sevgilim hep güzel olamamı istiyor

O kadar yazılmış ki gerçekler.
Ayrılacağını düşünmüyorum.
Adam sevmiyor begenmiyor.
Bunun formülünü bulsan yaşlılığı nasıl çözeceksin.
Maaşı ve tipi güzel bir kız bulduğunda zaten o sizi bırakır.
Şuan yapmanız gereken bu dış görünüş delisi adamdan uzaklaşmak.
bu kadar eleştireye rağmen nasıl sevebiliyorsunuz?

Güzel bakımlı gittiğim zaman yanına çok tatlısın diyor yüzümü okşuyor felan ellermi öpüyo felan ellerim güzel çünkü bende beğeniyorum oda söylüyor hep ellerin çok güzel diye.. ama ona resim attım mesela çok tipsizim bugun die bana dediki dudakların kurtarıyo.. yani evet çirkinsin ama dudakların güzel... beğenmiyor işte beni
Asla asla asla :KK43::KK43: sonra aldatılma konuları ya da depresyondayım konuları açarsın burda, maddiyatı düzelince de o seni şutlar, benden söylemesi.

ayrıl diyeceğim ayrılmayacaksın o zaman seni çirkin ve bakımsız bulan bir adamla ömür çürütmeye devam

Seven adam sevdigi kadina cirkinsin demez
Benim esim de bayilir bakimli suslu puslu halime ama evde bi gogsumde bebek emzirirken sac bas dagilmis , ustumde kocamin pijamasi olan halime de bayiliyor
Yani seven adam sevdigi kadinin her halini begenir , yol yakinken ayrilin degerinizi bilen bir adam bulun

Bunun bide hamileligi dogumu var:olamaz:
Adam bildigin ayi kusura bakma.
Bu adamla evlenirsen o psikolog senin bu psikyatri benim gezersin.
Yol ver gitsin zaten sevmedigi ay gibi gunes gibi ortada.

Bu kadar insan yazmış ama olsun ben de yazacağım çünkü etrafımda çok var bu örnekten. Kv nin sizi beğenmesi maaşınızdan gelirinden dolayıdır, ha güzelsiniz çirkinsiniz diyemeyiz tüm kadınlar güzeldir zaten ama karşınızdaki de bir kıvanç değildir eminim. Maaşı düşükmüş sizi banka kartı olacak görecek, ilerde bir gün istediği fırsatı bulursa tekmeyi basacak.

Bakın benim ablam dediğim insan yaşadı aynısını birebir. Evlendiler, kadın istedi diye zorla bebek yapıldı tüp bebek, sonra noldu, adam biraz palazlandı, eşi ona iş açtı derken bir gün "çirkinsin şişmansın" diyerek bir Rus la kaçtı evlendi çocuk yaptı, şimdi ilk çocuğunun suratına bakmıyor. Çocuk baba diye ağlıyor adam Rus un yanında neler neler. E evlenirken de şişmandı bu kadın? Aynı sizin yaşadıklarınız bakın evlenirseniz başına gelmesi ihtimali yüksek bir olayı anlattım size.

Nasıl yani,
Sürekli makyajlı mu dolaşıyorsunuz?
Diyelim haftasonu pikniğine gideceksiniz? Makyaj mu yapacaksınız?
Hani evlenince malyajsız halini görecek demişler de arkadaşlar, bana o bile garip geldi.

Kendiniz be istiyorsanız onu yapın, zaten kendiniz için yapmadığınız her şey bir süre sonra angarya gelecektir.

Sizinde sevgiliniz eşiniz nişanlınız sizi eleştiriyor mu?
Ben çoook güzel bi kız değilim fiziğim saçlarım güzel fena değil ama yüzüm güzel değil kabul ediyorum gülünce damaklarım gözükür gözlerimin altı çok mor ve çukur çok hemde yanaklarıma kadae cukur diyim yani burnumda büyük ve uzun güzel bulmuyorum kendimi ama sevimli buluyorum birazcık işte oda bazım resimlerde yanaklarım dudaklarım sevimli cıkıo saçlarımda gür ve sarı dümdüz olduğu için bazı fotolarda sevimli cıkabiliyorum arasa :)

Onun dışında kesinlikle yüzgüzeli bebek yüzlü bi kız değilim kusursuz değilim kabul ediyorum..

