sevgilim hep güzel olamamı istiyor

O kendi tipine kılına tuyune baksın . Ben sinirlendim burda .

Olmaz kardeşim seni sürekli eleştirecek bir adamla olmaz . Ozguven kalmaz kendini yer bitirirsin .

Sana sen olduğun için seni sevecek birisi muhakkak çıkar karşına sakın vakti saati geldi deyip bile bile yakma başını .

Eş dediğin yataktan kalktığın halinle sana sarılıp öpüp öyle çıkabilmeli o evden . Her dakika süs püs mü olurmuş.

Kaynana adayı senin maaşın olmasa sever miydi acaba bi mantıklı düşün.
Adam desen iyi gün sevgilisi.
Hayır anlamadığım, madem "bu son şans başka bulamam" kafasındasın ne diye konu açarsın elinde rujla dolaş o zaman. Unutma bi çatal yemek bi fırt ruj.

sen bunla evlensen senin psikolojini mahveder bu benden söylemesi, gerci simdiden baslamis... bunun dogumu var hastaligi var .. zor zor...

Daha aynı eve girmeden ev haline hakaret eden bir adamla ömür geçmez bence.

şakamı bu okuduklarım. Ya 10aydır evliyim eşimin beni görmediği hal kalmadı evlenıncee yani bana makyajsız da cokguzelsın dıyor herseferınde ınsana sevdıgı herzaman guzel gelırr bunu demesı lazım sana senın fızıgın ıcın mı beraber ozaman begenmıyorsa neden senınle ya da kusura bakma ama işin falan iyi diye mi seninle bu cocuk. cocuk dıyorum cnku adam.dedıgın bunları.demez uzgunum

Sizi aşağılayarak kendi eksikliklerinin üzerinden dikkati başka yöne çektiğini göremiyor musunuz? Siz de bir çirkinim de çirkinim diye tutturmuşsunuz adam dört ayda etmediği lafı bırakmamış. Eline koz vermişsiniz. Hiç böyle şeylere önem vermem ama konuya yazdığınız durumları pek iyi değil, maaşı da benden az açıklamaları bana ne düşündürdü biliyor musunuz? Siz onun bu durumlarını aslında önemsemenize rağmen çirkin olduğunuzu düşündüğünüz için görmezden geliyorsunuz. O da durumu iyi değilken iyi geliri olan birini bulmuş komplekse sokarak yanında tutmaya çalışıyor. Sizin ona senin maaşın benden az dememeniz için gündemi güzellikle bakımla dolu tutuyor. Siz de o kadar bu konuya takıntılısınız ki hemen manipüle oluyorsunuz.
Aşk böyle birşey değil. Dört ayda aşktan gözleri kusur musur görmez insanın. Bu kadar hakaret etmez insan sevdiğine. Kırmaktan incitmekten korkar aşık insan.
Size tavsiyem öncelikle bir psikoloğa gidip kendinizle ilgili kendinizi kabul sorununuzu çözmeniz olur.
Sonra şunu size net olarak söyleyebilirim ki hiçbir kadın çirkin değildir. Psikologla tedavinizi belli bir aşamaya getirdikten sonra görebileceksiniz bunu, inanıyorum. Bakım yaptırın. Göz çevreniz niye mor bunu araştırıp çözün. Belki bir vitamininiz eksik belki böbrekleriniz rahatsız ya da şeker hastasısınız. Cilt lekeleri için işlemler var araştırın uygulatın.
Son ve en önemlisi de bu adamdan ayrılın!
Senelerim yalnız geçmesin çok zor buldum diye biriyle birlikte olunmaz! Sizi mutsuz eden, hakaret ederek komplekse sokan biriyle geçeceğine yalnız geçsin. Siz hiç olumsuz duygu yaratan insanlardan uzaklaşmak için detox yapmayı duymadınız mı? Bu adamla siz kesinlikle mutlu olamazsınız. Gözünüzdeki perdeyi kaldırın bir bakın. Adam bayağı bayağı kusurlu bir adam! Siz görmemeye çalışıyorsunuz. Kendinizle derdinizi çözün bir rahatlayın güvenin kendinize. Çok daha iyileri karşınıza çıkacak. Siz daha iyisine layıksınız lütfen kendinize değer verin!
Sevgiler...

29 geç değil elimdekinin en iyisi diye kendini kandırıp bununla evlenme. Kendini ezdirme. Birileriyle kıyaslama ve kıyaslattırma. Fazla gaza gelmiş eski sevgilimden yakışıklısın demen yanlış. Eskisinin yenisinden, yenisinin de eskisinden haberi olmasına ne gerek var? İlişki açısından hata bu. Özgüveni yükselt bacım kimse mükemmel değil kendini sev. O adamı kendinden çok sevmen büyük hata.

