sevgilim hep güzel olamamı istiyor

O sizi çirkin buluyor üstüne siz de onu destekler tarzda konuşuyorsunuz hatta beni beğenmiyorsun diye kavga çıkarıyorsunuz. Ben ne çirkinler biliyorum öyle özgüven patlaması yaşıyorlarki sanki dünyanın en güzel kadını onlar ve bu özgüvenleri çevrelerine de yansıyor kocaları sevgilileri etraflarında pervane.

Ayrılıp ayrılmamak size kalmış lakin sizi şimdiden beğenmeyen ilerde hiç beğenmez ve bu hep bir sorun olarak kalır, hatta aldatmaya bile varabilir ucu.

Kendinize güvenin, o sizin dış görünüşünüzle uğraşırsa siz de onla uğraşın. Mesela eşim benim göbeğime takar maşallah ne göbek var sende diye alay edeceği an seninki baklava zaten der karşılık veririm. Siz o yakışıklı diye onun totosunu biraz kaldırmışsınız gibi geldi.

Ve şunu da eklemek isterim insan elbette eşi biraz bakımlı olsun çok bakımsız olsun istemez ama her şeyi dış görünüşle bağdaştıran bdirinin karakteri oturmamıştır.

Ayrılın sizi gerçekten sevmiyor insana sevdiği dünya güzeli gelir.Sizi komplekse sokmuş.Insan sevdiğine nasıl çirkinsin der.Yarın bir gün bunları bahane gösterir başkasına gider.Evlenmiş olmak için bu adamı çekmeyin.Kıymetinizi bilen sizi koşulsuz seven biriyle olun.

Güzel bakımlı gittiğim zaman yanına çok tatlısın diyor yüzümü okşuyor felan ellermi öpüyo felan ellerim güzel çünkü bende beğeniyorum oda söylüyor hep ellerin çok güzel diye.. ama ona resim attım mesela çok tipsizim bugun die bana dediki dudakların kurtarıyo.. yani evet çirkinsin ama dudakların güzel... beğenmiyor işte beni
Sen niye tipsizim yine diyorsun ki? Dunyanin en tipsizi olsam bile oyle diyip resim atmam sevgilime.tarzim nasil olmuş diyebilirim belki :KK70:Sen kendine ne kadar deger verir begenirsen karsindaki de oyle görür seni.çirkin kadın yoktur,bakımsız ve ezik kadın vardır.bidahada kendine laf soyletme,söylerse de aha kapı ışte sapı....
Bide ara sıra hafiften sende onu eleştirebilirsin kendinin mukemmel olmadigi kanaatine varir ki zaten kimse kusursuz degildir.

Sevgili insana kendini iyi hissettirmeli, güzel hissettirmeli. Evlendikten sonra her halini görecek, yeri geldi hasta olacaksın kendine hiç bakamayacaksın, doğurup lohusa olacaksın, başkalarını bilmem ama ben kendimden tiksinmiştim o dönemde. Ama eşim o zaman bile bana çok iltifat ediyordu, her halimi özellikle doğal halimi sevdiğini der her zaman, sevgiliyken de. Normal olanı bu. Sevdiğiniz insan size dünya güzeli gelir. Sizin sevgiliniz sizi sevmiyor gibi görünüyor. Hani insan beğenmese bile en azından üzmek istemez, o da yokmuş onda.

Sizi beğenmiyor.
Mesela objektif gözle bakınca benim sevgilim hiç yakışıklı değil. (Sevmeden önce objektif gözle baktım) Ama sevdiğimden çok sevimli geliyor gözüm kusurlarını görmüyor
Siz hata yapıyorsunuz, onun yüzünden kendinizi çirkin bulur olmuşsunuz. O beğenmedim deyince, ona ayna tavsiye etseniz veya burnunuzdan kıl aldırmasanız bu şekilde konuşamazdı. Ego yapın biraz.
Mesela ben de güzel değilim, sadece uzun boyluyum zayıfım. Yüzüm güzel değil. Ama öyle yürür öyle konuşurum ki özgüvenim her şeyi kapatır. Ve ben sizin gayet güzel olduğunuzu düşünüyorum

Eşimi seviyorum diye en yakışıklı adam o değil. Su hayatta josh hollaway, brad pitt, alıcısına Johnny depp gerçekleri var :))

Çirkin olduğu zamanlar olur insanın. Burnu akar, uykusuz kalır, kilo alır, lohusa olur, yaşlanır, canı sıkılır çirkindir, bunda bir şey yok.

Sorun karşındakinin bu olası ve normal durumları nasıl karşıladığı.
Neyi aradığı ve neden seninle birlikte olduğu.

E seninle birlikte olma sebebi güzelliğin degil, ama güzellik talep ediyor.
Üstelik aşağılayarak yapıyor bunu.
Aradığı sen değilsen neden seninle?
Onu da sen bileceksin.