Yaşım 29 üni meZunuyum iyi bir işim kariyerim var.. bütün arkadaşlarım evlendi bi ben bekar kaldım.. 4 ay önce ortak arkdaş ortamında yakışıklı biri ile tanıştım aynı ünide okumıuşuz işinde gücünde iyi biri çok etkilendim ve sevgili olduk anlaşırsak ta devam ederse ekim kasım gibi evlenmeyi düşünüyoruz annesi beni beğenmiş maddi durumları pek yok hatta benden daha az maaş alıyor ama gelecek vaad eden bir işte çalıştığı için o kısmını takmıyorum pek birşey istemiyorum masraflı şeyler düğünde... e yaşımda geldi birazda mantık var işin içinde gönlüm de ısındı gözümde beğendi okumuş etmiş benim gibi diyorum anlaşırız diyorum ve yuvamı kurmak istiyorum bende

Fakat aklıma takılıan birşey var kendisi koç burcu ben yay eleştirmeyi çok sevio bende komplekse giriyorum dış görünüşümü eleştiriyor dün gece bana ilk görüştüğümüZde gözüme çok bakımsı çirkin gelmiştin konuştukça ısınmıştım dedi üzüldüm buna kavfa cıkardım.. eskiden hoşlandığı kızdan bahsetmişti bana bende ona bahsetmiştim eskilerden sen daha yakışıkşısn dedim oda sen daha güzelsin dedi demesine ama kız taş taş bişdiğin ben ondan güzel değilim baktım insgrmdn resimlerine kızın..
bana sürekli çirkin sin ev halin hiç çekilmio felan die bakımsız gördüğü zaman hemen eleştiriyor bep süslü bakımlı olcan
Bazen foto çekip oynuyorum bilerek foto ile lekeleri siliom felan gönderiom bayılıo ozaman iltifarlar yağdırıyo bana
Yani beğenince beğendim diyo beğenmeyincede çok kırıcı oluo içinee saklamıo
Komplkse girdim ömür boyu bakımlu makyajlımı gezicem beğensin hep die hiç mi ev halinde gezemicem

Ayrılmayı düşünüyorum ama seviyorumda şuan kavga ettiğimiz için konuşmuuoeuz kafasını dinlicelmil az çok üstüne gittim sen beni beğenmiyorsın sevmiyprsun dedim
Ne yapmalıyım
Kim çok güzel ki canım ben ortaokuldayken bana da çirkin diyen olmuş bende kapanması güç yaralar açmışlardı.Bence senin kendinii çirkin hissetmenin nedeni erkek arkadaşın.Sende kapanması güç yaralar açmayada devam ediyor.O senin çirkinliğinden değil çirkin hisstettirilmenden böyle düşünmeye başlamışssın.Bu adam sana ömür boyu krndini çirkin histettirir.Ayrıl bu adamdan bence.Özgüvenin yerlerde geziyor baksana.

Aa dangalak herife bak!:sinirli:
Kendisi bir Brad Pitt değilse dön arkanı bırak kuşum bugün güzelliğini eleştirir, evlenince maaşın,çocuğuna ilgin,tavrın,cümlelerin kuklaya çevirmeye çalışır seni

Sizinde sevgiliniz eşiniz nişanlınız sizi eleştiriyor mu?
Ben çoook güzel bi kız değilim fiziğim saçlarım güzel fena değil ama yüzüm güzel değil kabul ediyorum gülünce damaklarım gözükür gözlerimin altı çok mor ve çukur çok hemde yanaklarıma kadae cukur diyim yani burnumda büyük ve uzun güzel bulmuyorum kendimi ama sevimli buluyorum birazcık işte oda bazım resimlerde yanaklarım dudaklarım sevimli cıkıo saçlarımda gür ve sarı dümdüz olduğu için bazı fotolarda sevimli cıkabiliyorum arasa :)

Onun dışında kesinlikle yüzgüzeli bebek yüzlü bi kız değilim kusursuz değilim kabul ediyorum..

Yaşım 29 üni meZunuyum iyi bir işim kariyerim var.. bütün arkadaşlarım evlendi bi ben bekar kaldım.. 4 ay önce ortak arkdaş ortamında yakışıklı biri ile tanıştım aynı ünide okumıuşuz işinde gücünde iyi biri çok etkilendim ve sevgili olduk anlaşırsak ta devam ederse ekim kasım gibi evlenmeyi düşünüyoruz annesi beni beğenmiş maddi durumları pek yok hatta benden daha az maaş alıyor ama gelecek vaad eden bir işte çalıştığı için o kısmını takmıyorum pek birşey istemiyorum masraflı şeyler düğünde... e yaşımda geldi birazda mantık var işin içinde gönlüm de ısındı gözümde beğendi okumuş etmiş benim gibi diyorum anlaşırız diyorum ve yuvamı kurmak istiyorum bende

