- 18 Şubat 2025
- 14
- 8
- 1
- 20
- Konu Sahibi cutebutscorpio
-
Ertesi gün hapını şeker mi sanıyorsunuz nedir anlamadım. İçine boşalınca zevk aldığın falan da yokMerhaba, 1,5 yillik iliskim var ve sevgilimle düzenli cinsel hayatimiz var ben icime bosalmasini cok istiyorum ama o bunu istemiyor. Dun bir arkadasimla konustum onunda iliskisi 1 yillik ve sevgilisi kac kere icine bosalmis her seferinde ertesi gun hapi kullanmis ve hamile kalmamis. Bende sevgilim icime bosalsin o zevki yasayim istiyorum ama o bunu istemiyor ben o zevk alsin diye her seyi yapiyorum cunku seviyorum ama o benim tek bir istegimi yapmiyor bende dunden beri agliyorum gercekten seven erkek mi icine bosalir? diye cunku internette de okudum erkek icine bosalmiyorsa kendini garantiye aliyordur diye. İcime bosalmasi icin nasil ikna ederim.
niye? kendimi kullanilmis hissediyorum ve konuyu acmak istedim ben de o zevki yasamak istiyorum ve bunu yapmamasi kendimi kotu hissettiriyorKafasının içinde beyin değilde bulgur taşımıyorsa konu fakedir arkadaşlar. Herhangi bi kadının bu zekada olabilceğini düşünmüyorum
arkadaslar sadece dusuncelerinizi ve yardimci olabilirsiniz diye yeni hesap actim bunu kime nasil anlatabilirdim bilmiyorumYeni uyelik, carpici bir konu. Trol hesap belli ki, eglendirmeyelim bence konu sahibini.
Kafanız mı güzel yaniye? kendimi kullanilmis hissediyorum ve konuyu acmak istedim ben de o zevki yasamak istiyorum ve bunu yapmamasi kendimi kotu hissettiriyor
istiyorum en azindan 1 kere o ani yasamak istiyorumErtesi gün hapını şeker mi sanıyorsunuz nedir anlamadım. İçine boşalınca zevk aldığın falan da yok
Neye yardımcı olucaz tam olarak şimdi bişey dicem ban yicem neysearkadaslar sadece dusuncelerinizi ve yardimci olabilirsiniz diye yeni hesap actim bunu kime nasil anlatabilirdim bilmiyorum
amacim hamile kalmak olsaydi gider evlenirdimAmac hamile kalmak olmasın .d
Kız sen deli misinMerhaba, 1,5 yillik iliskim var ve sevgilimle düzenli cinsel hayatimiz var ben icime bosalmasini cok istiyorum ama o bunu istemiyor. Dun bir arkadasimla konustum onunda iliskisi 1 yillik ve sevgilisi kac kere icine bosalmis her seferinde ertesi gun hapi kullanmis ve hamile kalmamis. Bende sevgilim icime bosalsin o zevki yasayim istiyorum ama o bunu istemiyor ben o zevk alsin diye her seyi yapiyorum cunku seviyorum ama o benim tek bir istegimi yapmiyor bende dunden beri agliyorum gercekten seven erkek mi icine bosalir? diye cunku internette de okudum erkek icine bosalmiyorsa kendini garantiye aliyordur diye. İcime bosalmasi icin nasil ikna ederim.
İsteyeceğin bir hadise değil çocuk istemiyorsan, sonra 2 saat temizlen falan bunlar zor şeyler ablasıistiyorum en azindan 1 kere o ani yasamak istiyorum
Sevgilin seninle evlenmek ister mi peki ? kendini bu kadar garantiye alıyorsa istemez benceeamacim hamile kalmak olsaydi gider evlenirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?