- 27 Şubat 2012
- 14.595
- 24.919
- 598
- Konu Sahibi cutebutscorpio
Korunduğu için evlenmek istemeyeceğine neden bu kadar eminsiniz?Sevgilin seninle evlenmek ister mi peki ? kendini bu kadar garantiye alıyorsa istemez bencee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korunduğu için evlenmek istemeyeceğine neden bu kadar eminsiniz?Sevgilin seninle evlenmek ister mi peki ? kendini bu kadar garantiye alıyorsa istemez bencee
Hımm okk tmm byeebilmiyorum o ani yasamak istiyorum her seferinde bosalmak icin icimden cikmasini istemiyorum zaten korunmasiz iliski yasiyoruz ama icime bosalmiyor ben o zevk alsin diye her istedigini yapiyorum o benim tek bir istegimi yapmiyor
şu cocugu bi dogurayım eşim hayatımızın geri kalan bölümünde korunabilir ajsvahgfdbf mis gibi yıkanma temizlenme derdin yok ooohhh başka cocuk da istemiyorum harikaaa ahhahaKorunduğu için evlenmek istemeyeceğine neden bu kadar eminsiniz?
yıkanma temizlenme derdi derken anında kalkmaktan yoksa boşalma olmasa da her turlu yıkanılması taraftarıyım adfjfşu cocugu bi dogurayım eşim hayatımızın geri kalan bölümünde korunabilir ajsvahgfdbf mis gibi yıkanma temizlenme derdin yok ooohhh başka cocuk da istemiyorum harikaaa ahhaha
o virus spermden gecmez ki komple iliskiyle alakaliİnternette her yazılana inanmayın. Konu fake sanırım. Diyelim ki gerçek ; erkek kadının içine boşalmıyorsa kendini garantiye alıyor cümlesinin ne alakası var? Ne güzel bilinçli biriymiş. HPV virüsünden de korkunuz yok anlaşılan.
e kadin da hala mal gibi ertesi gun hapi icip yumurtalarini omlet mi yapıyor? bu sevgili mi seviyor kizi?arkadasimin sevgilisi bunu her iliskilerinde yapiyor benim sevgilim yapmiyor beni kullanmak mi amaci 1 yildir cunku gerçekten internette de okudum seven erkek yapiyor cunku dusunmuyor
Zaten o temizlenme olayı işkence resmen iki saat bekle ki aksınşu cocugu bi dogurayım eşim hayatımızın geri kalan bölümünde korunabilir ajsvahgfdbf mis gibi yıkanma temizlenme derdin yok ooohhh başka cocuk da istemiyorum harikaaa ahhaha
Yo emin değilim ihtimal dahilinde sadece.Ben öyle hissettim diyelim , konu sahibi de evlilik istemediğini anlamış o da hissetmişKorunduğu için evlenmek istemeyeceğine neden bu kadar eminsiniz?
evet tam temizlendin yataga yattın uyuyacaksın aaa bir şeyler kalmış akmış tekrar kalk temizlen uyu, boşaldıktan sonra film misali sarılıp uyuyosun falan sanıyolarZaten o temizlenme olayı işkence resmen iki saat bekle ki aksın![]()
Burada aklı başında biri var o da sevgilisi.Yo emin değilim ihtimal dahilinde sadece.Ben öyle hissettim diyelim , konu sahibi de evlilik istemediğini anlamış o da hissetmiş
Çok üzüldüm cnm ya valla büyük dert Allah düşmanima göstermesinarkadasimin sevgilisi bunu her iliskilerinde yapiyor benim sevgilim yapmiyor beni kullanmak mi amaci 1 yildir cunku gerçekten internette de okudum seven erkek yapiyor cunku dusunmuyor
Hele bide çocuk istiyorsan tam işkenceevet tam temizlendin yataga yattın uyuyacaksın aaa bir şeyler kalmış akmış tekrar kalk temizlen uyu, boşaldıktan sonra film misali sarılıp uyuyosun falan sanıyolar
Bence konu sahibi sevgilisinin onu sevmediğini düşünüyor.Gerçekten sevmediğini düşündüğü için kendine kanıt arıyor .Kendince beni sevse yapardı vs. diyor kendni garantiye alıyor diyor aslında adam normal davranmış.Olması gerektiği gibi , yoksa konu sahibinin zevk almak istiyorum demesi falan bahane .Burada aklı başında biri var o da sevgilisi.
Erkekler içe boşalma durumunda daha çok zevk alırmış (!). Erkek arkadaşım bunu istemiyorsa beni sevmiyor demeye getiriyor da alakası yok. Korunan erkek bilinçli erkektir. Spermlerini saçan seviyor bunlar.
Beyin yerine ne taşıyorsunuz cok merak ettim.dune kadar evlenmeyi istedigini dusunurdum ama dun arkadasimla konustuktan sonra evlenmeyi yalandan dusundugunu anladim cunku beni hayatinda evlenicek bir kadin olarak gorseydi bunu coktan yapardi o zevki ikimize de verirdi seven erkek veriyor zaten korkmuyor yapiyor
Evet hamile kalmamdan korkmaz seviyor olsa korunmaz kafasına girmiş.Bence konu sahibi sevgilisinin onu sevmediğini düşünüyor.Gerçekten sevmediğini düşündüğü için kendine kanıt arıyor .Kendince beni sevse yapardı vs. diyor kendni garantiye alıyor diyor aslında adam normal davranmış.Olması gerektiği gibi , yoksa zevk almak istiyorum falan bahane .
Saçma bir düşüncesi var sevse hamile bırakırdı gibi.
ayaklarını kaldırma şeysi mi hahaha doğru :-DHele bide çocuk istiyorsan tam işkence![]()