Fakat aklıma takılıan birşey var kendisi koç burcu ben yay eleştirmeyi çok sevio bende komplekse giriyorum dış görünüşümü eleştiriyor dün gece bana ilk görüştüğümüZde gözüme çok bakımsı çirkin gelmiştin konuştukça ısınmıştım dedi üzüldüm buna kavfa cıkardım.. eskiden hoşlandığı kızdan bahsetmişti bana bende ona bahsetmiştim eskilerden sen daha yakışıkşısn dedim oda sen daha güzelsin dedi demesine ama kız taş taş bişdiğin ben ondan güzel değilim baktım insgrmdn resimlerine kızın..
bana sürekli çirkin sin ev halin hiç çekilmio felan die bakımsız gördüğü zaman hemen eleştiriyor bep süslü bakımlı olcan
Bazen foto çekip oynuyorum bilerek foto ile lekeleri siliom felan gönderiom bayılıo ozaman iltifarlar yağdırıyo bana
Yani beğenince beğendim diyo beğenmeyincede çok kırıcı oluo içinee saklamıo
Komplkse girdim ömür boyu bakımlu makyajlımı gezicem beğensin hep die hiç mi ev halinde gezemicem

Ayrılmayı düşünüyorum ama seviyorumda şuan kavga ettiğimiz için konuşmuuoeuz kafasını dinlicelmil az çok üstüne gittim sen beni beğenmiyorsın sevmiyprsun dedim
Ne yapmalıyım
Adamdan ayrılmak fikri evet mantıklı.. insan kişiliğini severde evlenir ilerde kaza geçirseniz yüzünüzde yaralar kalsa nolucak terk mi edicek ... ama şu da dikkatimi çekti sizin özgüveniniz çok düşük öyle olabilir kendinizi beğenmiyo olabilirsiniz ama bu ilişkilerinizde siz kendi eksiklerinizi anlattıkça karşı tarafın da gözüne batar sağlıksız hale gelir önce kendinizle barışın bi ilişki fikrinden önce göz altlarınıza kremler uygulayın dermatog yardımı alarak yüzünüze bakın ne konuda değişiklik iyi hissettiricekse yapın tabi bunu kendiniz için yapın asla o adam için değil...

Bu tarz biriyle gorusmustm psikolojmi o kdr bozmustu ki aynanin karsisina gecip nerem kusurlu diye bakiyordum. Orama burama takmistim. Oran nasil buran nasil boyle isteksiz isteksiz soruyordu dengesiz. Sonra olmadi sukur. Simdi gıdığım bile var. En bakimsiz hallerimi de goruyor hayatmdaki kisi. Saolsun ozguvenimi yerine getirdi. Gobegm cikiyir bazen. Gobegimi minciriyor. Kendimi hic kotu hissetmiyorum. Oyle birini bekleyn derm.

Yay kimi tanidiysam hepsi de boyle kirici elestirilere merakli. Herkesn herseyne karisma derdinde hayatmdaki yaylar.

İlk önce 29 yaşında bekar olduğunuz için üzgünsünüz ama hiç üzülmeyin çünkü siz okuyup kariyer yaptınız.Okumasanız neyse bir şey.Bunun yanında sevgilinizinden hiç hoşlanmadığımı da belirtmek isterim.Bu kişiyle aile kuracağınıza ömür boyu bekar kalmak iyidir.

Youtube a dove düşündüğünden daha güzelsin videosunu izlediniz mi bilmiyorum ama bir izleyin.Belki de sanıldığı gibi çirkin değilsinizdir.

Filtreler, özel programlar çıktı aşk da sevgi de bozuldu. Bu tarz flört, aşk, meşk durumlarında resim paylaşımlarında kesinlikle filtresiz ve görece gerçeğe daha yakın resimlerin yollanması gerektiğini düşünüyorum. Ben bu tarz tanışma olayları için resim filan istendiğinde bilerek daha kötü çıktığım çok da beğenmediğim resimlerimi kullanıyorum. Ak koyun kara koyun çıksın ortaya diye. Bu adamdan da ne köy ne de kasaba zaten olmaz. Adam açıkça sana çirkinsin demiş, ki bunu söyleyen bir insan kabadır, bencildir, kötüdür. Kendine güven, güzel değilim diye düşünme sadece karşına senin kıymetini bilecek birisi çıkmamış, seni seven her halinle sever.

evlenince hele cocuk olunca bakimli olabiliyorsun ama 4 4 luk gezemiyorsun .ev hali insan.makyaj yapmiyor yeri geliyor pijamayla dolaniyor. sabah uyandiginda sac bas daginik.oluyor.... bu cocuk biraz goruntucu ..ayril.bastan ilerde ozguvensiz biri olur cikarsin bunla devam.edersen....her zamsn derim cok yakisikli olupta alckgonullu olan istisnadir oda size rastlamamis.

X