Sevgilim için hediye tavsiyesi

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.269
2.191
133
Kızlar sevgilim korona virüs sebebiyle bu aralar çok yoğun çalışıyor ve onun için üzülüyorum.Bana çok yansıtmak istemese de bu süreçte zorlandığının farkındayım ve biraz da olsa mutlu olması icin ona bir hediye göndermek istiyorum ama hediyeye tam karar veremedim.sizce ne tarz bir sürpriz hediye secmeliyim önerileriniz neler?

Sağlık çalışanı mi sevgiliniz? Yani mesela gün sonunda evine gidebiliyor mu nasıl bir ortamda çalışıyor, zevkleri ne vs vs

Kargo şirketlerini meşgul etme bence zaten sıkıntıdalar.Şu dönem biraz hafiflesin o zaman alırsınız hediye.Dilinizle eyleyin adami en güzel hediye şu dönemde daha makbule geçer😉

İnternetten verilen siparişleri zaten sipariş verilen site yolluyor ama

En güzel hediye anlayışlı olmak bence. Sevin sevdiğinizi belli edin. Sıkıntısı varsa paylaşın oh mis. Kargo calıs anları helak oldular...

Kargo çalışanları bedava çalışmıyor canım bu zamana kadar kargoları keyfi bir şekilde bekletip dağıtım yapmadıklarına saysınlar yorgunluklarını. Yorulsunlar, bunca insana evde olunsa bile geldik bulamadık demelerinin cezasıdır belki de. Zile bile basmadan etiket yapıştırıp kaçmalarının hakkıdır alınan. Ver istediğin siteden beğeneceği güzel bişeyin siparişini. Tarzına göre herhangi birşey. Bi yerde okumuştum seven sevdiğine kar küresi alsın yazıyordu.

Bence de bu virüslü günlerde çok mecbur olmadıkça birşey alınmamalı sonuçta dağıtım yapan da bir insan tamam şirket yolluyor ama gelene kadar nefes yoluyla yada temas yoluyla virüs kapabilirler onlar da insan...

Şu kargo çalışanları duyarını cidden anlamıyorum. İnanın sektörün çalışır vaziyette olmasından ve işlerini kaybetmemekten son derece memnun onlar. Şu dönemde eğer paranız ve iş güvenceniz varsa tüketimi korona sonrasına erteleyip internet alışverişinden kaçınmanın kimseye herhangi bir faydası yok aksine ekonomi iyice duraklar bu mantıkla.

Kargo çalışanları günde teslim etmeleri gereken paket sayısından bağımsız olarak sahada çalışmaya devam edecekler çünkü.

Konu sahibi sende azıcık detay ver hediye önerisi istiyorsan. Adam yalnız mı yaşıyor, ailesiyle ya da arkadaşlarıyla mı? Sevdiği şeyler neler? Hobileri burcu vs. Bildiğimiz tek vasfı senin sevgilin olmasıyken nasıl karşı tarafı mutlu edecek bir hediye önerisi gelebilir ki burdan sana?

Yoğun çalışan birinin hediyeyle mest olacağını düşünmüyorum açıkçası. Kargo çalışanlarının halinden en iyi o anlıyordur. Enfekte olma riskine rağmen ekmek parası uğruna, edilen yeminler uğruna çalışıyor insanlar. Anlayışlı olmak, yüreklendirmek, morali bozuksa destek olmak daha önemli

Kahve hediye kutuları oluyor içinde kupa, french press, kolonya vs. Koyulabilen bence erkeğe çok hoş hediye olur

Sağlık çalışanı mi sevgiliniz? Yani mesela gün sonunda evine gidebiliyor mu nasıl bir ortamda çalışıyor, zevkleri ne vs vs

Evet sağlık çalışanı.Gitar çalmayı seviyor,kitap okumayı çok seviyor filan ama şu an ona pek vakti yok.doktorlukla ilgili baskılı tshirt,polar filan buldum internetten.o tarz spor şeyleri seviyor

Güzel bir kitap ve kahve fincanı görmüştüm çok tatlı çiftler için ondan alabilirsin yanınada birkaç çeşit kahve güzel bir not ekleyip modunu yükseltebilirsin 🤩

Back
X