Sevgilim istediğini yapmayınca beni hep TEHTİD ediyor :( yardim edinn

Heh

Heh iste canim hariksain yok canim arada nadiren telefonda konusuruz kontor yok :d arada skype falan aciyoruz oyle iste

Bu zamanda konuşmaya kontor bahane seven insan bi şekilde duymaya çalışır sesini.

Yazık etme kendine bence. Çözüm basit.

Yol ver gitsin... Bugün fotoğraf göndermedin diye tehdit eden, yarın gönderdiğin fotoğrafları internete yaymakla tehdit eder. Konuşmazsa konuşmasın. Şu zamanın ergenlerindeki ego da kimsede yok.
Yazık etme kendine...Sana gerçekten değer veren seven biri senden dekolteli fotoğraf istemez. Bunu aklından çıkarma.

Kızım bak ben senden baya büyük bir ablan hatta teyzenim. Bak bu tipler öyle genç kızlardan fotoğraf ele geçirip sonra tehdit ederek istemediği herseyi yaptiriyorlar hatta arkadaslarina bile yaptiriyorlar.bu işlerin çetesi var.

Bu çocuk hiç güvenilir biri gelmedi bana.

Masum Öpücükler elele gezmeler basini omzuna koymalar bir iki ufak kıskançlık budur yani senin yasayacagin.

Kızım şu an algilayamiyorsun ama suna emin ol erkeklerin aradigi en onemli sey masumiyettir.

Sakın yaşına uyup da yanlış birsey yapma. Yaptığın her harekette ailem duysa ne derdi bunu düşün. Tabiki gençliğini yaşını yaşayacaksın herseyi de ailenin bilmesi gerekmez ama böyle uç şeyler dekoltesi fotoğraf filan hiç girme bu işlere. 10 yıl geçse de çıkar birgün karşına.

Çok tehditvari bir kişilikmiş çoook yakışıklı öküz.
Ne tuhaf diyaloglar bunlar.
Sen onun istediği resimleri at o zaman görürsün tehditi.

Zaten şu tehdit kelimesini bir doğru bir yanlış yazmışsın kafam karıştı.

Resmi falan geç ilk fırsatta seks yap onu istiyo çünkü, Allah muhafaza ya terk ederse seni aman aman aşık mezarı dolu ortalık

Cidden kınamak ya da ukalalık yapmak istemiyorum, biz de o yaşlardan geçtik ama kimseye kullandırmadım kendimi, aşkından geberdiğim oldu dönüp bakmadım karakterim kaybetmeye dayanamayacağım tek şey oldu hala öyle, 30 yaşındayım bir oğlum var eşim istiyo diye istemediğim hiçbir şeyi yapmam, yeni nesil süzme mi nedir ben anlamadım, bu aşk mı bu sevgi mi yaa

Uzak dur canım sen bu çocuktan... Niyeti hiç iyi değil. Sakin fotoğraf falan atma, bunlari ilerde sana kullanacağına adımız gibi eminiz... Bak burda bütün ablalarin aynı fikirde. Bu çocuk seni sevmiyor.. Bir an önce kurtul sen bundan...

manyak midir nedir ergen gerisi
guzel kizim kardesimden kucuksun.aklin mi yok senin?
ne demeye bu cocukla devam ediyorsun?

Bizde o yaşta olduk ama bilmiyorum eğer karşıma öyle biri çıksa hemen by derdim calla safariniz ah be kızım

Yeminle dayak istiyosunuz, bu nesli yorulup yorulup dövmeli

Kızım senin aklın yok mu o resimlerin elden ele gezmeyeceģi ne malum, erkek muhabbetine meze olmayacağın ne malum

Ne demek aramamak, üstelik bu iletişim çağında, eşim o zamanlı sevgilim askerdeyken 2 saat sıra beklerdi beni aramak için siz aşkı ne sanıyorsunuz yaa,laf biterdi nefesimizi dinlerdik hey gidi g.tünü çek memeni çek ne bunlar

Ben bogle asigim deyip de hayatini bi okuze adayanlari anlamiyorum ama. Nasil oluyor bu boyle insan sevdigini tehdit eder mi? Bu neyin kafasi sen bunu anlayamayacak kadar asik olamazsin her halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…