sevgilim icime bosalmiyor

Şu an ilişkim yok ama olduğu zaman için söylüyorum. Hadi benim çocuğum olmadığı için boşalıp boşalmaması sorun değil de hamile kalsan ne olacak? Bir de üstüne evlenmediğini ve çocuğu da aldıramadığını düşün? Sevgiline sordun mu bunun nedenini?

istiyorum en azindan 1 kere o ani yasamak istiyorum
Tamam sevgilin korkuyor hamile kalır evlenmeye mecbur kalırım diye peki sen kendimi kullanılmış hissediyorum o zevki yaşamalıyım demişsinya. Şuan bakarsınız ilişkiye giriyorsunuz kullanmak degilmi.çekse gitse ne yapabilirsiniz.evet korkuyor sevgiliniz hapı için öyle yağın yada iğnesi var aylık vurulun gözünün önünde içi rahat etsin.uzun bir ilişki ve çocuk istemiyor işte anlamayacak ne var haklıda yani nikah yok cinsellik zaten var ihtiyacınıda görüyor .niye risk alsın ki

Ben de şaşırdım zevk alınan bir şeyse ben niye almıyorum diye
Maksat zevk degil ama zevkte olabilir.sipermin yararlı olduğunu canlı olduğunu okumuştum.isteyebilir normal ben anormal karşılamadım.Anormal olan sevgilisinin ileriyi düşünerek kendini garantiye alması.kadının hiçbir garantisi yok.

Nikah la ikna edersin.nikah olmadan ilişkiye girme seviyorum diyorsun .çeker gider ben ilişkiye girdim 1.5 yıl oldu diye kimseye diyemezsin.yazık olan kadınlara oluyor .seviyorsa ciddi düşünüyorsa aile oluşturun adam evliyse orası dahada vahim ay bilemedim kafam karıştıı

Zevk almak istiyorum yazmış konu sahibi.Yararlı olması başka bir şey.Zevk veren bir şey değil en azından ben hissetmiyorum. Yararlı olan zevk de verir diye bir şey yok.Adam kendisini garantiye alıyor o da ayrı konu.Konu sahibinin de beni kullanıyor mu diye sormasının sebebi de o

Merhaba öncelikle ertesi gün hapları çok zararlı yılda 3-4 ü geçmemesi gerekiyor diye biliyorum. Ve sana şöyle söyleyeyim işine boşalması kadar tehlikeli bi durum yok o haplar seni %100 oranında korumuyor ve kendimden biliyorum haddine değil biliyorum evet ama bi erkeğin sizi ödül olarak görmesine izin vermeyin özellikle de cinsellik konusunda size karşı bunu kullanabilir de kimseye sonsuz güvenmeyin

arkadasimin sevgilisi bunu her iliskilerinde yapiyor benim sevgilim yapmiyor beni kullanmak mi amaci 1 yildir cunku gerçekten internette de okudum seven erkek yapiyor cunku dusunmuyor
Seven erkek sevdiğini tehlikeye atmak istemez dokunmaya bile kıyamaz da işte bize dokundu aa seviyor beni diye düşünüyoruz ama ne salaklık

Ben orada isteyebilir ben anormal karşılamıyorum.derken zevk almak isteyebilir dedim zaten. Beni kullanıyormu dedigi şeyede evet kullanıyor diye açıklama yaptım zaten

Maksat zevk degil derken kadının maksadı zevk degil aslında kendini garantiye almak.belkide hamile kalmak.bu arada spermde faydalı.hap diyor onun garantisi yok.sevgiliside kendini garantiye alıyor.içine boşanmasını istemesi normal.herkesin zevk alma şekli farklı olabilir yadırganacak bir durum yok.burda anormal olan başka

Kızım sen gerizekalı mısın? Git bir röntgen çektir beynin var mı yok mu diye

Ağlamana sebep olan derdini s.. neyse Ramazan ayı..

İnş boşalır da hamile kalırsın. Sizin gibiler yüzünden olan oluyo zaten

İkan edemezsin. Cinsellikte iki tarafın rızası, sınırları ve güveni önemlidir. Eğer istemiyorsa yapabileceğin bir şey yok. Madem bu kadar isteklisin git kadın hastalıklarına doğum kontrol hapına başla. Çok saçma bir soru gerçekten.

Annene sor bakalım zevkli mi yüzün varsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…