Yaşınıza göre ikinzde olgunca davranmıyorsunz. Eski sevgililer hakkındaki konuşmalarnz senin fotolarına bakman tam ergence olmuş.

Evlendiğnde sabah makyajsız halini görecek duş sonrası bakımsız saçlarını görecek çocğn olursa kilo alcaksın belki o zmn ne dicek bakalm ? Resmen eziyet eder laflarıyla...

Ayrıca en önemlisi en büyük suçlu sensin. En küçük bi eleştrisine “ ben böyleyim beğeniyorsan bu “ diyemedin mi? 1. Ye sen izn vermişin devamı gelir mutlaka.

Bosver sevmeyi falan ya birak gitsin iki gun uzulur aglar unutursun. Seni ev halinle kabul etmiycek insanla nasil ayni eve giriceksin. Nasil paspal paspal pijamalarinla dolasirsin evde? Yapamazsin cunki elestirir, etmese gozuyle yer bitirir.

Herseyi gectim sen hamile olsan nolur? Tutki cok kilo aldin, tutki catlaklarin oldu?? Ozaman senin psikolojini darma duman eder bak benden soylemesi, uzatmayin bosuna.

Terbiyesizmiş.begenmiyorsa zorla tutmuyorsunuz.
Bole insanla hayat gecmez.
Aksine ev halinle dogal halinle asigim sana der seven insan.

İnsan kıtlığı yok çekilmez böylesi.
Evlilik diyorsunuz bunun hastalığı lohusalığı onları gectım yaşlılığı var.
Can çıkar huy çıkmaz
Şanslısınız basında göstermiş huyunu

Adam sizden gram hoşlanmıyor, muhtemelen anası ısrar etmiştir "Oğlum kızın durumu iyi, hayatımız kurtulur bir şey de talep etmiyor" falan diye, adam da anasından çıkaramadığı hırsını sizden bu şekilde çıkarıyor. Bunu anlamak için zihin okumaya gerek yok, ayan beyan ortada. Bu adamla evlenirseniz hasta olursunuz, bedenen de ruhen de tükenirsiniz. Ben burada insanların hayatına karışmayı, onlar adına karar almayı pek sevmiyorum ancak çok ciddi gördüğüm durumlarda kesin yorum yapıyorum. Bu da o durumlardan biri. Ayrılın.

Onu zor buldum kızlar dahada kimseyi bulamam ben :KK43: istiyorum ki beni hep beğensin hiç eleştirmesin

Ay niye bulamayasın? 29 yaşındasın 69 değil. Baksana şimdiden sindirmiş seni, özgüvenini düşürmüş, "Seni benden başkası almaz" moduna sokmuş. Millet 50 yaşında ikinci evliliğini yapıyor, sen niye ömür boyu ezik ezik yaşayıp karşındakini ilahlaştıracağın bir evlilik sürdüreceksin ki? Burada kimse Victoria's Secret mankeni değil, hepimizin sivilceleri çıkıyor, yataktan saç baş dağınık, gözümüz çapaklı, yüzümüz şiş kalkıyoruz ama seviliyor olsan sevgilin senin çapaklı gözünü öper, açık yazacağım da sabah seksi dahi ister ayol.

Bu adamla evlenirsen ömür boyu kendini bu adama paspas edeceksin sırf seni bir gram beğensin diye. Yapma, sen güzelsin, ondan daha başarılı bir kadınsın. O adam seni sevmiyor, değer vermiyor sana. Bırak gitsin. Seni seven, değer veren birisi belki bu adamı bırakmadığın için çıkmıyor karşına.

La havle :)) böyle bir adamla aynı ortamda olsam ben de onun özgüvenini yerle bir ederdim bir koç kadını olarak, evlendiğinizde yeri gelecek hasta olacaksınız burnunuz akacak, saçlarınızı taramaya haliniz olmayacak, yeri gelecek eşofmanla gezeceksiniz gözünüze bir kalem çekmeye üşendiğiniz zaman olacak, bu adam her defasında ev halin hiç güzel değil diyecekse işiniz var, kendi kel kalacak belki, belki dişleri dökülecek, belki göbeği çıkacak, kulak kılları fışkıracak, siz bence bu adamla geleceği yeniden bir düşünün, seven insan göz altları morken, saç baş dağınıkken de sever, fazla şekilci insanlardan uzak durun, onlardan eş olmuyor.

Bu kokuşmuş erkekler de neyin kafasında anlamıyorum sen her şeyden güzelsin be o kim kiiiim

Sana cirkinsin diye adama sevgilim deme lutfen. Sevgilim dedigin kisinin seni incitmekten odu kopmali. Hayatina mutluluk, yuzune gulucuk koymali. Yuzundeki gulumsemeyi silen biri senin sevgilin olmamali.

X