sevgilim icime bosalmiyor

Konu sahibi neden banlandı?

Ya eh ve kızım be Allah'ın sevgili kulusun da haberin yok adam seni sallamasa yapardi asıl bunu, ertesi gün hapiyla hamile kalınıyor, arkadaşın tehlikeli sularda yüzüyor biraz daha devam ederse çocuğu olmaz uyar bence, sen de aklını başına topla da bu işin sonu kötü.

İddiaya girelim mı kızlar ne kadar süre sonra "hamile miyim ne yapacağım" diye düşer buraya bu arkadaş.

Zevk alacakmış yasayacakmis. Allah'ım nerde bu akıllar.
Hamileyken bile korunuyoruz eşimle, enfeksiyona daha açık olunuyor diye, bunlar nasıl cahil cesareti işler pess.

yıkanma temizlenme derdi derken anında kalkmaktan yoksa boşalma olmasa da her turlu yıkanılması taraftarıyım adfjf
İlişki sonrası duş almak ayrı içinden çıkan meniyi temizlemeye çalışmak ve o yapışkan his ayrı şeyler. Şahsen bu konuda ben de prezervatifin varlığından çok memnunum. Bana da temiz geliyor.

bekar iken bende merak ederdim ama sevgilim hiç içime boşalmazdı bende istemezdim. Ama evlendikten sonra da fatkettim ki sadece içinde penisin kalp atışı gibi atmasını hissetmekten başla bir his yoktur. Bence sevgiline teşekkür et.

Hissedilmiyor ki.çok istiyorsan adetten bir gün önce ya da bir gün sonra dene.

Sizin o isteginiz bir garip. Ciddi iliski süren erkeklerde bu soru olmaz. Sadece sizinle gelecek düsünmeyen erkeklerde olur.

Belki de düşmez senelerce ya da hiç çocuğu olmayan insanlar çok yaygınlaştı artık.

ertesi gün hapı 1 yılda yanlızca 2 kere alınabilir çıldırdın mı yeri gelir evliler bile içe boşalmayı yapmıyor korunmak için sen sevgilinden böyle bişeyi nasıl bekliyebiliyosun sakın içime boşal falan deme çocuğa evlenmedende zina yapma

Ertesi gün hapları çok çok zararlı. Arkadaşınız çok yanlış yapıyor. Bu arada içine boşalması kadına ekstra bir zevk falan vermiyor, yani hissetmiyorsunuz bile o akışı ama sonradan wc falan gidince geri akması sevimsiz bile olabiliyor. İçinize boşalması size ancak belki pskolojik olarak zevk verebilir. Eper o istemiyorsa ısrar etmeyin. Sordunuz mu neden istemiyor? Belki de korunma yönteminize güvenmiyordur. Bu arada korunuyorsunuzdur umarım çünkü geri çekilme /dışarıya boşalma bir korunma yöntemi değildir, riski yüksek.

Hormonlar saçından ayak tırnağına kadar her şeyini etkiliyor çirkinleşirsin.
İçmez de gebe kalırsan ortada bi çocukla kalırsın.
Her fikfik sonrası bonibon gibi iç de bozulan hormonlarının sonrasında fikfik yapacak kimseyi bulamaz hale gel.

aşko içine boşalırsa öyle aman aman bişey hissetmezsinki, bi kasılma oluyor, bi nabız atışı gibi sıcaklık oluyor, hortumla içime su sıkılmış gibi olmuyorum valla. merak ediyo olabilirsin deneyimlemek istiyoda olabilirsin ama erken bence

Yo emin değilim ihtimal dahilinde sadece.Ben öyle hissettim diyelim , konu sahibi de evlilik istemediğini anlamış o da hissetmiş
Başlığı yazan zaten erkek orası su götürmez de. Bu üye de net çüklü ya, ne zamandır yorumları bi tuhaf geliyodu şu an daha da emin oldum. Du bakalım ipliğin ne zaman çıkacak pazara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…