sevgilim icime bosalmiyor

Ha bu arada daha önce evlenmiş birisi olarak söylüyorum, evliler de korunuyor dikkat ediyor bu duruma. İçine boşalınca öyle ekstradan alınan bir haz yok bana göre. Önemli olan ilişkinin kalitesi, karşılıklı olarak istenilen şeyleri yapıp tatmin etmek. İçine boşalmadan da gayet büyük haz alınabilir.

şu cocugu bi dogurayım eşim hayatımızın geri kalan bölümünde korunabilir ajsvahgfdbf mis gibi yıkanma temizlenme derdin yok ooohhh başka cocuk da istemiyorum harikaaa ahhaha
yıkanma temizlenme derdi derken anında kalkmaktan yoksa boşalma olmasa da her turlu yıkanılması taraftarıyım adfjf

İnternette her yazılana inanmayın. Konu fake sanırım. Diyelim ki gerçek ; erkek kadının içine boşalmıyorsa kendini garantiye alıyor cümlesinin ne alakası var? Ne güzel bilinçli biriymiş. HPV virüsünden de korkunuz yok anlaşılan.
o virus spermden gecmez ki komple iliskiyle alakali
arkadasimin sevgilisi bunu her iliskilerinde yapiyor benim sevgilim yapmiyor beni kullanmak mi amaci 1 yildir cunku gerçekten internette de okudum seven erkek yapiyor cunku dusunmuyor
e kadin da hala mal gibi ertesi gun hapi icip yumurtalarini omlet mi yapıyor? bu sevgili mi seviyor kizi?
insan gibi korunsun madem hapla oyle girsin iliskiye.
sizin de ozendiginiz seye bakin.
adam tam ustunuzden cikacakken ahtapot gibi sarin madem bacaklarinizi - çıkamasin disari , hapsedin adami.
sonra hamile kaldiginizda "ben istemedim" diyince kurtajda yaninizda olsun destek olsun diye o arkadasiniz gelir artik

Yo emin değilim ihtimal dahilinde sadece.Ben öyle hissettim diyelim , konu sahibi de evlilik istemediğini anlamış o da hissetmiş
Burada aklı başında biri var o da sevgilisi.
Erkekler içe boşalma durumunda daha çok zevk alırmış (!). Erkek arkadaşım bunu istemiyorsa beni sevmiyor demeye getiriyor da alakası yok. Korunan erkek bilinçli erkektir. Spermlerini saçan seviyor bunlar.

arkadasimin sevgilisi bunu her iliskilerinde yapiyor benim sevgilim yapmiyor beni kullanmak mi amaci 1 yildir cunku gerçekten internette de okudum seven erkek yapiyor cunku dusunmuyor
Çok üzüldüm cnm ya valla büyük dert Allah düşmanima göstermesin:cry:

Burada aklı başında biri var o da sevgilisi.
Erkekler içe boşalma durumunda daha çok zevk alırmış (!). Erkek arkadaşım bunu istemiyorsa beni sevmiyor demeye getiriyor da alakası yok. Korunan erkek bilinçli erkektir. Spermlerini saçan seviyor bunlar.
Bence konu sahibi sevgilisinin onu sevmediğini düşünüyor.Gerçekten sevmediğini düşündüğü için kendine kanıt arıyor .Kendince beni sevse yapardı vs. diyor kendni garantiye alıyor diyor aslında adam normal davranmış.Olması gerektiği gibi , yoksa konu sahibinin zevk almak istiyorum demesi falan bahane .

Saçma bir düşüncesi var sevse hamile bırakırdı gibi.

Konu fake gibi olmasa bile yasiniz kücük bence arkadasinizda öyle. içine bosalinca kadinin zevk aldigi falan yok hayatimda ilk kez böyle sacma bir sey duydum hshshshshd erkek arkadasiniz gayet akilliymis. yarin bir gün gebelik olursa kafanizi taslara vurursunuz. korunmak her anlamda daha iyi bebek düsünmeyince. kac saat temizlenmekle uğraşıyorsun 😏

Buradan çağrım ve ricamdır🙏

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Eğitim Bakanlığına 10-20 yaş arası için jinekologların görev alacağı, her yaş aralığı için uygun anlatımlı cinsel eğitim dersi vermek istediğiyle alakalı yazışmalar yapıp okullarda ek ders mi olur ne olur bilmiyorum ama özellikle kadınlara düzenli eğitim verilmesi yönünde karar almalılar.

dune kadar evlenmeyi istedigini dusunurdum ama dun arkadasimla konustuktan sonra evlenmeyi yalandan dusundugunu anladim cunku beni hayatinda evlenicek bir kadin olarak gorseydi bunu coktan yapardi o zevki ikimize de verirdi seven erkek veriyor zaten korkmuyor yapiyor
Beyin yerine ne taşıyorsunuz cok merak ettim.

Bence konu sahibi sevgilisinin onu sevmediğini düşünüyor.Gerçekten sevmediğini düşündüğü için kendine kanıt arıyor .Kendince beni sevse yapardı vs. diyor kendni garantiye alıyor diyor aslında adam normal davranmış.Olması gerektiği gibi , yoksa zevk almak istiyorum falan bahane .

Saçma bir düşüncesi var sevse hamile bırakırdı gibi.
Evet hamile kalmamdan korkmaz seviyor olsa korunmaz kafasına girmiş.
Çocuk yetiştiriyorum şu kafalarda olmaz inşallah

Back