olamazsin her halde
Adam gt meme görüm istiyor bu arada kızlar ben erkeklerin içindeyim ortaokuldan beri o çekip atılan fotolar varya yok gt meme dekolte falan filan onların hepsi erkek muhabbetlerinde geçer sizin üzerinizden prim yapar erkekler bak bu kız bana foto attı filan bunlar erkekler arasındaki güç gösterisidir sonrada arkanızdan dalga geçerler

Yazma demissin ama yazacagim ayril hemen , boyle sevgi olmaz adam seni sen oldugun icin istemiyor . Bugun uzakta oldugun icin dekolte istiyor yan yana olsaniz ne isteyecegini sen tahmin et. Sonra da kullanilmis mendil gibi atilip burada yazarsin yardim edin diye. Baligin cok pis kokuyor haberin olsun .

Aynen öyle

Aynen kizlar lutfen dikkatli olun hayata sadece bi kere geliyorsunuz ve pisman olacak seyler yapmayin hic biseyin geri donusu yok bu hayatta!

Belki de twitterda sahte bir hesapla senin fotoğraflarını ortalığa atıyordur?
Olur mu olur.

İkiniz de tavır olarak halen olgun değilsiniz, karşınızdaki kişi laftan anlamayan ve sevgiyle ilgisi olmayan biri, ve siz de malesef herşeye göz yumuyorsunuz. Düzeltilcek birşey yok, benimde böyle bir ilişkim vardı hem de aynen sizin yaşınızdaydım ve o da benden 2 yaş büyüktü. 2.yılımızı bile göremeden bitti çok şükür, bir yerden sonra ya siz kafayı sıyırcaksınız yada ilişki bitecek. Şuan herşey tozpembe gözükse de.

İlişkini kurtarmak istiyorsun hımmm. Ortada ilişki göremedim, ama karşı Tarafın seni kullanmasından bahsediyorsan bence buna izin vermemelisin. Kim bilir nerede kullanıyordur yada kullanacaktır o resimleri?

Igrenc bir erkek modeli

Sebi resmen kullaniyor , Seven erkek sevdigi kadini tehtit edip resim istemez

Ac gözünü , vur tekmeyi gitsin..

Konu birtek banamı sahte geldi? Konu sahibi denebilecek herseyi deyip, ımı litfin iyli dimiyin, bin iyrilmim deyince Bi kıllandım ben. Bence devam et ilişkiye hatta çıplak fotoda at, haftayada onun içimin konu aç, bayadır öyle konu açılmamış

Size giren soğukluk girmiş allah bilir orda sevgilisi ya da takıldığı birileri vardır mutlaka aptal olmayın ne bu aşktan gözüm kör halleriniz at canım dekolteli fotoğraf adamı rahatlatırsın tövbe tövbe

İnsan hiç mi kendini düşünmez arkadaşım sana dersteyim diye yazamayan adam neden sürekli çevrimiçi acaba böyle tiplere neden gözü kapalı güveniyosunuz. Hangi aşık adam sevgilisinden dekolte fotoğraflar ister bir de tehdit eder böyle saçmalık görmedim.

Yakın arkadaşım yaşadı böyle bir olay.
Adama göndermiş zamanında iç çamaşırlığı fotoğraflar . Ciplak olarak üst tarafı çekmiş göndermiş . Ne yaşadılarsa yaşamışlar bir seyler ayrıldilar.
Adam ayrıldıktan sonra face hesabından paylaşmış hepsini.
Hatta bir arkadaşı yazmış arkadaşıma bir şeyler o da tersleyince " x in altındayken niye sesin çıkmadı bana mi atarlaniyon " gibi bir şeyler yazmıştı bunu paylaşmıştı face hesabından. Tüm okul duymuştu o zamanlar 16-17 falandik bizde.
Aman ha diyeyim güvenme .

Sakin istedigini yapma. Taviz verirsen inan senden hep fazlasini ister. Elini veriyorsun kolunu kopariyorlar.
Dekolteli fotograf felanda atma, yarin öbür gün ayrilirsan bu adamin resimlerini paylasmayacagina garanti veremezsin. Kocanmiki senden dekolteli foto istiyor? Ne alaka, sevgiliktede bir sinir olur. Sinirliyse hep böyle gider, sonunda cekemezsin, kisiliginde gider. Yipranirsin.

Saf mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…