Evlenmek için aşağılanmaya razı gelmek bence göz altı çukurlarından daha büyük dert.
Yaş 30 degil 40 olsun kendine sunu yapma.
Mutsuz evliliktense evlenmemek daha doğru tercih bana göre
En azından benliğinizi korursunuz..

Adamin sizi sevdigine inanmiyorum benim kocamda koc ama hic bir zaman dis gorunusumle elestirmedi ustelik tedaviler nedeniyle 12 kg almama ragmen bisuna burclari karlamayin

Sizi beğenmiyor ve kesinlikle sevmiyor. Bunun sizin güzelliğinizle alakası yok o yüzden onun söylediklerini haklı çıkarmaya çalışmayın. Sizi sevseydi güzel görürdü. Bu arada ben de koç burcuyum. Koç burçları dürüst olur ama onunki patavatsızlık. Ve asıl neden zaten maalesef sevmemesi.

SEN ÇOK GÜZELSİN
Onun kalbi çirkin. Sen güzel yüzün ve güzel kalbin ile onun eski sevgilisinden ondan ve herkesten daha güzelsin. O ise cehenneme gitsin.

Fiziksel takıntıları olan insanların sevgisine güvenemem.
Neticede hep genç kalmayacağız.
Hastalık olur bilmem ne vücudunda yaralar olur Allah korusun kapıya koyar böylesi..
Hayat yoldaşı olacak kişi değil bence.

Şimdi benim nişanlımda çok şekilci bakima çok önem verir. ilk zamanlar ful bakımlı manikür pedikur fön vücut temizligine de önem veririm herşeye dikkat ederek gittiğim için benden iyisi yoktu. Benide halı ve tavrı strese sokuyordu gecen yaz tatile gittik fondoten le denize girecek halim yok saçlarımı falan okadar taktim ki stres ten yüzümde bir sürü sivilceler çıktı ki bende hiç oyle bi sorun olmaz 28 yaşındayım bide. Daha da kötüye gitmesin diye bütün tatil boyunca sıfır makyaj gezdim. Ne mi oldu oda bana çok destek oldu Şuan sivilcelere teşekkür ediyorum onlar olmasa hep o stresi yaşıyacaktm boşuna abartmışım. Zaman ilerledikçe her halinizi seviyor emin olun. Eğer sevgisinde samimiyse.

Düştü zaten özgüvenim kendimden soğudum kavga cıkardım ben ozaman beğenmemiştim şimdi beğeniyorum çok tatllusın sen dedi.. 5 sene bi kızla cıkmış ünideyken oda çok güzel bi kız değil onu nasıl sevmiş bilmem madem paket düşkünü
Peki seni begenmiyo elestiriyosa neden senle beraber baska bi cikari mi var bu adamin

Evlenince sabah uyandığınızda o zaman hep çirkinsin bakımsızsın laflarını duyacaksın demektir. Her anda makyajlı olamayacağına göre. Seni herhalinle güzel bulan biriyle evlenmen daha mantıklı.
Kendisi bulunmaz hint kumaşımıymış. Seni gerçekten sevse herhalin güzel gelirdi. Ayyy ayrıl sen

Ne kadar ergence .

Seni seven olduğun gibi sevip beğensin . Ilerde makyaj yapmadığın kilo aldığın zamanlar olacak o zaman ne yapacak aldatacak mı ?

Bence böyle adamla evlenilmez .

Sizinde sevgiliniz eşiniz nişanlınız sizi eleştiriyor mu?
Ben çoook güzel bi kız değilim fiziğim saçlarım güzel fena değil ama yüzüm güzel değil kabul ediyorum gülünce damaklarım gözükür gözlerimin altı çok mor ve çukur çok hemde yanaklarıma kadae cukur diyim yani burnumda büyük ve uzun güzel bulmuyorum kendimi ama sevimli buluyorum birazcık işte oda bazım resimlerde yanaklarım dudaklarım sevimli cıkıo saçlarımda gür ve sarı dümdüz olduğu için bazı fotolarda sevimli cıkabiliyorum arasa :)

Onun dışında kesinlikle yüzgüzeli bebek yüzlü bi kız değilim kusursuz değilim kabul ediyorum..

Yaşım 29 üni meZunuyum iyi bir işim kariyerim var.. bütün arkadaşlarım evlendi bi ben bekar kaldım.. 4 ay önce ortak arkdaş ortamında yakışıklı biri ile tanıştım aynı ünide okumıuşuz işinde gücünde iyi biri çok etkilendim ve sevgili olduk anlaşırsak ta devam ederse ekim kasım gibi evlenmeyi düşünüyoruz annesi beni beğenmiş maddi durumları pek yok hatta benden daha az maaş alıyor ama gelecek vaad eden bir işte çalıştığı için o kısmını takmıyorum pek birşey istemiyorum masraflı şeyler düğünde... e yaşımda geldi birazda mantık var işin içinde gönlüm de ısındı gözümde beğendi okumuş etmiş benim gibi diyorum anlaşırız diyorum ve yuvamı kurmak istiyorum bende

Fakat aklıma takılıan birşey var kendisi koç burcu ben yay eleştirmeyi çok sevio bende komplekse giriyorum dış görünüşümü eleştiriyor dün gece bana ilk görüştüğümüZde gözüme çok bakımsı çirkin gelmiştin konuştukça ısınmıştım dedi üzüldüm buna kavfa cıkardım.. eskiden hoşlandığı kızdan bahsetmişti bana bende ona bahsetmiştim eskilerden sen daha yakışıkşısn dedim oda sen daha güzelsin dedi demesine ama kız taş taş bişdiğin ben ondan güzel değilim baktım insgrmdn resimlerine kızın..
bana sürekli çirkin sin ev halin hiç çekilmio felan die bakımsız gördüğü zaman hemen eleştiriyor bep süslü bakımlı olcan
Bazen foto çekip oynuyorum bilerek foto ile lekeleri siliom felan gönderiom bayılıo ozaman iltifarlar yağdırıyo bana
Yani beğenince beğendim diyo beğenmeyincede çok kırıcı oluo içinee saklamıo
Komplkse girdim ömür boyu bakımlu makyajlımı gezicem beğensin hep die hiç mi ev halinde gezemicem

Ayrılmayı düşünüyorum ama seviyorumda şuan kavga ettiğimiz için konuşmuuoeuz kafasını dinlicelmil az çok üstüne gittim sen beni beğenmiyorsın sevmiyprsun dedim
Ne yapmalıyım

Bikaç ay evvel bir çocukla ortak arkadaşım vesilesi ile tanışmıştık.O çocuğu hatırladım yok hep bakımlı olcakmışım evde önemli değilmiş de dışarıda hep güzel gözükecekmişim.Aman çocuk için gidip spora yazılmıştım :) çekilecek bir çile değildi.Onun maaşından 3 kat fazla kazanıyorum iyi kariyerli bir işim var.Kendi de öylesine bir işte çalışıyor.Bıraktım her zaman bakımlı da olamayız yani işten geliyorum yoğun çalışıyorum zaten pijamamı giyip uzanmak istiyorum.Artık görüşmüyoruz şu anda maşallah çok içime sinen biriyle beraberim :) Siz de iyi düşünün kimsenin sizi ezmesine, üzmesine izin vermeyin o kim oluyormuş.O sana bişey deyince sen de aynısını ona yap anlasın.Şuran çirkin , boyun kısa vs bişeylerden vurun onu da belki aklı başına gelir.

Bu kişi pek sizi seviyor gibi görünmüyor.Saygi da yok.Insan değer verdiği birine asla böyle şeyler söylemez.Normal insan ilişkilerinde de yanlış.Kendini birşey sanan kisiliksizin biri kusura bakmayın.Burnunuz için estetik düşünebilirsiniz.Bahsettiginiz diğer sorunlarında çözümü var.Ama kendiniz istiyorsanız başkaları için değil.Ozguveninizi kirmasina izin vermeyin.Kendinizden emin olun.Eminim guzel bir bayansiniz.Kimse mukemel degil.Bu tipede yol verin gitsin.Evlenseniz bile sizi üzer.Hic güvenilir biri degil.Kisiligi bozuk bir kere.

Üniversite de öğrenciyken bizim kız yurdu kantininde karşı bloklarda kalan erkek öğrenciler çalışırdı ara ara part time.Bunlardan biri erkek bloklarına gidince aynen şunu demiş:eek:ğlum siz bu kızların dışarda güzel göründüklerine bakma la bunlar kantinde otururken sabah ta akşamda bi çirkinler bi çirkinler sormayın.Ha ha full makyaj bakımlı saç yerine saçına kalem takmış vizelerle boğuşan pijamalı gözü çapaklı kızları görünce şok olmuş tabii

Ben olsam kaçarak uzaklaşırım. Adam evlenince şimdikinden çok çok daha fazla görecek ev halinizi...

Evde sürekli full makyaj gezecek haliniz yok herhalde...

Ayril lütfen. Bu adam seni ruhen çökertir. Her daim bakımlı olamazsın.

Hele ben hamilelikte, lohusalıkta, aldığım kilolarla ne çirkin olmuştum. Koca göbek kalmıştı o yıllarda.

Aynanın karsisinda ne aglardim. Eşim bigun farketmiş yanıma geldi. Elini karnıma attı. Üzülme o bebeğimin eviydi annesi, ben seni her halimle seviyorum biliyorsun değil mi, dedi.

Halbuki ki yüzüm şiş, hatta hamilelikte cildimde kotulemisti, karnım catlamisti ve kocamandı, güzel değildim biliyorum ama bunu bana söylemesi o kadar guzeldi ki.

Şükür verdim kiloları, cildim de düzeldi ama 2 sene surdu ve hiçbir zaman beni yermedi aksine hep iltifat etti. :KK66:

Şimdi bu adam seni bu hallerde yere serer inan bana. Sokar seni depresyonlara. Koca adayını iyi seç lutfen

X